Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişan elbisesi

selen_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
1.144
5
66
İstanbul
kızlar yakın zamanda nişanım olucak dışarıda cafe tarzı bir yerde olucak nişanlıklar arasında karsız kaldım sizce hangisi?

renk olarak bu modellerin pembe fuşya rengi olucak.

Eklentiler

• $2012-04-26-026.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 83
  • $2012-04-26-027.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 91
  • $2012-04-26-028.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 83
Ben en çok ilkini beğendim canım Ama üzerinde duruşu da önemli tabi vücut tipine filan hangisi güzel olur bilemedim

ee madem elbıseyı kendınıze yakıştırmıyorsunuz orada resmının işi ne..

bu yuzden kımse yazmamıştır bnce..

ınsanlara kızacağınıza kendınıze uygun modellerı koyun ona yorum yapılsın..sizde memnun kalın

Ben üçüncü modeli daha çok beğendim, hem çok kabarık değil hemde diğer abiyelerden biraz farklı, ama bu modelin kesim yeri daha aşağıdan başladığından, minyon olduğunuz için olduğunuzdan kısa gösterecektir sizi.

Bacak boyunu uzun gösteren modeller seçmelisiniz..

Bununda seçimi daha yukarıdan başlamalı kesim yeri, ya da tutturulan herhangi bir aksesuar ve dediğiniz gibi kabarık olmamalıdır.

Bu yüzden ilk iki model daha uygun seçime. İlk ikiside güzel modeller.. Bazen giymeden anlaşılmıyor..

Eğer diktirecekseniz, bu model olmasa bile bu kesimlerde abiye denemelisiniz, deneyince herşey daha net anlaşılıyor.

Hayırlı olsun, inşaallah çok mutlu olursunuz..

arkadaşım yanlış anlamayın da bu elbiseler gerçekten çok kötü eski modeller ve çok basit duruyolar bence de. biraz daha şık ve güzel şeylere bakın.

kızlar o paylaştığım 3 modelden vazgectım bu modele karar verdım nasıl kızlar özel dikim yaptrcgm cok kabarıkta değil minyon olduğum için yakışır diye düşündüm.

En son paylaştığın elbise diğerlerinden daha güzel ama o eteğin üzerinde gül mü çiçek mi ne o fazlalıklar olmassa bence daha güzel olabilir onlar her neyse basit bi hava veriyor

Bencede ilk modeller çok eski duruyor!
Son resimdeki elbise fena değil, ama sıradan bir şey gibi duruyor!
Bence mağazalara gidip elbiseleri üstünüzde deneyip öyle modeline karar verin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…