Nişan hazırlıklarım için fikirleriniz lazım kızlar

Bencede😃😃 yeni birşey çıkmazsa bunlara karar vercem sanırım. Hatta eylül gibi yaptırmayı planlıyorum kenarda dursun,

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım ikinci sabun daha güzel. Kendi yaptığın kavanozlari kullanicaksan eğer içine kahve değil de lavanta suyu daha güzel olur gibi geldi bana. Kahve için de daha küçük kavanozlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

daha vakit varmış. Bence fikrin çok değişecek daha.

Bugün hastanede hemşire odasında bir minik kavanoz gördüm. İçi boştu. aldım elime baktım ki birisinin nişanda dağıttığı kavanozmuş. alınmış bir kenara atılmış nitekim :) üzüldüm. dağıtan kişi ne güzel düşünerek dağıtıyordur kim bilir.

Çok çok teşekkür ederim😊😊 lavanta suyuda çok güzel bir fikir hiç aklıma gelmemişti

Bana da öyle geliyor, sürekli yeni şeyler görüyorum. Son ana kalmadan hepsini hallediyim istiyorum, bakalım nasıl olacak😊😊 evet ya bir de öylesine alıp atanlar var oysa ne emek var üzeinde

çok ttalılar elbise yaz için daha uygun gibi :) mutluluklar şimdiden

Çok çok teşekkür ederim😊😊 lavanta suyuda çok güzel bir fikir hiç aklıma gelmemişti

Bulduğum tum şeyleri biriktir alacağın zaman seçim yaparsın

Bulduğum tum şeyleri biriktir alacağın zaman seçim yaparsın

Evet öyle yapıyorum okadar çok oldular ki😃😃

Kizlarr benimde nisanim yakin bende ne dagitsam o konuda kararsizim resimdekilerde cok hos. Ama nerde yaptirabilirim bole seyleri sabunu falan nerdr yaptirdiniz. Bide benimde evde olucak aile arasinda elbise konusunda kararsizim uzun sik bir abiyemi giysem yoksa kisa bi elbise mi giysem cok kararsizim bir fikir verirmisiniz?

kızlar ben de geldim yaa... sanırım benim de ekimin başlarında olcak ve halen kesin bi tarih yok son anda netleşirse napıcam onu da bilmiyorum. mekan muhtemelen ev veya evin bahcesi olur havaya göre. elbise nasıl olmalı ne dağıtmalı bilmiyorum. minik kavanozlarda şeker mi yaptırsam diyorum.. çünkü sabunları bohçalara koymayı düşünüyorum. oooofff ne zormuş yaa bu işler

biraz geç gördüm kusura bakma canım çeyiz hazırlıgı koşturmayla atlamışım yorumunu ben takım elbise giydim canım kapalı oldugum için etek ceket giymistim istemede sözde ise elbise giydim üst kısmı krem altı lacivert idi

Evde bile olsa nisanda uzun elbise giymek daha hos duruyor bence kisa tercih etmeyin. Ben de uzun giymistim. Bir de nisanda pasta kesilir onu da kurabiyelerle benzer tarz yaptirabilirsiniz. Ben kesilecek bir pasta ve porsiyon pastalar yaptirmistim. En kolayi bir konsept & renk belirlemek ve onun ustunden gitmek. Mesela siz pembe secmissiniz. O sekilde yapabilirsiniz. Sabundansa dantel lavanta keseleri ya da santuk kumas lavanta keseleri de dusunulebilir. Bazilari kapi susu de yapiyor nisan icin, ben yapmamistim. Yesil elbise pek nisanlik gibi gelmedi bana, biraz daha bakinin derim ben de.

ben bu mesajı niye daha önce görmedim ki bayıldım sabuna tepsiye herbişeye bende 2015 de şubat gibi nişanlanıcam tesadüf ne güzel oldu bikaç sorum var sana ya nerde yaptırıcaksın tüm bunları çünkü ben bulamadım daha ya tepsi de en beğendiğim bu oldu harika hazırlıklarla ilgili yardımına cok ihtiyacım olacakelbisende cok şık ama bence sırt dekoltesi tercih et daha gizemli olur nişan için benim elbiseyi kırmızı düşünüyorum balık sırt dekolteli ama sırtı siyah dantelle kaplatıcam sanada fikir olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…