Nişan Nişan Bohçanız Ne Kadar Tuttu ????

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bal_bocegi

♥♥Evlilik Hazırlığında ♥♥
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.089
1
66
Yalova
Hepimizz sözlüyüz, nişanlanıyoruz hazırlık içindeyiz, bohça yapacağız fakat ne kadar bütçe gerekli bilmiyoruzz. Gelin beraber paylaşaım böyle bir topik kendim için aradım bulamadım.

Bende nişan telaşındayım, bohça hazırlama aşamasındayım...

Hem bizlere, hemde bizden sonrakilere fikir olsun, paylaşalımm

Evet kıslarrr bohçalarınızz ne kadara maloldu ???

Not : Bohçada neler aldınız, neler fiyata dahil, birde kimlere bohça yaptığınıza ufak çaplı değinirseniz daha faydalı olurr canlarrr

Son düzenleme:
bizim 900-1000 arası bişe tuttu ama çorabına donuna kadar pierre cardin aldık sonradan içime oturdu ama son pişmanlık fayda etmez

Topiğin Hayırlı uğurlu olsun Balböceğim :) bohçaların fotolarınıda görmek isteriz

Canım topiğin hayırlı olsun.
Bohçanın ne kadar tuttuğunun yanısıra içinde neler olduğuda önemli.
Bohçayı kumaş bohçaylamı, yoksa sandık valiz gibi birbirinizin bohçasını tamamlayan aksesuarlarlamı götürmek istiyorsunuz,
bunlar çok önemli.
Mesela benim bir arkadaşım 2 yıl önce bir bohça yapmıştı.
İçinde çok ünlü markanın şemsiyesi bile vardı.
Damat beyin kullandığı parfüm o zamanda 200 civarıydı. vs.

Neticede birbirinizin tercihleri çoook önemli.

Sevgiler...

Son düzenleme:
Kızlar günaydın :)
Başlık hayırlı olsun bal böceği :)
Fiyatlarla birlikte bohçaların içine neler koyduğunuzu da yazarsanız ne güzel olur :))

bizim 900-1000 arası bişe tuttu ama çorabına donuna kadar pierre cardin aldık sonradan içime oturdu ama son pişmanlık fayda etmez

Bende sözde donunu monunu herşeyini pierre cardin aldım ama söz bohçası dar kapsamlıydıı
Seninde takım elbisesi içinde galibaa sadece damadın ki olmalıı iyiymiş balımm

her şeyi indirimden aldığım halde 750 800 civarı tuttu :)

Topiğin Hayırlı uğurlu olsun Balböceğim :) bohçaların fotolarınıda görmek
isteriz

Canım daha bohça namına hiç bişey almadımm, alınca inş. eklerim tabikii :78:

Bal böcümm 750 tl civari tuttu bzm:82:

Biz fatihten aldık herşeyimizi 800 falan tutmuştu canım.

Kızlarr bu fiyatlarr sadece damada hazırladığınız bohçalarmı birde damatlığı yani takımı dahil mii?? Dediğiniz fiyatlar bana normal geldii güzell

Kızlar günaydın :)
Başlık hayırlı olsun bal böceği :)
Fiyatlarla birlikte bohçaların içine neler koyduğunuzu da yazarsanız ne güzel olur :))

Evet kıslarr şimdi fiyatlar yazılıncaa fark ettim, fiyatlar belli ama içlerinde ne var kimlere bohça varr belli değil hemen topiğin en başınaa ekliyorumm.

Kızlarr bu fiyatlarr sadece damada hazırladığınız bohçalarmı birde damatlığı yani takımı dahil mii?? Dediğiniz fiyatlar bana normal geldii güzell [/QUOTE]

Canım kusura bakma ben yanlış anladım bana yapılan bohçayı fatihten yaptık. Biz damat bohçasını eminönünden hazırladık 600 TL tuttu. Takım elbise veya başka bişi almadım düğünde damatlık alıcam zaten evde 2 tane takım var onlardan birini giydi nişanda

Ama sadece damada aldığın dimii tatlım, takım elbiseside varmı bunun içinnde ?? Bana çok iyi geldii :92:

Sadece aşkıma aldığımız evet kuzum,yok takım elbisesini sabri özelden aldık 375 kravatı gömleği fln herşeyi içinde, bohçasındada traş takımı parfümü cüzdan kemer çorap terlik saten pijaması penye pijaması iç çamaşırı ayakkabısı gömleği havlusu var,zaten söz bohcamızda seccadesini fln koymuştuk bide görümcemle kaynanama tülbent havlu koyduk,alışverişide kadıköyden yaptık çokda uygun oldu eğer takım elbiseyle hesaplarsak toplam 925 tutuyo

Son düzenleme:
böcüğüm çok faydalı bir topik olmuş öncelikle tşk ederim. Benden geçti ama lazımdı şöyle güzel bir topikcik

Erkek tarafına aldıklarım ;

