- 15 Temmuz 2019
- 4.227
- 6.707
- 158
- Konu Sahibi loveinnovember
-
teşekkür ederimKrem beyaz gri veya gümüş
evet rahatsızlık hissinden ben de şüpheliyim. Dediğiniz rengi bakacağım teşekkür ederimLame rengi hoş duracaktır. Bu şeffaf ayakkabılar ayağa yapıştığı için rahatsız edecekmiş hissi veriyor cok rahat edemeyebilirsiniz
teşekkür ederim :)Şeffaf ayakkabi icinde ayak terliyor, buğu yapıyor ve bence korkunç görünüyor. Ten rengi ve gümüş rengi giyebilirsiniz.
Bu topuk boyu biraz babaanne işi degil mi stilettoda?Eki Görüntüle 2982367
Bu ayakkabıyı beğeniyorum. Ben de aynı markanın farklı bir modelini giymiştim gelinliğimin altına. Aşşırı aşırı rahattı.
Uzun topuklu versiyonu da var. Ben uzun olanı almıştım. Boyu damattan uzun ya da aynı olanlar bu boyu tercih ediyor geneldeBu topuk boyu biraz babaanne işi degil mi stilettoda?
Uzun topuklu versiyonu da var. Ben uzun olanı almıştım. Boyu damattan uzun ya da aynı olanlar bu boyu tercih ediyor genelde
Baska modellerde bu boy ya da bundan kisa topuklar sorun degil bence. Ama stilettoda bunlar kötü görünüyor diye düşünüyorum.Uzun topuklu versiyonu da var. Ben uzun olanı almıştım. Boyu damattan uzun ya da aynı olanlar bu boyu tercih ediyor genelde
Ben beğeniyorum ya, işte klasik pantolon altına ya da midi boy elbiseyle giyince hoş duruyor bence.Baska modellerde bu boy ya da bundan kisa topuklar sorun degil bence. Ama stilettoda bunlar kötü görünüyor diye düşünüyorum.
Ikinci attığınız boy guzel. Ha giyebilir misin diye sorarsaniz giyemem. Bir kez ayagimi burktum, ayagim çıktı. Ondan beri cesaretim yok.Ben beğeniyorum ya, işte klasik pantolon altına ya da midi boy elbiseyle giyince hoş duruyor bence.
Bunu ne diye aratabilirim acaba hoş görünüyor :)Eki Görüntüle 2982367
Bu ayakkabıyı beğeniyorum. Ben de aynı markanın farklı bir modelini giymiştim gelinliğimin altına. Aşşırı aşırı rahattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?