- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Evet bunlar daha kibarmış😊 sabunlardan hangisine karar vermeliyim senin fikrin nedir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2. sabun daha şık duruyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bunlar daha kibarmış😊 sabunlardan hangisine karar vermeliyim senin fikrin nedir
2. sabun daha şık duruyor canım
Bencede😃😃 yeni birşey çıkmazsa bunlara karar vercem sanırım. Hatta eylül gibi yaptırmayı planlıyorum kenarda dursun,
Evet canım ikinci sabun daha güzel. Kendi yaptığın kavanozlari kullanicaksan eğer içine kahve değil de lavanta suyu daha güzel olur gibi geldi bana. Kahve için de daha küçük kavanozlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
daha vakit varmış. Bence fikrin çok değişecek daha.
Bugün hastanede hemşire odasında bir minik kavanoz gördüm. İçi boştu. aldım elime baktım ki birisinin nişanda dağıttığı kavanozmuş. alınmış bir kenara atılmış nitekim :) üzüldüm. dağıtan kişi ne güzel düşünerek dağıtıyordur kim bilir.
Çok çok teşekkür ederim😊😊 lavanta suyuda çok güzel bir fikir hiç aklıma gelmemişti
Bulduğum tum şeyleri biriktir alacağın zaman seçim yaparsın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok ttalılar elbise yaz için daha uygun gibi :) mutluluklar şimdiden
kavanozlar olcaksa boyutlarını küçültmelisin canım daha kibar olur :)bu tarz :)
minik kavanozları internetten yada eminönünden alabilirsin canım etiket işide matbaya düşerbunlara bayıldım nerden bulabiliriz acaba :)
Ozaman hemen sormak istiyorum, istemeye geldiklerinde nasıl birşey giymiştiniz😊 acaba pantolon giysem diyorum söz nişan bir arada olacak elbise giyeceğim için
ben bu mesajı niye daha önce görmedim ki bayıldım sabuna tepsiye herbişeye bende 2015 de şubat gibi nişanlanıcam tesadüf ne güzel oldu bikaç sorum var sana ya nerde yaptırıcaksın tüm bunları çünkü ben bulamadım daha ya tepsi de en beğendiğim bu oldu harika hazırlıklarla ilgili yardımına cok ihtiyacım olacakelbisende cok şık ama bence sırt dekoltesi tercih et daha gizemli olur nişan için benim elbiseyi kırmızı düşünüyorum balık sırt dekolteli ama sırtı siyah dantelle kaplatıcam sanada fikir olur belkiKızlar 2015 Şubat'ta Allah kısmet ederse söz ve nişanım bir arada evde yapılacak. Fotoğraf eklemeyi başarabilirsem fikirlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 1194658
söz tepsisini bu şelikde inci ve taşlı istiyorum,makası da sadece taş oradaki gibi fiyonk olmayacak,
Eki Görüntüle 1194659
kıyafet olarakta yeşil istiyordum bunu çok beğendim, bacak kısmı bukadar açık olmayacak
Eki Görüntüle 1194660
pembe ve beyaz tonlarında dağıtmalık sabunlar 50 adet kadar yaptıracağım
Eki Görüntüle 1194661
sabunlara uygun pembiş kurabiyeler
Eki Görüntüle 1194662
fotoğraf çekimleri için de, bunun gibi konuşma balonları düşünüyorum
Sizce nasıllar, eksik ya da uygun olmayan birşey varsa lütfen fikirlerinizi bekliyorummmm, herşey çok öznli ve güzel olmalı okadar bekledik