3 lü penye pijama takımı pierre cardin:
Kemer Cüzdan Kartlık Pierre Cardin
Bakım seti ( balsam,traş köpügü,deo,parfüm,sıvı sabun,dove sabun,duş jeli,diş fırçası,diş macunu 2 adet ufak havlu,1 duş lifi)
Terlik
2 atlet 2 boxer
1 bohça takımı
Terlik
Traş makinası
Çantası
3 gömlek
3 kol düğmesi
1 spor kravat
3 boxer
1 kot pantolon
3 havlu
1 ayak havlusu
3 Çorap
1 takke
1 tesbih
1 kuran
3 lif

çoraba,havluya takkeye para vermedim.
Geri kalanlar için tam 653 lira harcamışım
Biz takım elbise ve ayakkabı almadık. Takımı yeniydi. Zaten hiç kumaş pantolon giymez.
Ama param olsaydı bu bohçaya bir tane eşofman takımı alıp koymak isterdim. Diceksiniz ki gömlekleri niye o kadar çok aldın. Gömlekler spor gömlek bizimkisi seviyor gömlek giymeyi hemde movelde kampanya vardı 2 alana 1 bedava ee bir de zaten her gömleğin kol düğmesi hediyesi vardı. Aldım gitti. Boxerlarda öyle :) Biraz fazla oldu ama amann gitsin işte bohçada :)

Son düzenleme:
Bana alınanlar

Batistanın 6lı gecelik takımı
Sütyen kilot takımı pierre cardin
Büstiyer takımı pierre cardin
Atlet külot takımı
1 makyaj ( golden rose ) ve bakım seti
Batista tüylü terlik
Ayna ve fırça takımı
1 penye pijama takımı Manolya
1 penye gecelik Manolya
1 tane bohça takımı ( 1 seccade 1 havlu 1 kuranlık 1 bohça)
1 elbise cepkenli
1 yarasa kol üstlük
2 ayakkabı bir vizyon bir klasik siyah podyum topuklu :)
1 eşarp
1 bone
1 çanta
1 dizaltı ince çorap
1 külotlu penti parlak çorap
3 havlu
3 oyalı tülbent
3 çetik
3 lif
1 mevlüd başörtüsü
1 tesbih
1 kuran

unuttuğum bir şey var mı bilmiyorum ama 1019 TL de burası tutuyor güzeller

Kızlarr bu fiyatlarr sadece damada hazırladığınız bohçalarmı birde damatlığı yani takımı dahil mii?? Dediğiniz fiyatlar bana normal geldii güzell

Canım kusura bakma ben yanlış anladım bana yapılan bohçayı fatihten yaptık. Biz damat bohçasını eminönünden hazırladık 600 TL tuttu. Takım elbise veya başka bişi almadım düğünde damatlık alıcam zaten evde 2 tane takım var onlardan birini giydi nişanda [/QUOTE]

Bende eminönüne gitmeyi düşünüyorum cnm, daha çok seçenek var diye. Ama işte yanıma ne kadar almam lazım kestiremiyordum, şimdi aşağı yukarı bişey oluştuu çok sağolun, hayırlı olsunnn sizinde cnm

Nilayımm canımsınn ayrıntılı bişekilde yazmışsınn, bende aynen bu şekilde alıcamm bizde sözde bişiler aldık ama çok ayrıntı yapmadık. Senin nişanada az kaldıı nişandan öncemi gelcek sana bohçalar balımm ??

Yaaa sen varyaa senn harikasınn, cennetliksinn :) Ne güzel ayrıntısıylaa yazmışsın markasını fiyatınıı çok sağol canım yaa sadece bana değil bir çok kişiye çok çok yardımcı oldunn bence.
Benimde takımalrım batistadan alıncak, sen hangi model aldın merak ettimm kesinliklee bohçalar hazırlanıncaa resimelrinii bekliyorum esmamm , gülee gülee kullanın inş.. canım

benım pasama aldıklarımı yazıyım ....

4 tane gomlek,,,
1 tane beyaz
1 tane sıyah
1 tane cızgılı
1 tane beyaz mansetlı kol dugmelı

gomleklerı bedavaya calıstıgım sırketten aldım

1 tane gabardın pantolon 25 tl
1 tane kazak 20 tl

1 tane takım altın yıldız
1 tane ayakkabı
1 tane terlık

4 tane bagsır
5 tane beyaz atlet
3 tane sıyaH atlet
5 tane corap
mendıl
kemer takımı
pıjama takımı
esofman takım

bunların hepsı 500 tl buldu canm

anneye babaya da yaptIK ama onları yengemle
teyzem yaptı malıyetını bılmıyrm

ayrıca bohcaya ayak havlusu dantellı
2 adet dantellı havlu
ve dantellı bohca takımı koyduk
seccade tesbıh,lavanta
ve cıkolata yaptrdık tepsıde.....
bıde sandık aldım ıcıne tras malzemelrını koydum malıyetı 75 tl tuttu

yanı bıze mal olan 800-900 cıvarıydı...

Ayy ne güzle listeler gittikçee ayrıntılaşıyorrr
Ellerine sağlık canımcım, sende damada çok ayrıntılı güzel bir bohça hazırlamışsın, herşeyden fazla fazla almışsın, bende ailesine yapıcam sanırım benimde bu kadar tutarr:78:
Seninde hayırlı olsun cnm iyi günler kullan hepsini inş... nişan oldumu peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…