kızlar bohçam geldi bugün
cumartesi de biz götürüyoruz pazar da nişaaann 3.3.13 saatler 16.00'yı gösterirken ardemir kanaryasının kollarında süzülür hanımlaaarr
hayirli ugurlu olsun canimmkızlar bohçam geldi bugün
cumartesi de biz götürüyoruz pazar da nişaaann 3.3.13 saatler 16.00'yı gösterirken ardemir kanaryasının kollarında süzülür hanımlaaarr
Ne de güzel anlatmışsn benm nişan haziranda henüz hiçbirşey yapmadım seni dinleyince bende heyecanlandım =)) Hayırlısıyla herşey çok güzel olur inşallah mutluluklar =)
kızlar hiç fotoğraf çekmedik iyi mi
onu unutmuşuz yahuu
zipircik çok teşekkürler
paris68 çok sağolasın canım
mutluluknerdesinbenibul Allah yardımcın olsun ama herşey harika geçecek emin ol.. soğukkanlı ol tadını çıkart.. magnet için önereceğim birileri var istersen yardımcı olurum
goyasghost iyi dileğine sağlık canım benim çok teşekkürler
nes_li unutmuşum kiii
tesadüfe bak yaa
hayırlı uğurlu olsunn..
kızlar 3'ten geriye sayabilirsiniz artık
kızlar beni de aranıza alın benim de temmuzda söz ve nişanım var ikisi ard arda olacak
hazırlık derseniz henüz hiçbişey yok ortada annemle babam daha erken diyorlar erken mi sizce de? :26:
sağol canımmerilyn evde olacaksa acele etme ama salon falansa ufak ufak araştır çünkü her yer dolu.. şimdiden hayırlı olsun..
anaaammm sayıyoruumm :)
öleceğim panikten :)
benim de 07.07.2013de nişanım var cnm :):)kızlar beni de aranıza alın benim de temmuzda söz ve nişanım var ikisi ard arda olacak
hazırlık derseniz henüz hiçbişey yok ortada annemle babam daha erken diyorlar erken mi sizce de? :26:
benim de nisanda nişanım olacak... nişan bohçası olarak neler hazırladınız.??..neler bu bohçaların olmazsa olmazları yardımını bekliyorum:))
Hazirliklara erken diyorlar canım. Nişanı kendileri yazın istedi zaten annemle babambenim de 07.07.2013de nişanım var cnm :):)
ayrıca cnm neden erken diyolar hazırlıklara mı nişanlanmana mı ?
Hazirliklara erken diyorlar canım. Nişanı kendileri yazın istedi zaten annemle babam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?