Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar, yazin gelin oluyorum, daha hic gelinligim nasil olacagini bilmiyorum ama nisanliligimi daha bir sene önceden karar verdim. Elbiseyi internetten bu ay siparis edecem, markasi 'Tiffany Quincenara' ve Prom Dresses, Evening Dresses, and Cocktail from NewYorkDress.com dan alacam. Ayni zamanda dusundugum sac modelinide paylasiyorum. Hepiniz zevklisiniz, o yuzden yorumlarinizi beklerim, hem elbise icin, hemde sac model icin :)
Selam kizlar, baya oldu siteye geleli, napalim bizde okul okuyoruz mesgul oluyoruz. Bastan herkesin yorumlari ve tavsiyeleri icin cok ama cok tesekkur ederim! Allah hepinizin basina dahada guzel seyleri nasip etsin Insallah!
Sac model konusunda daha sade bir tarz dusunmekteyim suan. Nisanlik komusunda kararliyim, fakat bu elbienin abarti olduklarini dusunenler sanirim dusundugum gelinlikleri cok begenecek. Baska bir konu acip orda postalayacam. Gelinligide websiteden siparis edecegim icin, ve bir kac model arasinda cok kakarsiz kaldigim icin, fikirlerinize ihtiyacim var :)
Pudra renkli elbise konusunda, sevdigimin ailesi istemeye geldikleri zaman cok tatli pudra renkli bir elbise dusunuyorum, bende o renge bayiliyorum cunku! Cok seker, cok tatli genc kizlara yakisan bir renk bence.
Bindalli konusunda ben gercekten tam tersi dusunuyorum. Ben bindalliyi cok seven biriyim. Dugunum ve kina gecemde Mardinde/Midyatda olacagi icin cok uygun bir kiyafet oldugunu dusunuyorum kina gecesi icin. Tabbi bindallilarinda degisik modelleri var, bazilari pek hos olmuyor ama cok agir ve guzel olan bindallilarda var, postaliyacam dusudugum bindallinin modelini :)
Yorumlariniz ve fikirleriniz icin tekrar tesekkur ederim, simdi yeni bir konu acip, gelinlik modelleri koyacam, yorumlarinizi beklerim!
Saygilar