• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Fotoğraflarımız:)

SunduzT

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
188
1
118
:enbuyukkk:nişanımız evde oldu allaha şükür ağzımınız tadı yerindeydi.. daha fazla fotoğraf yüklemek isterim sanırım sadece 5 resim yüklenebiliyor tam olarak bilmiyorum ilk kez yükleme yapıyorum zaten:) 20 nisanda da nikahımız var dualarınızı esirgemeyin bizden arkadaşlar:)

Eklentiler

• $SDC10821.jpg
    $SDC10821.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 163
  • $09 copy.jpg
    $09 copy.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 203
  • $19 copy.jpg
    $19 copy.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 166
  • $DSC_0208 copy.jpg
    $DSC_0208 copy.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 207
  • $DSC_0200 copy.jpg
    $DSC_0200 copy.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 191
Son düzenleme:
aminn.. çok teşekkür ederim:) allah herkese yaşatsın bu mutluluğu..

Çok güzelsin canım, o güzel yüzün hiç solmasın, Allah mutlu mesut huzurlu bi yuva kurmanı nasip etsin inşallah :1hug:

çok mutlu oldum mesajına çok çok teşekkür ederim allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah yeni hayatlarımızda..

çok güzelsiniz Allah bir ömür boyu mutluluklar versin

Allah tamamını erdirsin

valla bende söylemeden edemeyeceğim çok güzelsin maşallaahhhh bahtında yüzün gibi güzel oolsun inşallah

arkadaşlarım çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz inşallah hepimiz çok mutlu oluruz:)

teekkür ederim canım allah sanada yaşatır inşallah bu güzel duyguları en kısa zamandaopuyorumnanaktan

arkadaşlar fotoğraflar çok küçük görünmüyor dimi, ilk kez yükledim de?

valla canım bende çok uğratım nasıl yüklerim diye ama işte sonunda oldu nasıl yaptığımı sorma vallahi nasıl becerdimn bilmiyorum,karışık bu fotoğraf yükleme olayı:(

Allah mutlu etsin. elbisen çok değişik görünüyor. daha büyük resim olsa ii olurdu

çok güzel olmuşsun allah tamamına erdirsin

amin kızlar inşallah mutlu oluruz mutlu olursunuz:) fotoğrafları nasıl büyüteceğimi bilmiyorum bu kadar yapabildim ama kendi profilimde daha büyükler,elbisemi istanbul bakırköyde bi magazadan almıştım

Back