• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişan için elbise nasıl ??

AngieAsk

aşk♥aşk♥aşk
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
771
0
46
İstanbul
Merhaba kızlar.
Nişanım için bunu düşünüyorum. Sizce nasıl ?

$Adsız.jpg

$Adsız1.jpg

$neture-silk-and-chiffon-meterial-with-artificial-pearls-sweet-column-style-prom-dress-80329-2.jpg

$neture-silk-and-chiffon-meterial-with-artificial-pearls-sweet-column-style-prom-dress-80329-3.jpg

Tabi bir de bu var. Çok kararsızım :)

Eklentiler

• $4.jpg
    $4.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 73
  • $5.jpg
    $5.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
çok beğendiiimmmm :16: nişanın ne zaman
benim begendiğim gelin babetime benziyo :)

$gelin_babet_ayakkabi_gul.jpg

cnm ya ben hiç beğenmedim renkler zevkler tartışılmaz ama
çok kaba geldi bana

Aslında baya model vardı aklımda. Ama baştakine saplantılı bir şekilde kafayı taktım :)) O değil Türkiye'deki fiyatı o kadar uçukki, diktirmem lazım :18:

Eylülde canım nişanım :) Daha çok var ama ben de çok kararsız olduğum için bakmam lazımdı şimdiden :)

Bu model insanı olduğundan daha şişman gösteriyor. 34-36 beden değilsen pek tavsiye etmiyorum

1 çok şeker bence ama kilolu gösterme ihtimali var ve diktirdiğinde buna benzememe ihtimali de yüksek
2.si de çok asil ve güzel duruyo

bende dikilmesinden korkuyorum zaten ama mayısta bir mağaza gelecekmiş. Gidip denesem en azından nasıl durduğunu görmüş olurum diye düşündüm :1:

çok teşekkür ederim fikirleriniz için :)

Rengi fiyonklu oluşu falan çok güzel ama gülleri kocaman olunca kaba gibi durmuş. Alttaki elbise daha zarif bence.:)

1.si evet hos ama 2.si çok asil ve şık duruyo hele ince uzunsan harikaa olur :) kabarık gelinlikliğini elbet düğünde giyiceksin ama 2.seçeneğe bayıldım

ay ikisi de çok güzeel 1.si çok tatlı 2.si çok çok asil ama 2.si bence daha sade bir kolyeyle takılmalı bu kadar asalete narin bir kolye yakışır :32: Ayrıca bence omuz şekline göre karar ver çünküm 2. de omuz biçimin elbiseyi güzel gösterecek gibi aynı şey 2. için de geçerli tabi deneme imkanın olsa keşke vücudunda nasıl dururlar diye:44:

ay ikisi de çok güzeel 1.si çok tatlı 2.si çok çok asil ama 2.si bence daha sade bir kolyeyle takılmalı bu kadar asalete narin bir kolye yakışır :32: Ayrıca bence omuz şekline göre karar ver çünküm 2. de omuz biçimin elbiseyi güzel gösterecek gibi aynı şey 2. için de geçerli tabi deneme imkanın olsa keşke vücudunda nasıl dururlar diye:44:

ben 1.sini çok beğendim :)daha önce gördüğüm bir modeldi ama diktirilince böyle güzel olur mu bilmiyorum fiyatı ne kadar ki?

Back