Nişan nişan hazırlıkları :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
sagolasın canm bnm :) okul siparişler çok yoruyor daha elbise ayakkabı dsında bırsey yok ortada sürekli karar degiştiriyorum sunu hatıra dagtılım yok pasta soyle olsun kafam karıştı halıyle bir yuklerimi atıyım aklım dinginken oturup karar vercez ınsallah
masallah cnm senın çok guzeldı sozunde nişan kıyafetınde emınım hayırlısıyla güzel bir gelin olcaksın
senın hazırlıklar ne alemde anaam 3 bucuk ay var

hiç sorma

çeyizin fotoğrafçının kuaförün ve salonun dışında hiç birşeyimiz yok

benim iş durumuna göre ev tutup eşyayı yerleştiririz dedik bu ay sonunda belli olacak diye eşyalar mobilya mağazalarında beyaz eşya dükkanlarında bekliyor öyle

gelinlik kafamda tasarladım daha gidipte bir kere bile üstüme denemedim

ama fikren hazırız ufak ufak bedeni de hazırlıyoruz işte..

olsun gec olsun hayırlı olsun diyelım canım
ama cok ısın var canım ama esyaları halletmen cok rahatlatmıstır senı onemli olan sızsınız rahat olmanız keyıflı bır dugun gecırmenız onemli tabı valla benım evlenmeye daha var simdiden diyorum nasıl yetişir bak diyorum esya alırken bunu tarz alcaksın sonra zaman uzun ya baska bırsey goruyorum hooop fikir degisti napsam ne etsem psikolojileri
bu sureçler guzel tatlı gidiyor çok sukur ama ınsana tak ediyo artık yeter gozumu kapatıp acsam da evımde uyansam sevdigimle diyo ya

Tarih yakınlaştıkça sabır katsayısı da magma ya yol alıyor bildiğin..
Ama tekrarı olmayacak diye düşününce tadını çıkartabiliyorsun canım
Sana birşey tavsiye ederim boş kaldıkça kağıt kalem al eline evine ne gerekse yaz yumurta fırçasından tut sarımsak ezicisine kadar küçük büyük herşeyi yaz sonrasında öyle kolaylık sağlıyor ki..
Her ihtiyacımı kategorilendirdim liste liste alıyorum inan büyük yardımcı..
Hafifletiyor insanı fikren..

Düğün tarihiniz belli mi bu arada canım?

canım valla daha oldugu ıcın o kadar ayrıntıya kaçmıyorum begendımı aıyorum şimdilikk ama dedigini uygulayacgım bı ara düşmüştü aklıma ama ben kafayı yerdım muhtemelen simdilik unutmyım diye aldıklarımızı yazıyorum
düğün tarihine cok var cunku bizim okulumuz 2014te bitior + sonra kısa dnem askerlık insallah ondan sonra kaba hesabıyla 2 yıla yakın nişanlı kalcaz canım asıl askerlık bana ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…