• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan Elbisem Hakkında Fikir...

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.689
398
$1.png $2.png $3.png $4.png

Kızlar merhaba,

2 kasımda nişanım var. Evde olacak .
Aileler ilk kez bir araya gelecekler , aynı anda hem söz hem nişan olacak.
Elbise konusunda çok kararsız kaldım ,sade mi olsun , şık mı olsun hala bir fikrim yok.
Bu eklediklerim içinde de çok içime sinen olmadı ama fikir almak istedim.
Ne dersiniz?

Eki Görüntüle 837111 Eki Görüntüle 837112 Eki Görüntüle 837113 Eki Görüntüle 837114

Kızlar merhaba,

Elbise konusunda çok kararsız kaldım ,sade mi olsun , şık mı olsun hala bir fikrim yok.
Ne dersiniz?

Bu arada nişan aile arasında olacak.
Eşimin ailesi ve sadece benim ailem olacak. İlk tanışma da aynı gün olacağı için kimseyi çağırmak istemedik.

Öncelikle hayırlı olsun canım , elbiseler çok demode ve basit kalmış benim fikrim biraz daha sade şık ve mümkünse uzun bir elbise alman :)

Canım bende beğenmedim hiçbir modeli.. Söz ve nişan bir arada olacaksa bence çok daha iyi birşeyler bulabilirsin.. Sadece internetten modellere bakma git gez dolaş dene ve en güzelini bulacaksın emin ol:23: Uzunlara da bak. Bol şans canım:128:

Eki Görüntüle 837111 Eki Görüntüle 837112 Eki Görüntüle 837113 Eki Görüntüle 837114

Kızlar merhaba,

Ne dersiniz?

hayırlı olsun şimdiden. bence elbise konusunda biraz daha araştırma yap,daha güzel elbiseler bulabilirsin. ama bunlardan birini almaya niyetliysen 2 ve 3 derim.

internetten bakma bence imkanın varsa çıkıp gez dene ve uzun sade bir model bakabilirsin kolay gelsin :31:

Bende pek beğenmedim bence uzun bir elbise giyin hem daha asil ve daha çık duruyor :))

Evde aile arasında olacaktı nişanım. Evde olunca çok kişi uuzn hoş olmaz dedi.

Elbisemi zaradan aldım beyaz kısa sade ve şık bir elbise aldım.Nişanım da oldu :)

Resim bulamadığım için yükleyemedim

Teşekkür ederim :)

Kızlar merhaba,

Ne dersiniz?

hayılrı uğurlu olsun ne giydin peki

hayırlı olsun. 2.elbiseyi beğendim. daha şık durdu gözümde.

Back