• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan elbisemin rengi ve saç modelim konusunda fikir verir misiniz ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

milda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
199
0
96
İzmir
Haziran'da nişanım var, elbisemin modeline kararımı aylar öncesinden verdim fakat rengine karar veremedim:S ve de saçımın modeline... Saçıma maşa hariç ne tür bişey yaptırabilirim kızlar?????? Fikirleriniz benim için çok değerli ve güvenilir kızlar, o yüzden öncelikle size sormak istedim.Umarım yardımcı olursunuz.

dahaaa cokkk erkennnnnnn deilmiiii :S bnım dakıkada fıkrım degsıooo elbıse secımıı bnce cok erkenn sac içinde öleee

Hayirli olsun mildaalkisalkisalkis Masa sac uclarina gunluk hayatta uygulaninca hos duruyor.Nisanina daha farkli bir model daha guzel durur bence de.Elbisenin resmini eklemen mumkun mu?

dahaaa cokkk erkennnnnnn deilmiiii :S bnım dakıkada fıkrım degsıooo elbıse secımıı bnce cok erkenn sac içinde öleee

erkendeee fikir alıp içlerinden içime en çok sinenini yaptırmak istiyorum saçıma.
nişanlık için erken tabi ama artık bakmaya başlıcam nişanlıklara

Ben erken oldugunu dusunmuyorum yavas yavas bakarsin canim.Hatta provaya da girmeni tavsiye ederim

Hayirli olsun mildaalkisalkisalkis Masa sac uclarina gunluk hayatta uygulaninca hos duruyor.Nisanina daha farkli bir model daha guzel durur bence de.Elbisenin resmini eklemen mumkun mu?

çok teşekkür ederim balperisiiiii:1hug:
işte maşayı baştan ekledimm zaten :( ama ne yaptırsam çok kararsızımmm :(
Elbiseme de karar vermedim kiiiiiiii :(
Sadece altı kabarık olucak onu biliyorum.Hani böyle prenses elbisesi gibi.
Rengi de bordo,kırmızı ve de mor dışında herhangi bi renk olucak :kedi:

Ben erken oldugunu dusunmuyorum yavas yavas bakarsin canim.Hatta provaya da girmeni tavsiye ederim

evet cnmmmopuyorumnanaktan bence de haziran'a ne kaldı ki hemmmm,
1,5 ayyyy. Eee bi de beğenemezsem özel sipariş diktiricem o yüzden tam zamanı bence de.
Tavsiyeni aklımdan çıkarmıycammm balperisiiiiiopuyorumnanaktan

Milda senin icin model eklemek istiyorum ama saclarin uzun mu? yada topuz tarzi modelleri mi yoksa acik modeller mi begeniyorsun?

Milda senin icin model eklemek istiyorum ama saclarin uzun mu? yada topuz tarzi modelleri mi yoksa acik modeller mi begeniyorsun?

saçlarım bir hayli uzunnn balperisiii.nişanda açık olsun istiyorum ama dağınık topuz da olabilir cnmmm:kedi:

erken olurmu cnm benimde mayıs sonunda nişanım war ama ben martta başlamıştım kıyafet bakmaya:) mart sonunda ise diktirmeye karar werip bir terziyle anlaştım ve ancak mayısın ortasında alıcam kıyafetimi. Eğer diktirmeyi düşünüyorsun bence erken değil şimdiden başla araştırmaya kıyafet işini

bence pembe al elbiseni,saçlarınıda su dalgası yap fıstık olursun valla:D

cnmm renk giydiginde anlaşılırrr mesela sarı renk yakışmas derdim ama giyince çok güzel olmuştu:)üzerinde dene elbisenin tüm renklerini öyle al derim:)ensede kabarık bi topuz çok güzel oluyo:)

cnm bencede şimdiden bak biliyorsun tam düğün zamanı haziran herkesin gelinlikleri falan yoğun bir dönem saçlarını da maşa yaptırıp daha sonra dağınık bir topuz yaptırabilirsin.

erken olurmu cnm benimde mayıs sonunda nişanım war ama ben martta başlamıştım kıyafet bakmaya:) mart sonunda ise diktirmeye karar werip bir terziyle anlaştım ve ancak mayısın ortasında alıcam kıyafetimi. Eğer diktirmeyi düşünüyorsun bence erken değil şimdiden başla araştırmaya kıyafet işini

evet cnmm çok haklısın gerçekten:) kıyafet araştırması yapmaya başlamam lazım bilmiyorumkismile hazır bulamazsam dediğin gibi mümkün değil yetişmiycek yoksaaabilmiyorumkismile
sen ne tarz bişey diktiriyosun smyraaacımopuyorumnanaktan

cnmm renk giydiginde anlaşılırrr mesela sarı renk yakışmas derdim ama giyince çok güzel olmuştu:)üzerinde dene elbisenin tüm renklerini öyle al derim:)ensede kabarık bi topuz çok güzel oluyo:)

haklısın cnm yaaa.ama giydiğinde de anlaşılmayabilir :S
çünkü gece ışığında nasıl görüncek en önemli kısım o :S
sarı benimde favori rengim nişanlık için, fakat acaba gece ışığında soluk durur mu onu bilemiyorum :S ve de gece nasıl durucak renk onu anlamak için ne yapmam lazım bilmiyorum.Akşam saatlerinde mi gitsem acaba elbise bakmaya?
bi fikrin var mı bu konuda cnmm???

cnm bencede şimdiden bak biliyorsun tam düğün zamanı haziran herkesin gelinlikleri falan yoğun bir dönem saçlarını da maşa yaptırıp daha sonra dağınık bir topuz yaptırabilirsin.

bihterin saçı gibi mi şebnemcimmmm :D
ya da bu modele örnek verebilceğin bir kişinin saçı var mı cnmmmm?
gözümde canlandıramadım tam anlamıyla:S

bihterin saçı gibi mi şebnemcimmmm :D
ya da bu modele örnek verebilceğin bir kişinin saçı var mı cnmmmm?
gözümde canlandıramadım tam anlamıyla:S

cnm bu modeller var

4298.jpg

4310.jpg

4317.jpg

Back