• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan hazırlıklarım için fikirleriniz lazım kızlar

kinderr

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
364
23
18
34
Konya
Kızlar 2015 Şubat'ta Allah kısmet ederse söz ve nişanım bir arada evde yapılacak. Fotoğraf eklemeyi başarabilirsem:46::46: fikirlerinizi bekliyorum.
$IMG_4931.jpg
söz tepsisini bu şelikde inci ve taşlı istiyorum,makası da sadece taş oradaki gibi fiyonk olmayacak,
$IMG_5293.jpg
kıyafet olarakta yeşil istiyordum bunu çok beğendim, bacak kısmı bukadar açık olmayacak
$IMG_5274.jpg
pembe ve beyaz tonlarında dağıtmalık sabunlar 50 adet kadar yaptıracağım
$IMG_5259.jpg
sabunlara uygun pembiş kurabiyeler
$IMG_5292.jpg
fotoğraf çekimleri için de, bunun gibi konuşma balonları düşünüyorum:3::3:
Sizce nasıllar, eksik ya da uygun olmayan birşey varsa lütfen fikirlerinizi bekliyorummmm, herşey çok öznli ve güzel olmalı okadar bekledik:1::1:

Hepsi cok guzel canim Rabbim mutluluklar versin :))

Bir kişi yorum yazmışş:46::46::46:n çok teşekkür ederim. Eksiğim ya da abartım olabilir mi neler yapabilirim ev nişanı olunca fikirlerinizi almak isterim

Valla canim benimde yaklasik 6 ay once evde nisan söz bir arada oldu .sadece kiyafet bu olacaksa biraz bacak kismi abarti onun haricinde hersey güzel :)

Valla canim benimde yaklasik 6 ay once evde nisan söz bir arada oldu .sadece kiyafet bu olacaksa biraz bacak kismi abarti onun haricinde hersey güzel :)

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah sizinkinide. kıyafet bunu düşündüm banada bacak kısmı baya açık geldi birazdaha dizde düşünüyorum açıklığı. Kış olacağı için komik mi durur acaba birde evde olacak:26:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah sizinkinide. kıyafet bunu düşündüm banada bacak kısmı baya açık geldi birazdaha dizde düşünüyorum açıklığı. Kış olacağı için komik mi durur acaba birde evde olacak:26:

Yani evet biraz uçuş uçuş ya etekler falan daha yazlik duruyor biraz daha kalin kumasli ne cok mini ne de cok uzun olmayan birsey olabilir

Yani evet biraz uçuş uçuş ya etekler falan daha yazlik duruyor biraz daha kalin kumasli ne cok mini ne de cok uzun olmayan birsey olabilir

haklısınız çok yazlık kalır ve komik olur bu elbise:50::50:. yeni bir model bulursam tekrar paylaşırım. çok teşekkür ederim:54:

Kızlar 2015 Şubat'ta Allah kısmet ederse söz ve nişanım bir arada evde yapılacak. Fotoğraf eklemeyi başarabilirsem:46::46: fikirlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 1194658
söz tepsisini bu şelikde inci ve taşlı istiyorum,makası da sadece taş oradaki gibi fiyonk olmayacak,
Eki Görüntüle 1194659
kıyafet olarakta yeşil istiyordum bunu çok beğendim, bacak kısmı bukadar açık olmayacak
Eki Görüntüle 1194660
pembe ve beyaz tonlarında dağıtmalık sabunlar 50 adet kadar yaptıracağım
Eki Görüntüle 1194661
sabunlara uygun pembiş kurabiyeler
Eki Görüntüle 1194662
fotoğraf çekimleri için de, bunun gibi konuşma balonları düşünüyorum:3::3:
Sizce nasıllar, eksik ya da uygun olmayan birşey varsa lütfen fikirlerinizi bekliyorummmm, herşey çok öznli ve güzel olmalı okadar bekledik:1::1:

bence cok güzel tatlim hepsi elbisenin yirtmaci biraz iddiali ve biraz yazlik duruyor ama rengi süper canim benimde evde oldu hediyelik aklima gelmemisti seninkiler güzel bence düşünüyorum da eksik bisey bulamadim
hersey gönlünüzce olsun hep mutlu olun canim :)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 48 gün kaldı...

