Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nisan elbisem sizce nasil?

canım bence çok güzel bir model.. bende butarz süslü kıyafetlere bayılırım. yanlız farklı bir renkte seçebilirsin. tabi yinede senin seçimin.. kendini ne tarz kıyafette rahat ve mutlu hissediyorsan o en doğru kıyafettir.

Selam kizlar, baya oldu siteye geleli, napalim bizde okul okuyoruz mesgul oluyoruz. Bastan herkesin yorumlari ve tavsiyeleri icin cok ama cok tesekkur ederim! Allah hepinizin basina dahada guzel seyleri nasip etsin Insallah!

Sac model konusunda daha sade bir tarz dusunmekteyim suan. Nisanlik komusunda kararliyim, fakat bu elbienin abarti olduklarini dusunenler sanirim dusundugum gelinlikleri cok begenecek. Baska bir konu acip orda postalayacam. Gelinligide websiteden siparis edecegim icin, ve bir kac model arasinda cok kakarsiz kaldigim icin, fikirlerinize ihtiyacim var :)

Pudra renkli elbise konusunda, sevdigimin ailesi istemeye geldikleri zaman cok tatli pudra renkli bir elbise dusunuyorum, bende o renge bayiliyorum cunku! Cok seker, cok tatli genc kizlara yakisan bir renk bence.

Bindalli konusunda ben gercekten tam tersi dusunuyorum. Ben bindalliyi cok seven biriyim. Dugunum ve kina gecemde Mardinde/Midyatda olacagi icin cok uygun bir kiyafet oldugunu dusunuyorum kina gecesi icin. Tabbi bindallilarinda degisik modelleri var, bazilari pek hos olmuyor ama cok agir ve guzel olan bindallilarda var, postaliyacam dusudugum bindallinin modelini :)

Yorumlariniz ve fikirleriniz icin tekrar tesekkur ederim, simdi yeni bir konu acip, gelinlik modelleri koyacam, yorumlarinizi beklerim!

Saygilar

Biraz fazla şıkır şıkır geldi bana ama saç modeli cok güzel canım. Allah mutlu etsin.

elbise çok hareketli, saç da çok hareketli iki hareket aynı anda fazla göze batar gibi bence...ikisinden birini değişik bi tarz düşünmelisin..elbiseye karar verdiysen, saç biraz daha sade olmalı ki ikiside ön plana çıksın..

cok begendim güle güle giyin mutluluklar

bana göre pek uygun değil bu model ama siz beğenmişsiniz allah mutlu etsin..

Son düzenleme:
Hersey inanilmaz super cokkkkkkkkkkk guzel canim
simdiden hayirli ugurlu olsun nazar boncugu takmayi unutma :)

optummm

canım eğer adetiniz kabarık elbiseler giymek ise, rengi süslemeleri hoş bence :) eğer ben de kabarık elbise giyecek olsam böyle bir rengi tercih ederdim. ancak saç konusunda yeni modeller düşünmene sevindim çünkü açıkçası yorum istediğin saç modelini pek beğenmedim. böyle bir elbise ile simli parlak dağınık topuzlar yerine, su dalgası gibi doğal dalgalı açık saçlar bir de ince taç mesela deneyebilirsin. tabii bizim söylediklerimiz bir yana, önemli olan senin içine sinsin. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, elbisen kadar bahtın da parlak olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…