Doğuma Hazırlık Nïsan gelmesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Akinella

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
68
11
40
Arkadaslar acil yardim cok meraktayim.dun sabahiç çamasirima kan geldi hastaneye gittik eşimle muayene ettiler alttan ebe acilman yok nisanin gelmis dedi.eve gonderdi.37 haftanin icindeyim.ama hic bi sekilde kasilmam yok nstde cikti ama ben pek hissetmiyorum agriyi acaba nişan geldikten sora hemen dogum.olurmu tedirginim

Tşkkurler.ama bende şimdilik tik yok genelde nişanin geldiyse dogum olur diyolar ama bend ebisey olmadi korktum.basina boyle bisey gelen varmi benimle paylassin lutfen

Canim yeni gebelik egitimi alıyorum. Egitmen doktor dedi ki. Nısan gelmesinden hemen sonra dogum olmayabilir. Bu kisiye gore degisir. 1 hafta 10 gunu bile bulan hastaları varmış. Nışan denilen şey vajina girisindeki kaslarda tipa gibi birsey. Haftan cok iyi. Hic kendini uzme, strese sokma. Suyun gelirse ve kasilma olmazsa sikinti. Akışına birak. Hayirlisi olsun.

Canim yeni gebelik egitimi alıyorum. Egitmen doktor dedi ki. Nısan gelmesinden hemen sonra dogum olmayabilir. Bu kisiye gore degisir. 1 hafta 10 gunu bile bulan hastaları varmış. Nışan denilen şey vajina girisindeki kaslarda tipa gibi birsey. Haftan cok iyi. Hic kendini uzme, strese sokma. Suyun gelirse ve kasilma olmazsa sikinti. Akışına birak. Hayirlisi olsun.
Evt hayirlisi olsun.sezeryan olmak istemiylrum.internette cok sey okudum nisanla birlikte dogum baslar su gelmezse patlatilir dogumun gelmesi beklenir falan diye.bende aslinda ne kadar karnimda kalsa okadar iyi diyorum ama evham yaptim acaba kanama falanmiydi diye

Arkadaslar acil yardim cok meraktayim.dun sabahiç çamasirima kan geldi hastaneye gittik eşimle muayene ettiler alttan ebe acilman yok nisanin gelmis dedi.eve gonderdi.37 haftanin icindeyim.ama hic bi sekilde kasilmam yok nstde cikti ama ben pek hissetmiyorum agriyi acaba nişan geldikten sora hemen dogum.olurmu tedirginim
Hayır en fazla bir haftanız var. Sağlıkla gelsin. Ara ara buraya durumunzla ilgi bişeyler yazın . Ben de hamileyim de ☺️ melegime kavuşmak için sabırsızlanıyorum. Allah ikinize de güç kuvvet versin kolaylık versin .

Hayır en fazla bir haftanız var. Sağlıkla gelsin. Ara ara buraya durumunzla ilgi bişeyler yazın . Ben de hamileyim de ☺ melegime kavuşmak için sabırsızlanıyorum. Allah ikinize de güç kuvvet versin kolaylık versin .
Ayy çok heyecanliyim normal dogum istiyorum.ara ara kasilmalarim oluyo.nisan geldikten sorada adet sancisinda yumurtaliklar agrirya o kisimlar biraz agriyo ama simdilik bende acilma olmadigi icin sanirim cok siddetli agrilar yok.allahim hayirlisini bersin normal dpgum istiyorum ama oda kolay olmayacak gibi.rabbim sizede kolaylik versin ilk bebegibizmi kac haftalik sizin

Ayy çok heyecanliyim normal dogum istiyorum.ara ara kasilmalarim oluyo.nisan geldikten sorada adet sancisinda yumurtaliklar agrirya o kisimlar biraz agriyo ama simdilik bende acilma olmadigi icin sanirim cok siddetli agrilar yok.allahim hayirlisini bersin normal dpgum istiyorum ama oda kolay olmayacak gibi.rabbim sizede kolaylik versin ilk bebegibizmi kac haftalik sizin
Öyle kolay olmayacak gibi düşüncelere kapılmayın benim ilk gebeligim 28 haftalık olduk. Her zaman kendime bebeğim ne yapacağını çok iyi biliyor vücudum çok iyi biliyor beynim sadece ona destek olacak diyorum. Riskli bir gebelik gecirmeme rağmen hep kolay doğum yapacağım inancını içimde taşıyorum ve kendimi buna inanadiriyorum. Lütfen siz de kendinizi motive edin tanidiklarinjz zor doğum yaptı diye siz de zor doğum yapacak değilsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutun kesinlikle enerjisiz kalmayın yani hemek yiyin. Ancak yediğiniz besinler sindirimi zor şeyler olmasin. Duş almak ağrıları ciddi oranda hafifleten acilmaya yardımcı olan bir unsur bu net bunu muhakak yapın. Evinizde büyük pilates topu varsa ona oturarak bacaklarinjzi açıp kalcanizla dairesel hareketler cizin, ellerinizi bir yere dayayarak kalcanizi geride tutup dairesel hareket ve hafif esnetme yapabilirsiniz. Tabi bunları sancılarınız artınca yapın 🤭
Ayrıca meleğiniz doğduğunda sütsüz kalmasın diye göğüs masajı yapabilirsiniz bu çok etkili
Rabbim kolaylıkla saglikla geçirmenizi nasip etsin bu süreci.

Benim Bi salı akşamı nisanım gelmişti perşembe günü dogum yapmıştım

Nisandan 2 gun snra dogumum oldu cok asiri bi yogunlukta krem rengi brseydi dr solemsti nisan diye

Canım doğum çantanı hazırla bebeğin bugün yarın ya da en geç 1 hafta sonra seninle :) benim nişanım 6 Mayıs Pazartesi günü geldi , bebeğim 12 mayıs Pazar günü 🥰 hatta bir panik buraya konu açmış, neredeyse naklen Doğum yayını yapmıştım🤭🙇🏻‍♀️
şimdi 2,5 aylık oldu bile !🧿
Allah bir avazda kurtarsın inşallah ❤️🙏🏻

Yaaa hadi insallah daha erken diyorum aslinda..bi yandanda hani tik yok nasil olacak diyorum benim icin bayirlisi ne ise o olsun normal dogumda korkutmuyo deil.kuzucugumj merakla bekliyorum.sizin peki o 1 haftaniz nasil gecti agriniz kasilmaniz varmiydi

Canım her Doğum başkadır . Benim biraz zorlu geçti , ama sen hiç düşünme bunları 🤗
Küvet varsa evde doldur içine otur hem rahatlarsın hem de açılmana yardımcı olur 🌸 sonucu her şeye değer ! 🥰🥰

Bakalim bende bekemedeyim dun beni eve yolladilar sanci yok acilma yok su gelmemis sadeve nişan gelmiş dediler.bende nisan gelince bugun yarin dogurmam gerekir diye biliyodum ama simdilkk bisey yok demekki birkac gun sorada gelebiliyormus rahatladim vala.heyecanli bir durummuş:)

Arkadaslar benim yine kanamam geldi..nisan olsaydi birdaha gelirmiydi korkmaya basladim ama sabahi bekleyecegim kasilmalarim xok az korkuyorum

Sancı çekerken nişanım geldi tabi ben doğum sancısı olduğunu bilmiyordum karnım ağrıyor yediğimden sandım doğum başladı saatler içinde

X