• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan dans muziği olarak nasıl kızlar : )

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

mervebaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
617
30
98
Ankara
nısan dans muzgı olarak rafet el roman ömrumun sahıbı nı ıstıorum cunku bu bızım sarkımızda ama bıraz hızlımı sankı sızce

eğer sizin şarkınızsa çalın canım.
çok hızlı değil bence. bir kere dans denemesi yapın. ritmi tutturuyorsanız sorun yoktur :)

nısan dans muzgı olarak rafet el roman ömrumun sahıbı nı ıstıorum cunku bu bızım sarkımızda ama bıraz hızlımı sankı sızce

aa bizimde şarkımız bu bizde bunda dans edicez canım mayısta:)biz denedik gayet güzel oluyo tatlım sizde bi prova yapın.bizim ikinci şarkımızda nilüfer taa uzak yollardan bunu da düşün derim çok güzel bi şarkı

aa bizimde şarkımız bu bizde bunda dans edicez canım mayısta:)biz denedik gayet güzel oluyo tatlım sizde bi prova yapın.bizim ikinci şarkımızda nilüfer taa uzak yollardan bunu da düşün derim çok güzel bi şarkı

canım :) evet guzel oluo bızde denedık ıns guzel olur yaaaaa:1:

bizim 10 gün kaldı nişana... ta uzak yollardanı düşünüoruz :D

cumartesi nişanlandım
flightless bird ilk dans
seferad seni ne çok sevdiğimi 2 dans oldu:16::16::16:

kızlar benim için şu şarkıyı dinlermisiniz yabancı güzelmi sizce beni çok etkiledi aerosmith- i don't want miss a thing kızlar lütfen fikirleriniz paylaşın. internette videosu var. güzel bir dans müziği olur bu şarkıdan

Back