Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan eLbisem

tutkku

ilkim♡sonum
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
10.244
7.245
448
kızlar buda benim nişan elbisem olucak kısmetse..
gündüz olucağı için kararsız kalmıştım uzunmu olsa,kısamı diye ama buna karar verdim..
Daha önce mezuniyet balomda giymiştim,yeni almaya gerek duymadım..
Sizce nasıl, her türlü yoruma açığım..

Son düzenleme:

Öncelikle mutluluklar dilerim canım elbise güzel ama bilmiyorum gündüz icin biraz fazla geldi bana :44:

Tatlım bu daha gece abiyesi olmuş uzun olsun ama gündüz olucagı için bu kadar ağır olmasın , yinede tercihin güzel mutluluklar dilerim şimdiden

restoranda..
off eşofmanla çıkıcam artık sinir oldum
sağolun yorumlarınız için.. göz önünde bulundurcam..
çevremde herkez tanıdık olduğu için güzel diyo, ama dışardan birinin düşüncelerine ihtiyacım vardı.. iyi oldu

Canım güzel bir elbise ama ben nişanında uygun olacağını sanmıyorum. Hem gündüz,hem mekan restorant..
Daha farklı modellere bakabilirsin,stres yapma illa ki bulursun sana en yakışanını.. Kısa elbiselere de bir göz at,yakışmaz demişsin ama belli mi olur..

ben çok beğendim, gündüz için de uygun

çok sağol canım..beyenmene sevindim..

sağol canım yorumun için, bi yandanda araştırıyorum zaten,herşeyi sona bırakırsam böyle olur işte :18:

Canım öncelikle Allah mutluluğunu daim etsin :)

Elbise başlı başına güzel ama bence nişan için hele de gündüz olacaksa daha sade bir elbise düşünebilirsin.Pek nişan elbisesi gibi gözükmedi burdan bana.Tabi yakından görmediğim için bilemem ama. Bence biraz daha alternatif düşünmelisin.

tatlım yanlış anlama ama hem yaşına çok büyük assolist havalı br elbise hemde bence daha sade özellikle boyun ve belindeki şeyler olmayan birşeyler düşünebilirsin abartılı giymende sakınca yok ama bu elbise bence hoş değil ... uzun giymende sorun yok bence gy ama bunu giyme derim. ama sen bilirsin canm

kendi nişanınız için hiç uygun değil bence. bu tarzları genelde orta yaş insanlar düğünlerde giyer. modelde oldukça eski zaten. tüllü üstüne işleme falan. yaşınıza uygun daha canlı şık bir elbise bakın..

elbise üzerinde biraz değişiklik yapmayı düşündün mü? bana kalırsa boynundaki ve belindeki taşlı detay çok fazla. elbise zaten tülüyle gayet gösterişli. diğer detaylar özellikle beldeki taşlı fiyonk çok göz yoruyor.

bende öyle düşünüyorum ya.. ama herkeste kısa yakışmaz diyo of bilemedim hiç:2:

Kisa olmaz tabi ama bu pek uygun gelmedi şahsim adina, internette nasil güzel abiyeler var, üstelik 100TL den başliyor.Bence bir gözatin

Gündüz ama evde olmayacakmış nişan .........restaurant tamamen size mi ait olacak nişan sırasında yoksa sadce yüzük kesilip yemek vs. mi yenecek..eğer tamamen size ait olacaksa mutlaka uzun abiye giy........ herkesten farkın olmalı ama bu elbise dışında başka elbise bakmanı tavsiye ederim......... eğer aile arasında yemek vs ise kısa elbise mantıklı olan.......mutluluklar

canım öncelikle hayırlısı olsun rabbim daim kılsın inşallah bu adımınızı

elbise secimlerini beğenmedim canım
tamam senin nişanın tabiki abartı ve sükseli seciceksin
ama seçtiğin elbiseleri bırak gündüz ve gece modunu
sanki davetli gibi seçmişsin basit kaçmış

gündüz ise nişanın böyle canlı renkler tercih et bence illa uzun birşey olmak zorunda değilsin vucuduna güveniyorsan kısa yada
önü kısa arkadan uzun kuyruklu elbiselerde tercih edebilirsin

ama mümkün olduğu kadar pastel canlı renkler seç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…