dahaaa cokkk erkennnnnnn deilmiiii :S bnım dakıkada fıkrım degsıooo elbıse secımıı bnce cok erkenn sac içinde öleee
Hayirli olsun mildaalkisalkisalkis Masa sac uclarina gunluk hayatta uygulaninca hos duruyor.Nisanina daha farkli bir model daha guzel durur bence de.Elbisenin resmini eklemen mumkun mu?
Ben erken oldugunu dusunmuyorum yavas yavas bakarsin canim.Hatta provaya da girmeni tavsiye ederim
Milda senin icin model eklemek istiyorum ama saclarin uzun mu? yada topuz tarzi modelleri mi yoksa acik modeller mi begeniyorsun?
erken olurmu cnm benimde mayıs sonunda nişanım war ama ben martta başlamıştım kıyafet bakmaya:) mart sonunda ise diktirmeye karar werip bir terziyle anlaştım ve ancak mayısın ortasında alıcam kıyafetimi. Eğer diktirmeyi düşünüyorsun bence erken değil şimdiden başla araştırmaya kıyafet işini
bence pembe al elbiseni,saçlarınıda su dalgası yap fıstık fisfisfisfisfisfis
cnmm renk giydiginde anlaşılırrr mesela sarı renk yakışmas derdim ama giyince çok güzel olmuştu:)üzerinde dene elbisenin tüm renklerini öyle al derim:)ensede kabarık bi topuz çok güzel oluyo:)
cnm bencede şimdiden bak biliyorsun tam düğün zamanı haziran herkesin gelinlikleri falan yoğun bir dönem saçlarını da maşa yaptırıp daha sonra dağınık bir topuz yaptırabilirsin.
bence pembe al elbiseni,saçlarınıda su dalgası yap fıstık olursun valla
bihterin saçı gibi mi şebnemcimmmm
ya da bu modele örnek verebilceğin bir kişinin saçı var mı cnmmmm?
gözümde canlandıramadım tam anlamıyla:S
cnm bu modeller var
şebnencimmmm 1. ve 2. model çok hoşmuşşşşşşş bayıldımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aklımda olucak bunlar cnmmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?