Nisan evde mi olmali salonda mi ?

Arkadaslar uzun sureli bi iliskim var allah kismet ederse onumuzdeki yil nişan yapmak istiyoruz. Mayis veya haziran ayinda aileler tanisir aile arasi soz olur diye dusunduk. Eylul gibide nisan istiyoruz. Nisandan sonra kasimda erkek arkadasim askere gidicek geldikden sonrada dugunumuzu yapicaz. Bizi dusunduren nisan evde mi olmali salonda mi ? Dugunle nisan arasinda 1bucuk sene kadar bir zaman oldugu icin salonda olsa daha iyi olur sanki. evde olursa sozla nisan arasinda bi fark yok ikisinde de ayni yuzukler takilicak haziranda evde soz eylulde ayni sekilde yine mi aileler evde toplanicak ayni yuzukler bidaha takilicak ayni islem basa saricak sadece adi nişan olucak. Ote yandan salonda yapilsa kimse taki takmaz hem nisanda hem dugunde takmazlar gelenler diyo herkes. Bosa mi masraf salonda yapmak. ne yapmaliyim sizce kizlarrrrrrrr

boşa masraf. bir akşam geldiler, tanıştılar, istediler, yüzükleri taktılar gittiler. :KK48: her şey 2-3 saatte oldu bitti. luzumsuz nişan olayı bence, paranıza yazık balayında daha iyi otele gidersiniz, evinize daha kaliteli eşya alırsınız. bak kına da yapmıyorum ki durumumuz var çok şükür, düğünümüz de yemekli ama istesek çok daha iyisini yapacak gücümüz vardı ama yapmıyoruz. ne gerek var.

Arkadaslar uzun sureli bi iliskim var allah kismet ederse onumuzdeki yil nişan yapmak istiyoruz. Mayis veya haziran ayinda aileler tanisir aile arasi soz olur diye dusunduk. Eylul gibide nisan istiyoruz. Nisandan sonra kasimda erkek arkadasim askere gidicek geldikden sonrada dugunumuzu yapicaz. Bizi dusunduren nisan evde mi olmali salonda mi ? Dugunle nisan arasinda 1bucuk sene kadar bir zaman oldugu icin salonda olsa daha iyi olur sanki. evde olursa sozla nisan arasinda bi fark yok ikisinde de ayni yuzukler takilicak haziranda evde soz eylulde ayni sekilde yine mi aileler evde toplanicak ayni yuzukler bidaha takilicak ayni islem basa saricak sadece adi nişan olucak. Ote yandan salonda yapilsa kimse taki takmaz hem nisanda hem dugunde takmazlar gelenler diyo herkes. Bosa mi masraf salonda yapmak. ne yapmaliyim sizce kizlarrrrrrrr

Kesinlikle evde yap. Ben de evde yaptım ve 1.5 sene de nişanlı kaldım. Boşa masraf yapma derim

Valla nisan yapacağım zaman ben de çok düşündüm evde yapmaya karar verdim. Evde de yapsan epey masraf harcıyorsun tabi daha sıcak bir ortam oluyor.Ben şöyle yaptım hafif müzik ayarladim.İçeri girerken çalmaya başladı .Masa ayarlamistık zaten nisan çiçeği getiriyor ya damat onu koyduk önüne dekoratif oldu Yüzükler kesildi , büyüklerin elleri öpüldükten sonra pasta yaptırdım tek kat.İşte kestik birbirimize yedirdik. Fotoğraflarda dekorstif çıkması açısından şarap bardakları aldım ama sağ olsun bizimkiler aldığım bardaklar yerine su bardağıyla getirdiler meyve suyunu:) Sen önceden muhakkak arkadaşın , kardeşin vs bu tarz şeylerin organizasyonuyla ilgilensin.Sonra taki kısmı da oldu ben olmicak biliyordum ama büyükler işini biliyor bazı şeyler akışında gidiyor o yüzden tedbirli ol ve kurdela bulundur mutlaka :) Ben ayarlamamistim fotoğraflarda biraz tuhaf kaçtı aniden çıkardığım kurdelalar :) sonra en uzun kısmı fotoğraf çekilme.Daha sonra ikramlar dağıtıldı.Hatıra için magnet yaptık nisanlim la keseye koyduk içine de bonibon badem şekeri koyduk hediye ettik. Sohbet muhabbet falan gençlerle beraber eğlenceye gittik arkadaşlarımızla. Ben bu şekilde yaptım ve çok da güzel oldu kısaca illa salon olmasına gerek yok.mutluluklar dilerim.

Bunun net bir cevabı yok ki kişiden kişiye değişir. Ben salonda yaptım ama herkesi çağırmadım sadece çok yakınlarımı çağırdım 200 kişilik bir organizasyondu, herkes çokk eğlendi ben de tabii.

Bizde iki taraf zaten tanışıyordu, önce istemeye geldiler, bir ay sonra nişan yaptık.
İsteme akşamı tek taşı geri vermiştim onu taktılar, nişan salonda yemekli oldu, 200 kişiydi, zor bela 200 e indirdik, çok güzeldi, herkes çok mutlu ayrıldı ben hiç istemiyor evde olsun istiyordum ama yaptıktan sonra iyki diyorum.
Bu arada takı beklentim yoktu ama, nişanlımın ailesinin hediyeleri hariç 5 - 6 bin tl den fazla takı gelmişti, hazırlıklı ol kurdelan olsun.

Back