Nişan nişan hazırlıkları :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlar bohçam geldi bugün

cumartesi de biz götürüyoruz pazar da nişaaann 3.3.13 saatler 16.00'yı gösterirken ardemir kanaryasının kollarında süzülür hanımlaaarr

ohh :) güle güle kullan gelen hediyelerini :) nişanında şimdiden hayrlı olsun inşallah Allah devamına erdirsin sonu güzel olsun

Selamlar tatlım herşeyin hazır gibi hediyelik bişiy düşünüyormusun?? bide nişan tepsin makasın fln hazır mı?

Umarım herşey yolunda gider, gönlünce olur

Bide senin bohçana neler koymuşlar?

benimde nişanım var kısmet olursa bu yaz agustosta bayramdan sonra düşünüyoruz kesin tarih belli değil ama çok yakında belli olcak inşallah bana yavaş yavaş stresler başladı, ilk başta evde olsun istiyorudum ama sonradan dışarda yapmaya karar verdik çok kalabalık bi nişan olmıcak yaklaşık 100 kişilk gibi şuanda daha nişan için hiçbir hazırlığım yok

Nişan yeri konuşunda aklımda bikaç yer var konuşmak gerekiyor yakın zamanda onlara başlıcaz inşallah

Elbisem için biraz daha beklemeyi düşünüyorum açıkçası aklım kalmasın diye ama tabi çokta hoşuma giden bişey olursa neden olmasın belki mayıs- haziran gibi alırım diktirmeyi düşünmüyorum zaten

Sonra nişanda hatıra kalması için çok kalabalık olmadığımız için herkese hatıra magnetlerden yaptırmak istiyorum

Nişan müzikleri konusunda çelişkideyim :26: daha değişik neler yapabilirim diye düşünmelerdeyim :44: ha buarada henüz bi nişan tepsim makasım bile yok

Bohça işine aslında yavaş yavaş girmek istiyorum

Şuan buarya yazarken çok heycanlandım bide artık herşey hemencik olsun istiyorum

kızlar bohçam geldi bugün

cumartesi de biz götürüyoruz pazar da nişaaann 3.3.13 saatler 16.00'yı gösterirken ardemir kanaryasının kollarında süzülür hanımlaaarr

hadi baakalım canım hayırlı olsun bohçanın her bir parcasını askla kullan insallah

Ne de güzel anlatmışsn benm nişan haziranda henüz hiçbirşey yapmadım seni dinleyince bende heyecanlandım =)) Hayırlısıyla herşey çok güzel olur inşallah mutluluklar =)

Canım benimmmm inşallahhhh... normalde çok soğukkanlıyımdır ama sözkonusu nişan düğün olunca soğuk soğuk terliyorum valla...:) yakın arkadaşlarımdan biri de son dakika nişanlanmaya karar verdi, o da benim gibi, yerimizde duramıyoruz. Mekan konusunda da benden önce herşeyi ayarlamış valla, yazın ortasında düğün yapacaklar yer bulamazken bizimki cillop gibi bahçesi olan biyer bulmuş, süslemeyle de çok uyguna anlaşmış... ben hala kara kara düşünmelerdeyim:)

kızlar hiç fotoğraf çekmedik iyi mi

onu unutmuşuz yahuu

zipircik çok teşekkürler

paris68 çok sağolasın canım
mutluluknerdesinbenibul Allah yardımcın olsun ama herşey harika geçecek emin ol.. soğukkanlı ol tadını çıkart.. magnet için önereceğim birileri var istersen yardımcı olurum

goyasghost iyi dileğine sağlık canım benim çok teşekkürler

nes_li unutmuşum kiii

Aşık seniiii =))) Tahmn edebiliyrm o günlerde öyle ayaklar yerden kesiliyor ki sadece rüya gibi gelip geçiyo dimi

aynen izahatı bu nes_li..

hele bu kadar yakın tarih olunca aklı başında olmuyor insanın.. yani en azından benim..

kızlar beni de aranıza alın benim de temmuzda söz ve nişanım var ikisi ard arda olacak
hazırlık derseniz henüz hiçbişey yok ortada annemle babam daha erken diyorlar erken mi sizce de? :26:

kızlar beni de aranıza alın benim de temmuzda söz ve nişanım var ikisi ard arda olacak
hazırlık derseniz henüz hiçbişey yok ortada annemle babam daha erken diyorlar erken mi sizce de? :26:

merilyn evde olacaksa acele etme ama salon falansa ufak ufak araştır çünkü her yer dolu.. şimdiden hayırlı olsun..

benim de 07.07.2013de nişanım var cnm :):)
ayrıca cnm neden erken diyolar hazırlıklara mı nişanlanmana mı ?

Hazirliklara erken diyorlar canım. Nişanı kendileri yazın istedi zaten annemle babam

canm bence ufaktan baslamalısın ne yapman gerekiyor bir liste hazırlayıp biraz fikir de edinebilirsin sadece almak kalır geriye en azından ne yapıp ne alacagını bilirsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…