• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişan için elbise nasıl ??

ben 1.sini çok beğendim :)daha önce gördüğüm bir modeldi ama diktirilince böyle güzel olur mu bilmiyorum fiyatı ne kadar ki?

2400 1.nin fiyatı :) dikimi 1600

2.yi hiç bilmiyorum hangi marka onu bile bilmiyorum o mecbur dikim :)

Son düzenleme:
1.si evet hos ama 2.si çok asil ve şık duruyo hele ince uzunsan harikaa olur :) kabarık gelinlikliğini elbet düğünde giyiceksin ama 2.seçeneğe bayıldım

çok ince sayılmam :17: ama boyum 1.70, topukluyu da ekledik mi 1.80'i geçsem :) asil duruşuna bayıldım bende zaten . 2side farklı seçenekler. biri sevimli diğeri asil.
sanırım hangisi olmak istediğime karar vermeliyim :) bir de 2. elbiseyi deneme şansım yok ondan korkuyorum.

çok sağolun kızlar yorumlarınız için :16:

Son düzenleme:
2. çok hoş...
kesinlikle 2. olanı tercih ederdim yerinde olsam hem romantik bi havası da var.

bence 1. çok şeker.. bende nişanımda kabarık giymek istemiştim ama evde olduğu için olmadı.. kabarık düşünmeni tavsiye ederim :)) bu arada babetlere bayıldım.... onlar ne marka acaba?? :3:

İkinci zarif,asil ve çok şık ...ilki ise aşırı kaba geldi bana...ama sen birinciye takmışsın:)senin nişanın şeker içine sineni yap sonra keşkeler kalmasın içinde derim..

Bende 2. resimdeki elbiseyi begendim.
1. elbise cok basit duruyor, bir tek rengi güzel o kadar.
Gelinligin zaten kabarik olacaktir büyük bir ihtimalle o yüzden nisanda daha sade giy bence, sadelik her zaman daha asil gösterir. :34:

Aklım ikisinde de ama o renk giymek uygun olur mu nişanda diye düşünüyorum. Tabi bir model daha var :D

Şu bir kaç gündür de aklım bunda :1:

$506_e1101.jpg

Back