Nişan nişan bohçası gelince...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Ekyzdn03

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
6.976
5.881
398
kızlar ben tek çocugum çevremde başka evlenen ya da nişanlanan olmadıgı için pek bilgim yok. :))yarın bohçam gelicek nişan bohçası geldiği zaman özellikle birşey yapmak gerekiyor mu.. mesela bohçada gelenleri açıp orda kimler varsa onlara göstermem gerekiyor mu. ya da yapmam gereken başka bişeyy .. kızlar fikirlerinize ihtiyacımmmm varrrrr :69:

Son düzenleme:
Canım benim bildiğim nişan bohçasını geline kalabalık getiriler, sizde de ufak bi kalabalık olur tabi sadece kadınlar, önce ikramlar yenilir içilir, sonra erkek tarafından biri bohçaları açar ve gelin evindekilere tanıtarak gösterir, işte şunu şuna aldık bunu buna aldık, işte şu kızımızın bilmem ne yi vs... gibi sonra nişan çikolatası tatlısı ne getirdiyseler yenir vee gidilir.
Aynı şekil sizde onlara bohçayı götürdüğünüzde olurr sizden de biri senin aldıklarını açar gösterir.

bal böceğine aynen katılıyorum.bu sebeple siz bohça götürmeye giderken yanınızda ağzı laf yapan,bu işi kıvırabilecek birini götürün.benim annem pek anlamadığı için bizim götürdüğümüz bohçayı da kayınvalidem açıp göstermişti millete:60:

Canım benim bildiğim nişan bohçasını geline kalabalık getiriler, sizde de ufak bi kalabalık olur tabi sadece kadınlar, önce ikramlar yenilir içilir, sonra erkek tarafından biri bohçaları açar ve gelin evindekilere tanıtarak gösterir, işte şunu şuna aldık bunu buna aldık, işte şu kızımızın bilmem ne yi vs... gibi sonra nişan çikolatası tatlısı ne getirdiyseler yenir vee gidilir.
Aynı şekil sizde onlara bohçayı götürdüğünüzde olurr sizden de biri senin aldıklarını açar gösterir.

anladım cok tesekkür ederim o kadar heyecanlıyım kii pek bilgimde yok... ama onlar teker teker göstericeklerse benlik pek bişey yok bizde gittiğimizde onlar nasıl yaparlarsa aynı şekilde götürürüzz.. gercekten cok tesekkür ederim :))

bal böceğine aynen katılıyorum.bu sebeple siz bohça götürmeye giderken yanınızda ağzı laf yapan,bu işi kıvırabilecek birini götürün.benim annem pek anlamadığı için bizim götürdüğümüz bohçayı da kayınvalidem açıp göstermişti millete:60:

:)) ayy benim annemde pek konusmaz ama annemin teyzesinide götürücez o bu işi yapar tesekkür ederim :))

Back