• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan elbisemi satıyorum

nisan elbisesi kınalık gelinlik ayakkabı evlilik yolunda herseye dair ne ise bunlar satısa cıkarılmayacak kadar kutsaldır..
saklanması gerekir satısa cıkarılacak ve degerı olculmeyecek kadar basit olmamalı..

nisan elbisesi kınalık gelinlik ayakkabı evlilik yolunda herseye dair ne ise bunlar satısa cıkarılmayacak kadar kutsaldır..
saklanması gerekir satısa cıkarılacak ve degerı olculmeyecek kadar basit olmamalı..

öyleyse siz kendi nişan elbisenizi satmayabilirsiniz. düşüncenize saygı duyuyorum.

bence sizin gibi düşünenler tüketim toplumunun elemanlarıdır. sizin gibi insanlar yüzünden, çok çok ucuz maliyetle üretilen ürünler değerinden çok daha yüksek fiyatlara satılmaktadır.

maddi durumu iyi olmayan insanlar, sizin gibi düşünen insanlar yüzünden, sizin "kutsallık" adı altında yaptığınız şımarıklık yüzünden, sırf kendilerini eksik hissetmesinler diye "yeni elbise almalıyım, bana özel dikilmeli, en pahalısı olmalı, en gösterişlisi olmalı... vs." diye, kendilerini, ailelerini zorlamaktadır.

ayrıca hatırlatırım ki, Türkiye'de birçok genç kız hala gelinliğini kiralamaktadır. belki maddi durum, belki de sizden farklı düşündüğü için. elbise bir metadır. bir eşyadır. önemli olan sizin eşinizle aranızdaki bağdır. yaşadığınız güzel dakikalardır. mutluluğu eşyalarda aramak en büyük hatadır.

ben elbisemi 450 TL'ye almıştım. benzer elbiseleri hala vitrinlerde görüyorum. satarken kar amacı gütmüyorum. eğer satın alan olursa bir başkasının da güzel günlerinde kullanacağını düşünmek paha biçilemez...

geç cevap yazdığım için kusura bakmayın. elbise 1 beden sanırım 36-38 oluyor. ben giydiğimde 59 kiloydum. boyum da 169, yine de 10 cm topuklu ayakkabı ile giydim.

unutmadan istanbul-ataşehir'de oturuyorum.

Son düzenleme:
elbisenin en son fiyatı ne kadar olur bizimde yaza yeğenimin sünneti varda elbise güzelmiş gerçekten bide 36 bedenim ama olur heralde bir konuşabileceğimz telefon numarası verirmisin

elbisenin en son fiyatı ne kadar olur bizimde yaza yeğenimin sünneti varda elbise güzelmiş gerçekten bide 36 bedenim ama olur heralde bir konuşabileceğimz telefon numarası verirmisin

merhaba. elbiseyi sahibinden.com'da da satıyorum.(nişan elbiseleri kısmında) isterseniz bakabilirsiniz tel no da var. elbise öyle basit saten bişey değil. gayet ağır bir elbise. o yüzden daha ucuza satamam kusura bakmayın.

Back