- Konu Sahibi bal_bocegi
-
Ayy ne güzle listeler gittikçee ayrıntılaşıyorrr
Ellerine sağlık canımcım, sende damada çok ayrıntılı güzel bir bohça hazırlamışsın, herşeyden fazla fazla almışsın, bende ailesine yapıcam sanırım benimde bu kadar tutarr:78:
Seninde hayırlı olsun cnm iyi günler kullan hepsini inş... nişan oldumu peki ?
oldu canm benım gecen yıl mayıs ayında evet cok ayrıntılı hazırladık annemın ılk damadıydı cok ozendı 8 tane bohca gotrduk bıtane sandık ...herkes bayıldı susledık onları bıde ....bana kaynanam cok sey aldı...saolsun da bohcaya koymamısları ...
20 kasım 2011 dugunum var ınsallah :)169 gunum var allahım ızın verırde ogunu gorrsek ınsallah :)
Sadece bohca cnm hatta smdi aklima geldi kemerle cuzdanda wardi 750 yide gecmis yani ..hic hesaplamamstm ama baya bi tutuorms.bizde ya nisanda takim elbise aliorsn ya dugunde damatlik.biz damatlik alcagmz icin fiyata dahil degil cnm..
Takım elbise ayakkabı kemer 450 TL
Gömlek 35 TL
Kozmetik malzemeleri 300 TL
Traş Makinası 260 TL
Pijama Takımı 100 TL
Eşofman Takımı 80 TL
Spor Ayakkabı 150 TL
Kot Pantolon Gömlek Tişört Vs.. 200 TL
Cüzdan Takımı 100 TL
Terlik 50 TL
Saat 1.200 TL
Aklıma gelmeyen ıvır zıvırla 3.500 TL tuttu
Kayınvalimde A'dan Z'ye herşeyimi aldı
Örneğin sadece kozmetik alışverişim 700 TL tuttu
yaaa maşallah diyeyim, nasıl bohçalar yapmışsınız öle
birascık fazla olmuş sanki
Nilayımm canımsınn ayrıntılı bişekilde yazmışsınn, bende aynen bu şekilde alıcamm bizde sözde bişiler aldık ama çok ayrıntı yapmadık. Senin nişanada az kaldıı nişandan öncemi gelcek sana bohçalar balımm ??
böcüğüm çok faydalı bir topik olmuş öncelikle tşk ederim. Benden geçti ama lazımdı şöyle güzel bir topikcik
Erkek tarafına aldıklarım ;
Biz takım elbise ve ayakkabı almadık. Takımı yeniydi. Zaten hiç kumaş pantolon giymez.
Ama param olsaydı bu bohçaya bir tane eşofman takımı alıp koymak isterdim. Diceksiniz ki gömlekleri niye o kadar çok aldın. Gömlekler spor gömlek bizimkisi seviyor gömlek giymeyi hemde movelde kampanya vardı 2 alana 1 bedava ee bir de zaten her gömleğin kol düğmesi hediyesi vardı. Aldım gitti. Boxerlarda öyle :) Biraz fazla oldu ama amann gitsin işte bohçada :)
İyi günlerde kullanın esmacığım inşş
Takım elbise ayakkabı kemer 450 TL
Gömlek 35 TL
Kozmetik malzemeleri 300 TL
Traş Makinası 260 TL
Pijama Takımı 100 TL
Eşofman Takımı 80 TL
Spor Ayakkabı 150 TL
Kot Pantolon Gömlek Tişört Vs.. 200 TL
Cüzdan Takımı 100 TL
Terlik 50 TL
Saat 1.200 TL
Aklıma gelmeyen ıvır zıvırla 3.500 TL tuttu
Kayınvalimde A'dan Z'ye herşeyimi aldı
Örneğin sadece kozmetik alışverişim 700 TL tuttu
benim 1200 tuttu nişanlım 970 civarında tuttu ama alınması gereken herşeyi aldık ....
Canım benim yardımım dokunduysa ne mutlu bananişandan 1 gün önce gelicek bohcam inşş bizde nişandan 1 hafta sonra götürücez iadei ziyaret hani parfümünüde set halinde al kuzum deodarantı flnda olsun içinde tek parfüm alma
tşk ederim nilaycım ağız tadıyla inş.
c.tesi günü k.valideme gittim. Bohçaları toparlıyorlardı.Bende yardıma oturdummm
Süsledik bitti. Öyle güzel oldu ki
Ohhh hayırlı olsun esmamm benimm, kendi bohçanıdaa süsledinn,
Kaynanam gel otur esma yanıma senin elin yatkın bir el at dedi bende dayanamadım döktürdüm böcüğüm :)
Ama daha benimkileri süslemedim ben :S
Yaaa sen varyaa senn harikasınn, cennetliksinn :) Ne güzel ayrıntısıylaa yazmışsın markasını fiyatınıı çok sağol canım yaa sadece bana değil bir çok kişiye çok çok yardımcı oldunn bence.
Benimde takımalrım batistadan alıncak, sen hangi model aldın merak ettimmkesinliklee bohçalar hazırlanıncaa resimelrinii bekliyorum esmamm , gülee gülee kullanın inş.. canım
Yaaa sen varyaa senn harikasınn, cennetliksinn :) Ne güzel ayrıntısıylaa yazmışsın markasını fiyatınıı çok sağol canım yaa sadece bana değil bir çok kişiye çok çok yardımcı oldunn bence.
Benimde takımalrım batistadan alıncak, sen hangi model aldın merak ettimmkesinliklee bohçalar hazırlanıncaa resimelrinii bekliyorum esmamm , gülee gülee kullanın inş.. canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?