Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muhabbete dan diye dalmış oluyorum biraz ama bence şık değil bu süslemeler. hani tüllerin altına saten fln koyabilirsin o zmn tüllerin altı karartılı kalmaz ayrı durur.. bunları diğer yazılanları okumadan yazdığım için de kusura bakma bilmiyorumkismile yani dışı çok abartma bence ki bohçan havalı olsun :1rolleyes: bide o üçgeni biraz daha mı geliştirmeli ne :uhm: Mutluluklar canıııımmm
canım revindelin bavuluyla aradaki tek fark süslemesi. Süslemesi de tabiki onun ki güzeldi. Dedimya ben fikir almak açısından beyazmı pembe tülmü çiçekmi kurdelamı gibi sormak açısından öylesine bavulun üstüne atıverip bu resimleri ekledm. Ancak onunki daha güzeldi diye bavulun kendisi için diyorsan onda bi fark göremedm ben. Sadece onunki siyahmış bizimki gri.
bohça zaten olacak ama bohça bavulun içinde olacak. 6-7saatlik yola gidip elimizde bohçaylamı gidicez. Hani bohça götürülen kişi kız olsa sandık alınır vs. Ama erkek olunca bende büyük kutu gibi bişey düşündüm hasır kutular var. Yada bavul düşündük. Ki o sonrası için daha kullanışlı. Bir de bunu ilk defa ben çıkarmadım benim çevremde nişanlanan arkadaşlarımdan 2side bavulla götürdü. Erkeğe sandık garip asıl bence de
yok canım bavullar arasında bi fark yok zaten süsleme açısından diyorum, ben mesela hayatta beceremem onun gibi süslemeyi biraz el becerisi gerektiriyo
ilk defa sen çıkarmamış olabilirsin ben ilk defa duyduğumu söyledim , ters birşey söylemedim yani. sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap, ben sadece fikrimi söyledim. :enbuyukkk:
revindellinki gibi uğraşsam yaparım ki uğraşmayı da severim ama benim takıldığım onunki gibi yaptığımda fermuarı açmak için tüm süslemeyi bozmak gerektiği. Benim istediğim süsleyeyim ama süslemeler üzerindeykende rahatça açılıp kapanabilsin o şekilde süslenebilecek bi form olsunbilmiyorumkismile
sağol canım daha tam bitmese de bu kez beğenmene sevindim=)Canım bak bu şekilde gayet güzel olmuş
eline sağlık yerimseniben
teşekkürler cnm inş herkes böyle düşünüp beğenir.
çok değilse bile hoş olduysada yeter:) sağol canımÇok hoş bence canım :)
ayy kızlar bu arada bavul ve sandık düzenleyen yerler varmış
bana getirdikleri sandığı süsletmişler çok güzeldi