bence cok güzel tatlim hepsi elbisenin yirtmaci biraz iddiali ve biraz yazlik duruyor ama rengi süper canim benimde evde oldu hediyelik aklima gelmemisti seninkiler güzel bence düşünüyorum da eksik bisey bulamadim
hersey gönlünüzce olsun hep mutlu olun canim :)

Çok teşekkür ederim ilginiz için, bende elbisenin rengine büyülenmiştim ama fazla yazlık sizlerinde dediği gibi başka modellere bakıcaz artık:27::5: çok çok saolun inşallah herkesin gönlüne göre olur herşey, sizede mutluluklarrr:nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim ilginiz için, bende elbisenin rengine büyülenmiştim ama fazla yazlık sizlerinde dediği gibi başka modellere bakıcaz artık:27::5: çok çok saolun inşallah herkesin gönlüne göre olur herşey, sizede mutluluklarrr:nazar::nazar:

inşallah tatlim saol :) birsey takilirsa aklina sor elimden geldigince yardim ederim canim ;)

Bence de hepsi çok hoş :)

Değişik bişeyler düşünürsen şöyle bişey de yaptirabilirsin ikram için benim çok hoşuma gitmişti öyle bi fikir olsun diye söyliyim dedim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405809360009.jpg
    $1405809360009.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 147

Değişik bişeyler düşünürsen şöyle bişey de yaptirabilirsin ikram için benim çok hoşuma gitmişti öyle bi fikir olsun diye söyliyim dedim :)

Ayy bunlar çok tatlı teşekkür ederim, çok çok iyi oldu paylaşımları bekliyorum😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah tatlim saol :) birsey takilirsa aklina sor elimden geldigince yardim ederim canim ;)

Ozaman hemen sormak istiyorum, istemeye geldiklerinde nasıl birşey giymiştiniz😊 acaba pantolon giysem diyorum söz nişan bir arada olacak elbise giyeceğim için

Sizin fotograftan sonra bi araştırma yaptım, instagramda bir sunum buldum bayıldım bayıldımmm bende istiyorummmm
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405859161.971671.jpg

Sizin fotograftan sonra bi araştırma yaptım, instagramda bir sunum buldum bayıldım bayıldımmm bende istiyorummmm
Eki Görüntüle 1195141 Eki Görüntüle 1195142

açık büfe fikri benimde aklımda canım çok güzel detaylar var:16:Eki Görüntüle 1195143 ben bunu yapıcam biraz farklı olcak tabi:1:

Ayy evet okadar çok şey varki, tamam karar verdim diyorum sürekli fikrim değişiyor öZellikle hediye konusunda.
Önce bu sabunlara karar vermiştim renkler aynı beyaz ve açık pembe 50 adet,
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405862043.979112.jpg

Şimdi bu sabunları gördüm, renk olarak bunu beğendim
Eki Görüntüle 1195175

Birde kendim küçük kavanozlar yapıyorum, bunlar. İçine kahve koyup vermek istiyorum. Nasıl sence... Off çok kararsızım ne yapsam acaba😏
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405862194.671594.jpg

Ayy evet okadar çok şey varki, tamam karar verdim diyorum sürekli fikrim değişiyor öZellikle hediye konusunda.
Önce bu sabunlara karar vermiştim renkler aynı beyaz ve açık pembe 50 adet,
Eki Görüntüle 1195174

Şimdi bu sabunları gördüm, renk olarak bunu beğendim
Eki Görüntüle 1195175

Birde kendim küçük kavanozlar yapıyorum, bunlar. İçine kahve koyup vermek istiyorum. Nasıl sence... Off çok kararsızım ne yapsam acaba😏
Eki Görüntüle 1195176

kavanozlar olcaksa boyutlarını küçültmelisin canım daha kibar olur :)
nisan-kahvesi.jpg
bu tarz :)

Back