• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan elbisemin rengi ve saç modelim konusunda fikir verir misiniz ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
yazdığım cvp çıkmamış cnmm. su dalgası zaten kına gecemde yaptırıcam, o yüzden farklı bişey istiyorum cnm.Ama pembe de renk alternatiflerimin içinde cnmm

o zaman ense topuzu yaptır boynun falan sexi çıkar kız asortik olursunnhihoyyyt valla canım benim görüşüm bu enseden topuz ve saten bir elbise olursa alternatif olarak diorum süper olursun bence havalı ve hem güzel hem azıcık da sexi falan=)

Fikirleriniz için çok teşekkür ederim kızlarrrr... Hepsi benim için birbirinden değerli ve de hepsi aklımın bi kenarında olucak.opuyorumnanaktan

Haziran'da nişanım var, elbisemin modeline kararımı aylar öncesinden verdim fakat rengine karar veremedim:S ve de saçımın modeline... Saçıma maşa hariç ne tür bişey yaptırabilirim kızlar?????? Fikirleriniz benim için çok değerli ve güvenilir kızlar, o yüzden öncelikle size sormak istedim.Umarım yardımcı olursunuz.

milda'cım nişanında ne gibi bir kıyafet giymeyi düşünüyorsun? benim nişanım evde olmuştu o yüzden çok abartılı bir kıyafet almamıştım.. saten kırmızı çiçekli bir elbise almışlardı bana..
ama eğer fikir edinmek istresen çankaya'da relactive diye bi yer var muhteşem gelinlikler ve nişan kıyafetleri yapıyorlar. Mutlaka orayada bak derim. hatta internet sitesinden bile fikir edinebilirsin ..
Ben kıyafetimin gögüs ve sırtı kapalı diye topuz yaptımıştım saçıma.. hatta örnek olarak fotomuzu koyuyorum bi bak istersen :D

Eklentiler

• $DSCN0390.jpg
    $DSCN0390.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 43
milda'cım nişanında ne gibi bir kıyafet giymeyi düşünüyorsun? benim nişanım evde olmuştu o yüzden çok abartılı bir kıyafet almamıştım.. saten kırmızı çiçekli bir elbise almışlardı bana..
ama eğer fikir edinmek istresen çankaya'da relactive diye bi yer var muhteşem gelinlikler ve nişan kıyafetleri yapıyorlar. Mutlaka orayada bak derim. hatta internet sitesinden bile fikir edinebilirsin ..
Ben kıyafetimin gögüs ve sırtı kapalı diye topuz yaptımıştım saçıma.. hatta örnek olarak fotomuzu koyuyorum bi bak istersen :D

cnm nişanım büyük nişan olduğu için altı kabarık bi elbise düşünüyorum.
seninki de evde olduğu için gayet uygun ve güzel bi seçim olmuş cnm.
yorumunu okur okumaz siteye girdim bakıcam cnm elbiselere. Mağazanın adını falan söylemen çok iyi oldu cnm, ilk fırsatta da oraya bakıcam.
nişanın ne zamandı bi de cnm? Allah tamamını erdirsin bu aradaopuyorumnanaktan

cnm nişanım büyük nişan olduğu için altı kabarık bi elbise düşünüyorum.
seninki de evde olduğu için gayet uygun ve güzel bi seçim olmuş cnm.
yorumunu okur okumaz siteye girdim bakıcam cnm elbiselere. Mağazanın adını falan söylemen çok iyi oldu cnm, ilk fırsatta da oraya bakıcam.
nişanın ne zamandı bi de cnm? Allah tamamını erdirsin bu aradaopuyorumnanaktan

tatlım benim nişanım 16 Ocak'da oldu.. Şimdi kısmetse de eylül'de evleniyoruz. Acayip heyecanlıyım :sinifsinif: Sizin nişanınız ne zaman olucak ? Yardıma ihtiyacın olursa söylemen yeterli ben öyle çok gezdim ki nişan için aklinialirimsmile

ben mor aldım hatta ona ısındım ilklerde sevmemiştim ama iyikide almışım :) sende bulursun umarım iyi hoş bişey

ben mor aldım hatta ona ısındım ilklerde sevmemiştim ama iyikide almışım :) sende bulursun umarım iyi hoş bişey

şekerim çok güzel bi renk seçmişsin mor paranın rengidir :) ohh gelsin nişanda takılar ve paracıklar sositososito

Back