Nişan Fotoğraflarımız:)

amin canım güzel duaların için teşekkür ederim, darısı tüm isteyenlerin başına:)

hayırlı olsun mevla tamamına erdirsin mutluluğun bir ömür boyu devam etsin inşallah...

inşallahh çok teekkür ederim güzel duaların için.. allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

çok güzel olmuşsun allah tamamına erdirsin,hep mutlu huzurlu olun inşallah:))

aminn kızlar inallah bu güzel dualarınızı esirgemeyin bizden..allah hepimizin yolunu açık etsin inşalah..

canım cok gusel olmusunuz rabbbım omur boyu hep mutlu olmanıızı nasıp etsınn bahtın yuzundekı gulucukler gıbı gusel olsunn

canım benim çokgüzel olmuşsun harika çıkmışsınız yüzünde güller açmış vallahi gülerken inşaallah bir ömür bıyu mutlu olursunuz tatlım
yalnız çok söyleyeceğim geldiaklinialirimsmile iki saattir fotolarına bakıyorumkaydirigubbakcemile2 ebru gündeşin kopyası gibisin ya canım çok benziyorsun benim fikrim tabiikiolumunekankayizsmile

çok teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun allah hepimizin yolunu açık etsin.. yusufburcu canım çok teekkür ederim küçükken ebru gündee çok benzetirlerdi uzun zamandır benzeten olmamıştı bi ara hadiseye benziyosun diyolardı ama bilmiyorum ben sündüzüm sonuçta:) inşallah hepimiz çok mutlu oluruz kızlar:)

nurrose canım teşekkür ederim .. özelden mesaj atmam için daha 40 fırın ekmek yemem lazımmış canım:) bu yüzden cevap veremedim.nian makyaj ve saçımı kuzenim kuaför baakşehirde ona yaptırdım.ama ben bu aralar düğün için bi kuaför arıyorum saç konusunda kuzenime pek güvenemiyorum açık bir model düşündüğümden:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…