kızlar bu c.tesi nisan alışverişine çıkıcaz. ama neler alınması gerekiyor ? danışmak istedim size. neler aldınız siz nişan alışverişinde? kayınvalidem olacak bayan çıkalım sana kıyafet alalım diyor. sadece kıyafet alınmaz bildiğim. bi el atın :):uhm:
kızlar bu c.tesi nisan alışverişine çıkıcaz. ama neler alınması gerekiyor ? danışmak istedim size. neler aldınız siz nişan alışverişinde? kayınvalidem olacak bayan çıkalım sana kıyafet alalım diyor. sadece kıyafet alınmaz bildiğim. bi el atın :):uhm:
Ya benim nişanım evde oldu.O yüzdenmidir bilmem alışveriş vs hiç yapılmadı.Bende biraz fazla mütevazi olduğumdan konusunu açmadım.Onlarda alışverişe çıkalım falan demedi.Bana hiç bir şey alınmadı anlayacağınız.O yüzden çok sevdiğim kayınvalidemden soğudum.
hayırlısı olsun canım.sadece kıyafet alınmaz tabiki..bunu bilmeyen yoktur bence.kayınvaliden önce kıyafetini alıcak sanırım,cıkıp kıyafet alalım dediğine göre.öyle anladım yanlışsam uyar.. bende alışveriş beklerken sadece kıyafet alıp dönmüştük. sonradan ablasıyla alışveriş ediceğim söylendi kalanı için. banada ceket etek takımı alınmıştı 2takım... içlerine bluzları dahil, ayakkabı çantası.saten gecelik sabahlık takımı, terlikleri. 3iç çamasır takımı, 3atlet takımı altlı üstlü,tarak fırça takımı,makyaj çantasıyla birlikte makyaj malzemesi tam takım işte tırnak makası törpü diş fırçası bile alınmıştı.bukadar bunların yanında artı bikaçtane lif havlu çetik tülbent konuluyo
canımmmm yaaaa
bak bende üzüldüm:çok üzgünüm:
nebilim böyle nişanlanacak evlenecek kişilerin bunlar olduktan sonra içlerin de geriye dönüp baktıklarında keşke lafını kullanmalarına çok üzülüyorum
çünkü bu gibi önemli olaylar insanların hayatında bir defa yaşanıyor.
acaba onların adetlerinde mi yok.:uhm:
belkide öyledir.
yada maddiyat yönden mi sıkışkınlardı.:uhm: