Canim bizim adette dugune yakin bohça gidiyor dugunumuze 5 ay kaldı kurban bayramindan sonra götürmeyi düşünüyoruz. Bazi eksiklerimiz disinda cogu seyi aldik hemen yazayim sana. Ilk once orta boy bir bavul aldik. Seccade havlu bohca set olarak satiliyor ceyiz mağazalarında ondan aldik. Ayrica benim ceyizimden 3 adet dantelli havlu ve 3 adet lif koyacağız. Bir adet namaz takkesi ve tespih koyacağız. Ic çamaşırı pijama gomlek kravat terlik ve corap set halinde satiliyor ister tek tek istersen de set olarak alabilirsiniz yine ceyizcilerde satiliyor. Bunlar bavula konacak ayrica tras takimlari icin de kucuk bir deri kutu alip deodarant tras kopugu losyon sampuan tırnak makasi dis macunu ve fircasi falan koyup damat bohcasini tamamlayacaz insalah. Umarım yardimci olmusumdur canim.
Canım bizde nişan bohçası hazırlamaya başladık. İç çamaşırı, pijama ve eşofman takımı, parfüm, deoderant, cilt bakım malzemeleri ,gömlek, cüzdan, kemer, kravat, takım elbise,saat gibi şeyler koyacağız birde ben traş takımı alacağım traş köpüğüdür falan kullanmıyor diye :) aşağı yukarı aklıma gelenler bunlar :)
Tşk ederim duygu hayırlı olsun sımdiden.. Bende araştırmaya başladım.. Notlar alıyorum. böyle bu site faydalı bir site oldu benım ıcın.. Bohçanı yaptıktan sonra fotoğraflarını gönderirsin bende paylaşıcam inş herşeyi bi alalım hayırlısı ile
Canım çok teşekkür ederim. Şimdiden hayırlı olsun ve mutluluklar diliyorum...
Çok yardımcı oldun tek tek almayı düşnüyordum herşeyi 2 tane çeyiz mağzasına girsem bir günde halledebilcek bişey sanırım.. Tavsiyenle çeyiz mağzasından almayı düşünüyorum artık. :) Peki takım elbise de aldınmı ? Bazıları alıyor bazıları almıyor..
Canim biz daha nisan alisverisine çikmadik, insaAllah yakinda olur oda.
Bohça'yi konustuk ve daha çok sembolik bohça hazirlayacagiz, lazim olanlari alacagiz. Sadece ikimize, ailelere degil yoksa isin içinden çikamayiz ...
Simdi onun bohçasinda sunlari alacagim : iç çamasir, 2 takim pijama, 1 tane spor yapmak için esofman takimi, 1 tane günlük elbise takimi (gömlek ve pantolon), parfüm ve bakim seti (deodorant, losyon, krem), 1 veya 2 tane de kitap (daha bulamadim ama söyle güzel evliligi, sevgiyi saygiyi anlat bir kitap)
Saati biz nisan'da takacagiz Allah nasip ederse.
Damatligi ve ayakkabiyi dügüne yakin alacagiz bizde.
Canım tşk ederim faydalı oldu bende böyle bilgi sahibi oluyorum sana kitap önerebilirim.
Evlilik ve aile hayatını çok hoş bir dille anlatıyor. Tavsiye ederim.. Şimdiden hayırlı olsun. Mutluluklar dilerim.
Kızlar merhaba Ben ebru.. 2 ay sonra nişanım olucak damat bohçasına neler koydunuz???? Nasıl götürdünüz falan paylaşırsanız çok mutlu olurum
bence ortalama bir fiyat yeterli sanırım:)Kızlar bohçaya 1000tl yeter mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?