• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan hazırlıkları :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
merhaba kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun diyeyim öncelikle bizde nişan kararı verdik ancak benim nişanın sözüm isteme merasimi 3 küçük haftaya sığmak zorunda çünkü erkek arkadaşımın ailesi yurt dışında yaşıyor haziranda 3 hafta gelecekler neyse ben nişan bohçası yapmak istemiyorum hem götür getir zamanım yok hemde alışverişe çık hazırla et sevmiyorum ne yapılcak hiç bilmem böyle adetleri yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar düşüncem küçük bi mekan tutup 70 kişilik abartısız samimi bi ortamla nişan yapıp eğlenmek 1 hafta içersinde elbisemi alıcam umarım bulurum ben bohça yerine erkek arkadaşımla nişandan önce bir gün alışverişe gidip karşılıklı birbirimize alışveriş yapalım diye düşündüm sizce nasıl fikir kızlar yorumlarınızı bekliyorum allah hepimizin mutluluğunu daim etsin

kızlaaarrr rüya gibiydi herşeyy..
o kadar mutlu oldum ki :16:

Evet canım ayrıca ayrıntıları ısterizzzz :123:

alın size detay :1:

Allahım bütün isteyenlere versin kat be kat güzelini versin hatta..

Eklentiler

• $DSC_5903-crop.jpg
    $DSC_5903-crop.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 95
  • $DSC_6121-crop.jpg
    $DSC_6121-crop.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 83
Çok güzel olmuşsun canım :16:
Bizim aynı gündeydi dimi goyasghost sen hazırlıklara başladın mı ne yaptın :))

Son düzenleme:
Bizim aynı gündeydi dimi goyasghost sen hazırlıklara başladın mı ne yaptın :))[/Q
evet cnm aynı günn bizim :8:
biz evde nişan yapacagımız için anca bohçaları almaya basladık ufak tefek cnm :) sen nelerden baslamayı düşünüyosun cnm bide mekanda yapacaksın valla bende panikatak var evde olmasına ragmen ya olmazsa ya yetişmezse triplerindeyimm :30:

Bizim aynı gündeydi dimi goyasghost sen hazırlıklara başladın mı ne yaptın :))[/Q
evet cnm aynı günn bizim :8:
biz evde nişan yapacagımız için anca bohçaları almaya basladık ufak tefek cnm :) sen nelerden baslamayı düşünüyosun cnm bide mekanda yapacaksın valla bende panikatak var evde olmasına ragmen ya olmazsa ya yetişmezse triplerindeyimm :30:
Ben hiçbişey yapmıyorum canım herkes erken diyor öyle bekliyorum :19:
Tekneyi ayarladık sadece. Bide bizim söz nişan arka arkaya günlerde olacak. İş çok ama telaşlanan yok :31:

kızlar yardım almak istediğiniz ne varsa elimden geldiğince yardımcı olurum seve seve..

alın size detay :1:

Allahım bütün isteyenlere versin kat be kat güzelini versin hatta..

Selam tatlımm resimlerin çok güzel :nazar::nazar::16:

umarım bi ömür mutlu olursunuz :16:

elbisende çok güzel prenses elbisesi :34: ben elbise konusunda çok kararsızım ama galiba biraz kabarık istiyorum:16:

sen diktirdin mi yoksa hazır mı aldın?

bide neler yaptın extra nişanın için anlatırsan bizede fikir olur :34:

Back