Nişan nişan bohçası süslemesi..?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
tatlım ben kendi hazırladığım nişan bohçalarımın resmini eklemek istiyorum sanada fikir olsun diye ama mesaj sayım yetmiyor.. :(

merhaba arkadaşlar yakında nişanım olucak
1.) nişan bohçalarınızı nasıl susledınız ? elınızde resım varsa paylaşırsanız sevınırım =)
2.)nişan sandıgı aldıktan sonra içine yerleştirme nasıl olmalı ?
3.)traş takımını tek tek avondan alıcam aldıklarımı neyin içine yerleştırebılırım ?
bu arada bohçaları salonda sergıleyecegiz malum salonda çoluk çocuk..kirlenır bişi olur dıye korkuyorum ama sergılenıcek denıldı artık bunun için alınanların hepsini tülle falan kaplamayı düşünuyorum ama sandık oldugu için nasıl yerleştırıcegımıde bılmıyorum
şimdiden teşekkürler..

tüllerle yada jelatinlerle süsleyebilirsin
erkeğe nişan sandığı almadık biz bohçaları içine koyarsın birşey bulamazsan yada pijama takımlarını terliği faln koyarsın.
bende avondan aldım hasır kutu aldım küçük onun içine koydm gayet güzel oldu üstünü tülle ve kelebeklerle süsledim
salonda sergilenicekse açılıp gösterilcekmi yoksa kapalı olarakmı bohça halinde sergilencik?

h t t p ://
yfrog. com/ j1dsc00320rj

yfrog. com/ n2dsc00321lj

yfrog. com/ n5dsc00322ij

canım benim hazırladığım nişan bohçaları bunlar.. ben her şeyi kendi kutusuyla koydum içine.. o küçük yeşil kutuda da tıraş malzemeleri var.. umarım yardımcı olabilmişimdir ve beğenmişsindir.. kolay gelsin sana.. yerimseniben

bu konuyu bende merake diyorum 7 kasımda nişanım var
bohçayı yapmaya başlıcam ufaktan
süsleyenler fikir verebilir mi

haftasonu eminönüde pasajlardan birindeki mağazada gördüm ben. erkek için ayrı kız için ayrı yapıp süslemişlerdi. bohçaya konacak herşeyi tüllerle sarıp nazar boncuklu ip gibi birşeyle bağlamışlardı. tütlün üstüne de renk renk boncukla süsleme yapmışlardı. o süsledikleri tüllü şeyide sandığın içine koyacakmışız. traş takım için ahşap desenli bir kutu vardı kendiğinden işlemeli süslü ama şık bir kutu onun içine koymuşlardı herşeyi. çok hoşuma gitti benim. resmini çekmek aklıma gelmedi ama çok güzeldi ben de sözlüme bohçayı öyle tüllerle süsleyip bavula koymayı düşünüyorum.

Biz parfüm ve losyonu için deri kaplı kutu aldık ona yerleştirdik. Traş setleri için de kutular satılıyor bildiğim kadarıyla.
Geri kalan her şeyi işli bohçalara sardık ve mavi kurdeleyle bağladık. Sağına soluna nazar boncukları iliştirdik. Sonra da her şeyi düzgünce büyük bir bavula yerleştirip bavulu da tüllerle, mavi boncuklar ve kurdeleyle süsledik.

ben abimin nişan bohcasını hazırladım. bphça zaten süslüydü üstüne kırmızı kurdelayla süs paketı gibi bi bağlama yaptım kenarınada bı küçük kurdale kondurdum o kadar :D
dsc04716t.jpg

Son düzenleme:
yfrog. com/ j1dsc00320rj

yfrog. com/ n2dsc00321lj

yfrog. com/ n5dsc00322ij

canım benim hazırladığım nişan bohçaları bunlar.. ben her şeyi kendi kutusuyla koydum içine.. o küçük yeşil kutuda da tıraş malzemeleri var.. umarım yardımcı olabilmişimdir ve beğenmişsindir.. kolay gelsin sana.. yerimseniben

sagol cnm ama resımler gozukmuyor ki ? :sm_confused:

Biz parfüm ve losyonu için deri kaplı kutu aldık ona yerleştirdik. Traş setleri için de kutular satılıyor bildiğim kadarıyla.
Geri kalan her şeyi işli bohçalara sardık ve mavi kurdeleyle bağladık. Sağına soluna nazar boncukları iliştirdik. Sonra da her şeyi düzgünce büyük bir bavula yerleştirip bavulu da tüllerle, mavi boncuklar ve kurdeleyle süsledik.
nişan sandıgını alırken ufak sandık daha alıcam takım olarak losyonunu falan koymaya biz sadece bırbırımıze bohça yapıyoruz yani bohçalık sadece seccade+havlu+bohçası olucak digerlerı hephazır ürünler ayakkabı,kemer takım elbıse pijama takımı vs vs vs salondada serılecegi için bunlara süsleme yapma geregi duymuyorum:1no2: hazır ürünleri sandıga koyup en üstede seccade takımını koymayı düşünuyorum böylede çok mu basit olur sizce ? sonuçta salonda serılcek fisfisfis

tüllerle yada jelatinlerle süsleyebilirsin
erkeğe nişan sandığı almadık biz bohçaları içine koyarsın birşey bulamazsan yada pijama takımlarını terliği faln koyarsın.
bende avondan aldım hasır kutu aldım küçük onun içine koydm gayet güzel oldu üstünü tülle ve kelebeklerle süsledim
salonda sergilenicekse açılıp gösterilcekmi yoksa kapalı olarakmı bohça halinde sergilencik?

valla o kadarrını konuşmadıkki sadece salonda segılenilcek denildı o kadar fisfisfis ama açılıp sergilenır heralde öbür türlü bohçanın içinde birşey gozukmezki sadece bohçalar gözukur

nişan sandıgıyla takım + ufak bir kutu daha almaya karar verdım losyon vs koymaya zaten bı bohça yapılcak sözlumle bana ailelere yapılmıycak seccade+havlu+bohçası olucak bı tek, diger urünler hep hazır terlik gecelik vs vs saccede takımını bohçasına sararak versem nişan sandıgına aldıgım hazır urunlerı koysam nişan sandııgyla takım alıcagım ufak sandıga da losyon takımlarını falan koysam olmaz mı ?CADIARZU

Son düzenleme:
ben abimin nişan bohcasını hazırladım. bphça zaten süslüydü üstüne kırmızı kurdelayla süs paketı gibi bi bağlama yaptım kenarınada bı küçük kurdale kondurdum o kadar :D
dsc04716t.jpg

güzelmiş canım bohçanız :nazar:
birde bu resımler nasıl eklenıyor ? resım eklemeyı bilsem aldıklarımı ekliyecegım ama bilmıyorum :1:

Back