• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan hazırlıkları :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ardemir

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
3.972
2.656
373
ayyhhhh bir anda ayaklandı herkes hadi nişan yapalım diye 2 ay önce karar alındı yer ayarlandı derkeenn 15 günüm kaldı :1:
3.3.2013 pazar saat:16.00

salon tutuldu davetiyeler basıldı elbiseler alındı bohçalar hazırlandı buketim geldi masa çiçeğim hazırlandı kadehlerimi süsledim fotoğrafçı ayarlandı kuaförden randevu alındı.. acaba eksiğim var mı? nişanlı olan ve nişan arefesinde olup da yardım etmek isteyen hanımlar desteğinizi bekliyorum :12:

canım ben henuz nişanlanmadım ama gordugum kadarıyla hersey yolunda gozukuyorr masallah :21: insallah istedigin gibi olur hersey alnımızın akıyla su ısleri halledip sevdiceklerimize kavusuruzz insallaahhhh AMİNNNN:16:

canım benim de nişanım 3 şubattaydı..seni ve heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki..ben nişan öncesi zaten heyecanlıydım ama nişan günü heyecandan titredim resmen..ama salona girdik dans ettik yüzükler takıldı sonra geçti heyecanım..bu arada takı merasimi yapılacaksa takı kurdelesi ve iğne alabilirsin..inşallah her şey istediğinden daha güzel olur..

Şimdiden hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin inşallah. Şuanda bir eksik göremiyorum anlattıklarında, kusursuz bir gece olmasını diliyorum canım.. Nasipse tanışma, kıza zamandada nişan beni bekliyor, bende salonda olmasada evde güzel bir törenle mutluluğa ilk adımı atmak istiyorum.. Heycanı şimdiden var, seni düşünemiyorum bile..Mutluluklar canım..

canım benim çoook mutlu ol inşallah... benim de haziranda nişanım ama tarihi henüz belirlemedik, Allah'tan bir arkadaşımızın çiftliğinde yapıcaz da yer arama derdinden kurtulmuş olduk. ama yine de aldı mı beni bir telaş, herşey nasıl olcak, kıyafet nasıl, gelenekler nasıl, süsleme nasıl, müzik nasıl... oooffff, devamlı internetten araştırmaktan harap oldum inan... sizlerden de yardım alarak bu işi atlatıcam hayırlısıyla:)

Ne de güzel anlatmışsn benm nişan haziranda henüz hiçbirşey yapmadım seni dinleyince bende heyecanlandım =)) Hayırlısıyla herşey çok güzel olur inşallah mutluluklar =)

ayyhhhh bir anda ayaklandı herkes hadi nişan yapalım diye 2 ay önce karar alındı yer ayarlandı derkeenn 15 günüm kaldı :1:
3.3.2013 pazar saat:16.00

salon tutuldu davetiyeler basıldı elbiseler alındı bohçalar hazırlandı buketim geldi masa çiçeğim hazırlandı kadehlerimi süsledim fotoğrafçı ayarlandı kuaförden randevu alındı.. acaba eksiğim var mı? nişanlı olan ve nişan arefesinde olup da yardım etmek isteyen hanımlar desteğinizi bekliyorum :12:

benim de nisanda nişanım olacak... nişan bohçası olarak neler hazırladınız.??..neler bu bohçaların olmazsa olmazları yardımını bekliyorum:))

benimde nişanım 03.03.2013 saat 14:30 gibi olucak bende daha hiçbirşey yok hafta sonu elbise ayakkabı nişan bohçasını halledicem :) düğün tarihini erken alınca nişanda hızlandı :1: :1:

benim de nisanda nişanım olacak... nişan bohçası olarak neler hazırladınız.??..neler bu bohçaların olmazsa olmazları yardımını bekliyorum:))

keyifle..
damat bohçasına..
iki çift pijama takımı
çamaşır
gömlek
kravat
terlik
seccade
havlu
lif
tıraş takımı
parfüm
çorap konuyor.. yani ben öyle koydum :1:

benimde nişanım 03.03.2013 saat 14:30 gibi olucak bende daha hiçbirşey yok hafta sonu elbise ayakkabı nişan bohçasını halledicem :) düğün tarihini erken alınca nişanda hızlandı :1: :1:

tesadüfe bak yaa :1:
hayırlı uğurlu olsunn..

nes_li kumsaaal yoncam84 papatya0816 goyasghost

hanımlar hepiniz bana öyle yakın şeyler yazmışsınız ki yemin ederim birinizi diğerinden ayıramadım çooookkk teşekkürlerr :12:

şafak : 9 :1:

Kızlar allah nasip ederse yazın hepmiz nişanlı hatunlar olacağz desenize =))

Kızlar allah nasip ederse yazın hepmiz nişanlı hatunlar olacağz desenize =))

öncelikle aminn diyorum inşallah :) snrada size havamı atıyorum :1: ben artık 18 günlük nişanlıyımm :16::16: darısı tüm sevenlerin isteyenlerin başına inşallah :)

at bakalım sen havanı =)) nasip olursa bizde yazacağız paylaşacağz szlerleeee =)

nes_li kumsaaal yoncam84 papatya0816 goyasghost

hanımlar hepiniz bana öyle yakın şeyler yazmışsınız ki yemin ederim birinizi diğerinden ayıramadım çooookkk teşekkürlerr :12:

şafak : 9 :1:

cnm az kaldı sayılı zamanlar var sonrada hopp bi bakacaksın parmagında nişan yuzugun ne cabuk gecti diceksin :6: ama su var ki o zmana kadarki süre bir turlu gecmek bilmiyorr (ör:4 ay:30: ) sabırla ve askla mutlulukla gecsede gitse :4:

at bakalım sen havanı =)) nasip olursa bizde yazacağız paylaşacağz szlerleeee =)

:1: allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallahh herşeyi gönlünüze göre versin :16: güzel güzel mutlulukla yaşayın da siz, bizimle de paylaşınn bizde bakıp eski günlerimizi hatırlayalım :)

cnm az kaldı sayılı zamanlar var sonrada hopp bi bakacaksın parmagında nişan yuzugun ne cabuk gecti diceksin :6: ama su var ki o zmana kadarki süre bir turlu gecmek bilmiyorr (ör:4 ay:30: ) sabırla ve askla mutlulukla gecsede gitse :4:

Benmde 3 aycık kaldı su gibi geçiyo daha dün gibi salonu tuttum ohooo daha çok var demştm 3 ay kalmış bile ben daha elbisemi dkime başlatmadım =)

:1: allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallahh herşeyi gönlünüze göre versin :16: güzel güzel mutlulukla yaşayın da siz, bizimle de paylaşınn bizde bakıp eski günlerimizi hatırlayalım :)

Amin canm allah razı olsunn...:16:

kızlar bohçam geldi bugün :12:

cumartesi de biz götürüyoruz pazar da nişaaann 3.3.13 saatler 16.00'yı gösterirken ardemir kanaryasının kollarında süzülür hanımlaaarr :16:

Back