• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişan elbiseme saç modeli arıyorummm

Eklentiler

• $Görüntü003.jpg
    $Görüntü003.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 95
öncelikle hayırlı olsun. sende benim gibisin. bende elbisemi çok içime sinerek almadım:(
canım nişanın evde mi olacak yoksa dışarıda mı ona göre model bakalım sana.
hareketli fön, maşa, dağınık topuz olabilir.
saçını yaptıracağın kuaförü ayarladıysan onun fikrine önem ver bence. ben birkaç model beğendim ama kuaförüm daha iyilerini gösterdi bana. sende sürekli gittiğin yerse kuaförüne güven bence.

acık mısın kapalaı mı canım acıksan topuz yapma bence bukle yapıp bırak saçlarını toplama bir yanını toplayabilirsin güzel bir çiçek takabilirsin topladıgın yere :24:

evet açığım arkadaşlar ve evde olacak nişanım ama baya kalabalık olacak sanırım yüzüm toplu olduğu ıcın açıkcası topuz düşünemiyorum bende sadece fön düşünmüştüm ablamda çoks ade olur öyle gelın oldugun bellı olsun değince şimdi bişey gelmıyo aklıma.burda süreklı olarak gıttığim bı kuaförde yok ama en son sac kestırdığım yere gıdıcem cunku baya konustuk sacımla ılgılı ve sac kesımını beyendiğim biryerdi.acaba ona bıraksam süpriz bişe çıkacak ortaya

düz fönlü saçtan arkaya doğru inen bir balıksırtı olabilir aralara elbisenin renginden minik bir çiçek grubu.

ben şu iki saç modelini buldum ama bakın bakalım yakışır mı

Eklentiler

• $2wgun36.jpg
    $2wgun36.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $hair_6_m.jpg
    $hair_6_m.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 70
Elbisen çok hoş niye beğenmedin ki? Ben çok beğendim.
Sadece fön çok basit durabilir. Bence de maşa yaptırabilirsin. Ben maşa yapıp toplatmıştım ensemde. Modeli de burada buldum. çok da hoş oldu beğenildi.

İki model de çok güzel. yakışır bence.

Son düzenleme:
:66::64:kızlar nişanım oldu saçlarımıda maşalatıp yanda toplatım burayada eklıyım dedım fikir olur belkı.. nası yakışmış mı sizce herkes çok beyendii:76:

Eklentiler

• $100_1294.jpg
    $100_1294.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $100_1410.jpg
    $100_1410.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 48
kuaförünüze bırakmışsınız sanırım ve en iyisini yapmışsınız düz fön çok sade olurdu ama bu model bi hareketlilik katmış çok yakışmış Allah tamamına erdirsin.. darısı bekarların başına diyelim:34:

:66::64:kızlar nişanım oldu saçlarımıda maşalatıp yanda toplatım burayada eklıyım dedım fikir olur belkı.. nası yakışmış mı sizce herkes çok beyendii:76:

Canım beniimm.. Çok geç gördüm burayı, nihayet mutlu son he:)
Öpüyorum seni. Hep mutlu ol...

Back