Nişan Nişan elbisemin altına hangi renk ayakkabı gider? Fotoğraflı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ben ince topuk istemiyorum açıkçası zaten görünmeyecek dolgu da olabilir ve erkek arkadaşımla aramızda 15 cm var boy olarak yüksek topuk giyip boyuna erişmekte istemiyorum o yüzden bulamadım hala nasıl olacağını :)

Şeffaf olanın aynısı bende var ve maalesef ayak terleyince ıslak ve buğulu bi görünüm oluyor. Maxi boy elbiseyle giyerseniz sorun olmaz, ama midi ve mini boy ile giymeyin şeffaf ayakkabıyı.
etek boyu baya uzun hatta ayakkabı hiç görünmüyor ama oldu ki göründü çok sırıtmasın istedim. Şeffaf çok hoş ama ayakların görünmesi çirkin geliyor yine önerildiği için ekledim onu

Şeffaf veya gri gümüş karışımı renk olabilir

Tamam güzel durması da önemli ama bence en önemlisi rahat olması. Sırf başkaları aaa ayakkabısı çok güzel diyecek diye eziyet çekme bence. ben 163’üm eşim 190. Düşün yani aramızda 30 cm var. giydiğim dolgu topuk herhalde 10-12 cm filandı Yüksek olmasına rağmen dediğim gibi çok rahat ettim. Başkasının düğününde şık şık ince topuklar giyip En fazla 1 saate ayağımdan ayakkabıyı atarım. Benim ayak tabanında problemlerim var. O yüzden rahatlığa bu kadar önem veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…