nişan fotoğraflarında ne taksam acaba???

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
kızlar fikrinize ihtiyacım var nisanda nişanım var inşallah :) öncesinden dış mekan çekimi olcak arkadaş çevremden gördüğüm kadarıyla setini takanlar olmuş setimi takmasam çok mu boş olur ???
nişanlığım pembe üstünde siyah danteller var siyah eldiven takıcam başıma takmak için de siyah tüllü şapka arıyorum. bu kadar siyah varken beyaz altın set taksam garip durur mu çok kararsız kaldım bi fikir verin bana lütfen

Bu setine ve elbisene bağlı aslında ama ben şahsen sevmiyorum dış çekimde set altın takmayı hoş durmuyor bana göre ama setin kolyesi kibar zarif duruyordur o zaman belki straplez diye takabilirim =)

Bu setine ve elbisene bağlı aslında ama ben şahsen sevmiyorum dış çekimde set altın takmayı hoş durmuyor bana göre ama setin kolyesi kibar zarif duruyordur o zaman belki straplez diye takabilirim =)

setim bu elbisemde straplez pembe onun fotoğrafı yok malesef

Eki Görüntüle 1039256 setim bu elbisemde straplez pembe onun fotoğrafı yok malesef

Setin çok şık canım iyi günlerde takmayı nasip Etsin Allah =) Elbisende pembeyse boş durmasından rahatsızsan takabilirsin kibar zarif bir model çünkü =) Set dendiğinde aklıma şu sarı ve kaba olanlar geliyor benim aklıma da =)

allah razı olsun :) amin inşallah :) yok ben sarı altın sevmiyorum çok kaba geliyo. elbisem pembe ama üstünde siyah dantel detaylar var siyah eldiven ve tüllü şapka takmayıda düşünüyorum siyah pembe olunca tamamen bu parlak parlak çok mu sırıtır

Eğer bu kadar detay olacaksa pek göze batmaz boynunun boş olması bence eldiven ve şapka yeterli olacaktır.. Senin istediğin önemli olan =)

Bence setini takmalısın. Hem beyaz altın hemde taşlı bir model, suyolu. Giyindiğin kıyafete göre yansımaları olur. Straplez giyeceksen eğer mutlaka takmalısın. Foruma pek yorum yazmam ama bunu es geçemedim :) Mutluluklar :)

kusura bakmayın geç gördüm çok teşekkür ederim :) straplez olacak elbisem bu önerinizi dikkate alacağım teşekkürler :) size de mutluluklar dilerim

Benimde straplezdi elbisem, gümüşlü incili bir set almıştım çekimde takarım diye ama unuttum takmayı sizde böyle bişey düşünebilirsiniz ama takmayı unutmayın sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…