Nişan bohçası

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.456
988
63
30
Kızlar kardeşim 2 ay sonra evleniyor
Nişan bohçası almaya gelin gidermi
Birde 2 saat uzaklıkta erkek tarafı buraya gelsin alalım demişler böyle bişey varmı onların gelmesi gerekmiyomu

Geline kıyafet vs. Alımı da bu bohçanın içindemi oluyor yoksa ayrıyettenmi çıkılıyor
Kimler geliyor bu alışverişlere ?

Birde 2 saat uzaklıkta erkek tarafı buraya gelsin alalım demişler böyle bişey varmı onların gelmesi gerekmiyomu

Geline kıyafet vs. Alımı da bu bohçanın içindemi oluyor yoksa ayrıyettenmi çıkılıyor

Nişan için gelirken hediye olarak bi bohça hazırlamışlardı bana, arada şehirler varken zorlamamak lazım. Beğendiğini almak istiyorlarsa onlar gelsinler

Ev alışverişine yalnız çıkmıştık geriye kalanı eşimin annesi halletti ben zor beğenen biri değilim ama hediye diye güleryüzle teşekkür ettim hep. Öyle alınan herşeye laf edecekse kardeşin o da olsun bu bohça alışverişlerinde

Her adetin olduğu gibi yerine getirilmesi gerekiyor mu illa?
Herkes ne lazımsa, internetten sipariş etsin, kim neyi ödeyecekse ödesin; netten hallediverin kapınıza gelsin bitsin.
Topluca alış-verişe filan çıkmayın, oraya buraya toplu yolculuklar yapmayın kafile halinde dükkan dükkan gezmeyin bari şu hastalık günlerinde, biraz önlem, biraz uyarlayın hastalığa göre.

Her adetin olduğu gibi yerine getirilmesi gerekiyor mu illa?
Herkes ne lazımsa, internetten sipariş etsin, kim neyi ödeyecekse ödesin; netten hallediverin kapınıza gelsin bitsin.
Topluca alış-verişe filan çıkmayın, oraya buraya toplu yolculuklar yapmayın kafile halinde dükkan dükkan gezmeyin bari şu hastalık günlerinde, biraz önlem, biraz uyarlayın hastalığa göre.
Ama maske takıp çene altına indireceklerdi?

Allahim ne guzel dertler var ya 🤔🤔

Bana bohca yapilmadi cünkü ailede gerek yok diye anlasti. Toptan kurtulduk yani.
Ama bizim orda normalde geline kiyafet taki makyaj malzemeleri felan aliyor erkek tarafi. Bazilari kendileri secip aliyor. Ama kardesiniz kendisi secmek istiyorsa onlarla alisverise cikmasi lazim.

Ek not: internetde listeler var bohcalar ile ilgili

Bana bohca yapilmadi cünkü ailede gerek yok diye anlasti. Toptan kurtulduk yani.
Ama bizim orda normalde geline kiyafet taki makyaj malzemeleri felan aliyor erkek tarafi. Bazilari kendileri secip aliyor. Ama kardesiniz kendisi secmek istiyorsa onlarla alisverise cikmasi lazim.

Ek not: internetde listeler var bohcalar ile ilgili
Kardeşimin gitmesimi lazım oraya onların ğelmesimi acaba aileler arası bu sorun oldu

Çok yorucu geliyor bana bu şeyler ya.
Ben hiç yapmadım bohça falan.
Ona o kadar masraf yapacağıma başka bir ihtiyacımı aldım.
Kayınvalidem sadece bana bi gecelik takımı almıştı kendi iradesiyle.
Allahtan öyle anneanne geceliği değildi:halay:
O nedenle bilmiyorum kimin gidip gelmesi gerektiğini.
İlleme yapcam bohça diyorsa kendi gitsin alsın hatta internetten sipariş versin.
Daha kolay ve sağlıklı.

Nişan bohçası geline alınıyor, kardeşinizin görüşü önemli yoksa kullanmayacağı bir sürü şey olur.
En güzeli bütçe belirlensin gelin ile damat internetten seçsinler. Ne siz onlara ne onlar da size gelsin gerek yok.

Cidden gecelik seçmek için dükkan dükkan dolaşmayı planlamıyorsunuz değil mi?
Düğünler bile salonları bıraktı kokteyl stiline döndü şu anda.

Back
X