- 24 Aralık 2011
- 306
- 2
- 116
anaaammm sayıyoruumm :)
öleceğim panikten :)
Allah tamamına erdirsin canımkızlaaarrr rüya gibiydi herşeyy..
o kadar mutlu oldum ki
kızlaaarrr rüya gibiydi herşeyy..
o kadar mutlu oldum ki
wuhuuualın size detay
Allahım bütün isteyenlere versin kat be kat güzelini versin hatta..
Çok güzel olmuşsun canım
Bizim aynı gündeydi dimi goyasghost sen hazırlıklara başladın mı ne yaptın :))[/Q
evet cnm aynı günn bizim
biz evde nişan yapacagımız için anca bohçaları almaya basladık ufak tefek cnm :) sen nelerden baslamayı düşünüyosun cnm bide mekanda yapacaksın valla bende panikatak var evde olmasına ragmen ya olmazsa ya yetişmezse triplerindeyimm
Ben hiçbişey yapmıyorum canım herkes erken diyor öyle bekliyorumÇok güzel olmuşsun canım
Bizim aynı gündeydi dimi goyasghost sen hazırlıklara başladın mı ne yaptın :))[/Q
evet cnm aynı günn bizim
biz evde nişan yapacagımız için anca bohçaları almaya basladık ufak tefek cnm :) sen nelerden baslamayı düşünüyosun cnm bide mekanda yapacaksın valla bende panikatak var evde olmasına ragmen ya olmazsa ya yetişmezse triplerindeyimm
Tekneyi ayarladık sadece. Bide bizim söz nişan arka arkaya günlerde olacak. İş çok ama telaşlanan yok
Ben hiçbişey yapmıyorum canım herkes erken diyor öyle bekliyorum
Tekneyi ayarladık sadece. Bide bizim söz nişan arka arkaya günlerde olacak. İş çok ama telaşlanan yok
aa en iyisi o canım :) bu arada bizimde 5 temmuz söz 7 temmuz nişan insallah bizimde arka arkaya,sansa bak :13:
Bizim de aynı canım 5inde söz var nasıl tesadüf denk gelmişaa en iyisi o canım :) bu arada bizimde 5 temmuz söz 7 temmuz nişan insallah bizimde arka arkaya,sansa bak :13:
kızlar yardım almak istediğiniz ne varsa elimden geldiğince yardımcı olurum seve seve..
Bizim de aynı canım 5inde söz var nasıl tesadüf denk gelmiş
aa cok sevndım canım dusunsene aynı anlarda hemen hemen aynı seylerı hıssedıyor olcaz : HEYECAN
Aynen canım heyecan dorukta olacak :18:aa cok sevndım canım dusunsene aynı anlarda hemen hemen aynı seylerı hıssedıyor olcaz : HEYECAN
Ben hiçbişey yapmıyorum canım herkes erken diyor öyle bekliyorum
canım özel msj kutun dolu diye cevap gnderemiyorumm
boşalttım canımcanım özel msj kutun dolu diye cevap gnderemiyorumm
alın size detay
Allahım bütün isteyenlere versin kat be kat güzelini versin hatta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?