Nişan Nişan Bohçanız Ne Kadar Tuttu ????

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

evet 15 yaşından beri tek başıma yaşıyorum ve herşeyi kendim halletmek hayat tarzım oldu nerdeyse ama dediğin gibi bi dükkana gidildiğinde bize sadece seçmek kalıcak. sözlüm yanımda olamicak ama olsun artık alışveriş güzel bişi sonuçta keyif alıcam

Evett alışverişin her türlüsü keyiflii ayrıca siz istersenizz sadece sözlünle başbaşa çıkarsınızz zevkinize göre istediklerinizi alırsınız

balböcegi bende bohcalik alis verisimin büyük bir kismini tek basina yaptim seccade ve bohcalarin kendisini annemle birlikte aldim..

benim icin hem cok yorucu hem cok heyecanli bir dönemdi..

simdi ceyiz alis verisi baslayacak ayni yorucu tempo ve ayni heyecani tekrar yasiycam sanirim..

Canım gerçekten bohçaişi çok yorucu bir iş, bişey alırken o da olsun buda olsun olmuşken iyisi olsun diyosunn böylee uzayıpp gidiyorrr. Bir kere olcak diyee herşeyin iyisi yapılmaya çalışılıyor.
Ama çeyizişi zevkli işş kendi yaşıyacağın evin eşyalarınıı kendi zevkine göre alıyorsunn, ben çok seviyorum çeyizlikk almayıı

Ben de bugün ilk defa ceyizlik esyalar aldim :)
Gercekten insan cok mutlu oluyor :)
Allah hayirli günlerde kullanmayi nasip eder insaAllah :)

kızlar damada aldığınız takım elbise nişanlık olarakmı?? bohça nişandan sonra gidecekse nasıl olcak? bide bir koca sandık alıp kayıvalideye kayınpedere damada hazırlağdınız tüm bohçaları bü sandığamı yerleştiriyosunuz?? yoksa herkese ayrı ayrı sandıkmı alıyosnz?(sandık alanlar yani) teşkkrler şimdiden

damada alınan takım elbise nişanda giymesi için nişanlık olarak yani... :))) bohça nişandan sonra gidecekse değişen birşey yok ki yani bizde öyle yöreye göre değişiyor o yüzden söylüyorum. bohça götürürken zaten takım elbise götürülmez bizde alırsın ama bohçaya koymazsın..

çok teşekkür ederm cevabınız için..:)) biraz bilgisizim bu konularda..

Canımm hayırlı olsun önceliklee, bizde damada takım aldık kendisi nişanda giymek istedi hem takımını, gömleğini, ayakkabısını ve kemerini vs. bizde bohçada kullanılmış gözükmesin diye nişana 2 gün önce götürmeye karar verdik. Hem götürdüklerimiz serilirr nişanda gelen gider görür diyee daha mantıklı geldi. Onlarda nişandan bir hafta önce getireceklerr.

Birde sandık demişsinn damada sandık alınmaz geline alınır bizde. Damada valiz alınır alınırsa, onun içine koyarsın damadın bi takım eşyalarını süslersin o şekilde götürürsün,

çok teşekkür ederm cevabınız için..:)) biraz bilgisizim bu konularda..
rica ederim ama dediğim gibi yöreye göre değişiyor...

bende sandık almadım bana alınacak.. Valiz almadık biz damat için.. Büyük bir sepet aldık tüllü filan kenarlarına gümüş güller yapıştırdım.. Onun içine koyacağız.. Sonuç olarak zaten yine bana kalmış olacak.. :))

İyi düşünmüşsün cnmm, bende valiz almadımm gerçi aklımda ama almam herhaldee, ellerde bohçalarlaa götürürüzz, benimde sözden kalan süslü bir sepetim var aslında belki bende bi kaç şeyi ona koyupp götürebilirimmm:82:

Biz bohçayı nişandan önce götürcez, nişanlık takımını da o zaman götürürüz heralde, tam bilmiyorum ama.
bohçaları da biz süslü püslü hurçlara koyacağız ve elde götüreceğiz, sandık veya valize koymayacağız.

Bizimde aynıı bu şekildeee hayırlı olsun cnmm senindeee

çok sağol arkadşm herkes kendine göre düznlemeler yapıyor yani.. çok katı çizgileri olan bi konu değil sonçta.. teşkkr ederm tekrar

bizim de dıştan gelecekleri için gelirken getirecekler bohçaları, biz de onlara akşam giderken vereceğiz, aynı gün değiş tokuş olmuş olacak yani :) bu arada kendi elbisem, ayakkabılarım ve müstakbel nişanlımın takım elbisesi de benim odamda asılı duruyor alışverişi benim memlekette yapınca takım elbiseyi getir götür yapmasın, gelince burda giyinir dedik

bu arada konunun asıl başlığındaki soruya gelirsek, bohça ne kadar tuttu?

Ivır zıvır hiçbirşeye girmediğimiz, marka takılmadığımız halde baya yüksek bi meblağ tuttu

Bizimdee yanıı bi haylii tuttuu, zorr işlermişş bunlarrrr şimdiki aklım olsa yapmazdımmmm

bir yıl oldu biz bohça yapalı hatırlayabldiklerimi yazayım benimde katkım olsun. biz sadece birbirimize bohça yaptık. tek bir yerle sınırlı kalıp almadık. liste yaptık. gezdik baktık. uygun görüp beğendiklerimizi aldık.
kocacıma
1 pijama takımı saten değil ama kaliteli değişik bir kumaş pierre cardin-80tl
3lü penye pijama takımı dagi-65tl
us polodan tişört-35tl
ts clup lisanlı tişört40tl
beta ayakkabı-110tl
beta kemer-45tl
kot pantolon-70tl
duş jeli - şampuan - hamam seti(park bravo)-traş köpüğü-traş losyonu
parfüm avon -60tl
terlik annem trabzondan aldı-50tl

fiyatları yaklaşık olarak yazdım tam hatırlayamadım.

bana
6lı saten gecelik takımı 120tl
penye pijama takım la senza 50tl
ev terliği 20tl
pijama terliği 20 tl
iç çamaşırı takım 2tane (la loya-dagi) 70tl
6 tane filan alt çamaşır la senza 60tl
takım elbise y-london 85 tl
gömlek uzun ve kısakollu y-london 40tl
nişan ayakkabısı 75tl
çanta 45tl
takım elbisem için ayakkabı 25tl
günlük giymek içn elbise20tl
flormar makyaj paleti 30tl
2 tane allık fondöten göz kalemi makyaj fırçaları ruj vucüt kremi duş jeli şampuan
başkada hatırlamıyorum eşimin kardeşi avonda çalıştığı için bayagı parfüm makyaj malzemesi filan aldık. isteyen zahterin çeyizi diye bakabilir. bohçalarımızı serdik. resimleri var. isteyen olursa toplu olarak bohçaların paketli halini de eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…