Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişan elbisem ya ayakkabılarım ve çorap? :(

energystar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
26
0
36
Çorum

işte benim evdeki nişanımda giyeceğim kıyafet. belki çok sade kaçmış olabilir ama herhalde evde olacagı için daha şık durur diye düşünüyorum. ama asıl sorunum su bu rengi koyu pembe gibi olan ama hala renginin ne oldugu hakkında bi fikrim olmayan elbisemin altına ne renk ayakkabı ve corap giymeliyim? ben gri bi ayakkabı ucuk pembe bi ten corap dedim ama siz ne dersiniz.?

canım elbisen bence nişanın evde olacağı için çok güzel çok şık. için rahat olsun o yönden.ama bence çorap olarak uçuk pembe filan düşünme iyice boğar yoksa. normal ten rengi olabilir bence. ayakkabı da bu tarz bişiler olabilir bence.

elbisen çok güzel........
çorap ten rengi olursa daha iyi olur...
ayakkabılarda energystar arkadaşın mesajındaki resimlerden olabilir..
bence üçüde çok şık......
mululuklar buarada..
allah tamamına erdirsin inşallah

bence hiç de sade değil,tam kıvamında
evde olacağı için doğru bir tercih olmuş
çorap olarak bende kesinlikle ten rengi çorap diyorum ve esra_m ın eklediği ayakkabılardan 2. olanı
mutluluklar tatlım

Son düzenleme:

sağ olun kızlar. valla içime su serptiniz.kayınvalidem söle uzun daha abiye bişi alsaydın keşke dedi üzüldüm..ben de evde olacak.salon olsa kesin öle bişi düşünürdüm zaten dedim ama neyse önemli olan benim içime sinmesi sanırım. ayakkabı konusunda maalesef topuklu tercih edemiycem cunku o zaman ben baya uzun oluyorum:)zaten benim için buyuk bi dert. böyle elbiseler gonderdiğiniz resimdeki topuklulularla ne guzel gider ama işte bu elbise altına babet alıcam haliyle..bi kaç tane begendim. ekledim de.ona da bi fikir beyan ederseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Canım böyle bir kıyafetin altına ayakkabı ve çorap olarak 2 seçeneğin var.

Ya ten rengi giyceksin ama ten rengi şimdi kış olduğu için bacaklar beyaz güzel durmayabilir bronz çorap ve altına simli ayakkabı giyebilirsin.

Yada siyah opak çorap (tenin hiç gözükmeyecek kalınlıkta) altına süet babet giyebilirsin. Siyah babet önünde küçük bir fiyonguda vardı h&m de gördüm fiyatı 24.90 idi.

Eklentiler

• $YENI-FAITH-MARKA-SIMLI-PULLU-ALTIN-BABET-37-5__40171710_1.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 245
ten rengı corap olabılır ama kesınlıkle parlak olmamalı.. yada bronz da hos olabılır hatta benım fıkrımce bronz ayakkanıda toz pembe tonlarında babet bakabılırsın ama onunde hafıf taslı brosları olanlar var ya bence onlardan bak cunku elbısen tam kıvamında o tarz babet daha hava katardıe dusunuyorum. sımdıden tebrık ederım mutluluklar

Bende bu tarz bir elbise giymiştim, narçiçeği rengiydi benimki. Altına babet giydim. Güzel oldu. Evde topuklu ayakkabılar bence komik oluyor zaten:) Ben parlak babet giydim. Sende parlak giyebilirsin. Bi arkadaş paylaşmış çok güzel. Çorabı kesinlikle ten rengi giy. Senin paylaştığın babetler olmaz canım çok spor onlar.

Bende de boy sorunu var .Aynı boy sayılırız nişanlımla. Çok topuklu giyemiyorum. O yüzden sende babet giy sırıtmasın resimlerde. Parlak babetleri dışarda çok rahat bulabilirsin.

Mutluluklar diliyorum.

pembe çok elbise giydim kesinlikle pembe ayakkabıyla giyme hem tonunu tutturmak zor hem çok boğuyor. taşlı krem rengi koyu gri gümüş rengi ve siyah olabilir ama siyah da koyu kaçar :s takılarınla uyum sağlayıp dore rengi de giyebilirsin tam altın sarısı değil de açık tonları güzel duruyor

umarım resimleri ekleyebilmişimdir. Gül kurusu renginde elbisen; gümüş ayakkabı ve gri ayakkabı ile nasıl görüneceğine belki bu iki resim fikir verir. gümüş rengi, antrasit rengi veya koyu gri/vizon rengi babet veya çok kısa topuklu bir ayakkabı hoş durur bence. Çorap kesinlikle mat ten rengi. Saten olduğu için elbisen çorap mat olmalı.

Eklentiler

• $gul-kurusu-abiye-1.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 1.534
  • $racheladams1.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 450
elbisen çok şık iyi bir seçim yapmışsın
çorap olarak parlak olmayan ten rengi çorap
ayakkabı olarak pudra rengi normal topuklu rugan olmayan mat bir ayakkabı çok şık olur
Allah tamamını erdirsin

Elbisen çok güzel ve evde nişani çinde gayet şık bence bnde kısa giyicem uzun giymicem evde olucagı için , çorap kesinlikle renkli olmamalı ayakkabıda gri olmaz bnce uçuk pembe tonlarnda ayakkabı güzel olur

Elbisen ve rengi cok güzel.
Bende nisanimda düz bir elbise giymistim.
Sonra icimde kaldi kina gecemde bu sefer kabarik bir abiye giyecegim :)
Iyi mi yapiyorum kötü mü bilmiyorum ama aldik bi kere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…