ben geldimm :) öncelikle güzel seçim olmuş ama ben griyi kendime yakıştıramadığım için tercih etmezdim
saç kesinlikle topuz ve elbisende tül detayı olduğu için sade detaysız bir topuz öneririm
Hoşgeldin:) Teşekkür ederim yorumun için. Griyi ben de pek düşünmezdim aslında ama giydiğimde herkes beğendi benim de hoşuma gidince aldım. Dağınık topuz olabilir diye düşündüm aslında. Şu modeller hoşuma gitti ama nasıl olur bilemedim.
dagınık topuz çok hoş surur saçların uzunsa kalım bukleli saç modeli de güzel olur açık bırakmak istersen saçlarını elbisen güzel begendim allah mutlu etsn canımm
dagınık topuz çok hoş surur saçların uzunsa kalım bukleli saç modeli de güzel olur açık bırakmak istersen saçlarını elbisen güzel begendim allah mutlu etsn canımm
koyduğun saç modellerinden ilki harika bence kesinlikle onu yaptırmalısın. diğer modellerden özellikle de açık olanlardan uzak dur derim çünkü çok az kuaför bu fotoğrafta göründüğü kadar doğal ve gevşek yapabilir.. geri kalanı basar spreyi hiçbir anlamı kalmaz modelin benden söylemesi