• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan bavulu? mu??? :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ben de istemeye gelirken getirdikleri çikolatanın çiçeklerini yüzük yastığımın üstüne diktirmiştim. pratik kızların hali de başka oluyo canım :hulya:
hem niye şaka olsun bence gayet hoş

Aman ne bileyim tırsıyorum şimdi burdaki hatunlar hemen tepki gösteriyor ya ay işte birkere oluyor yok ne pintilik bu felan diye tırstım :utangac: Bende sakladım canım evde minicik mumluğum var pembe onun içine buket şeklinde toplayıp koydum cici duruyor boshayallersmile ama birdaha kullanılabilecek durumda olduğunu sanmıyorum ben dağalıyor diye japonla yapıştırdım onları birbirine kaydirigubbakcemile3 valla tasarruf nedir öğrendim bak mesela dün gittim kendime el kremi alıcam niveanın 8 tl bir el kremi yaa :1shok: eskiden olsa amannnnnn yemişim der alırdım bayanssulusmile ama ben gittim hobby nin el kremini aldım 5 tl yanında 250 ml vücut kremide hediye :roflol:

Aşkolsun olur mu? :)) Her yerin adeti farklı. Ama bavula konacak kadar büyük bir bohçadan bahsediyorsan ikiye hata üçe bölünebilir. Çok güzel işlemeli bohçalar var, basit ama çok gösterişli duruyor. Bir de çiçek alınır. Bir küçük tepsi de tatlı, tamam işte. Erkek tarafı da bohçasını, çiçeğini, çikolatasını getirir. O da oldu bitti. Dert etme hiç. Olur gider. bunlar ayrıntı, kutuymui, bavulmuş, bohçaymış. Önemli olan ağız tadı. Sen annene bırak o işleri, büyükler daha iyi kıvırıyor.

Kız aslında arnavutlar gösterişe düşkün derler aldığım herşeyi tek tek bohça yapsam bizim sülale taşır yani kaydirigubbakcemile3 havam batsın :delphin: bide böyle kapıdan tey tey tey halay çeke çeke gireriz bak çok dehşet olur :teytey: hahaha afyonum patladı benim kızlar saçmalıyorum kusura bakmayın :roflol:

Yok bebeğim ya benim annem pek anlamıyor 25 sene geçmiş üstünden unutmuş artık :umursamaz: sözümde bile ben soruyorum anneme anne içerdemi duruyim napiyim kahveleri yapiyimmi felan anneme ne sorsam bilmiyorum dedi bilmiyorumkismile bende çok sinir olmuştum o gün :oklava:

bizde de evden çıkan ilk gelin ben olacağım ablamın gitmeye niyeti yok kuzenler desen daha küçük.istemede olsun sözde olsun herşeyi eltime sordum ben napcam şimdi diye.o da dicek ay ne cahil bunlar:)
içinden nasıl geliyorsa öyle yap bohçanı süslü istersen süslü sade istersen sade. ama sakın karşı taraftan büyük beklentiler içine girme hayl kırıklığına uğrayabilirsin

bizde de evden çıkan ilk gelin ben olacağım ablamın gitmeye niyeti yok kuzenler desen daha küçük.istemede olsun sözde olsun herşeyi eltime sordum ben napcam şimdi diye.o da dicek ay ne cahil bunlar:)
içinden nasıl geliyorsa öyle yap bohçanı süslü istersen süslü sade istersen sade. ama sakın karşı taraftan büyük beklentiler içine girme hayl kırıklığına uğrayabilirsin

Sen hayal kırıklığımı yaşadın yoksa bilmiyorumkismile yok ya benim beklentilerim normal seviyede yani ben hep onun kullanabileceği şeyler aldım (röpteşambır hariç valla onu annem almış kaydirigubbakcemile3 ) ya benim anlatmak istediğim arkadaşım mesela herşeyini mükemmel aldı damata ama kıza gelen bohçaları görmeniz lazımdı oturdu ağladı kız resmen annesinin çeyizinden kalma sararmış üstüne çay dökülmüş leke kalmış dantel parçaları felan sonra bir ayakkabı ve çanta koymuşlar ayakkabı 39 numara eltisine almışlar olmamış bu kızın bohçasına koymuşlar ( bizimki 37 giyiyor hemdee ) eski püskü şeyler vardı hep yaa bide unutmam onu banyo paspas takımı koymuşlardı ohaoldumsmile ya bizimkiler bu kadar hödük değillerdir biliyorum da yinede tırsıyorum işte eyvahedigeldismile

revindell cnm sn endişe etme inşallah gönlüne göre olur herşey.

eklediğin kutular güzel bence bu arada bizde eşyaları bohça yaptık sonra kutunun içne koyduk belki arkadaşlar sadece kutunun içine koyduk diye anlamış olabilirler öyle değil açıklık getireyim zemuszemus ve nişanlımın ailesi çok beğenmiş

Son düzenleme:
bavul mu kaba kaçmazmı biraz sanki şey gibi kızın ailesi kızın eşyalarını bavula koyup kızı göndermiş gibi komik geldi yaa

bavul mu kaba kaçmazmı biraz sanki şey gibi kızın ailesi kızın eşyalarını bavula koyup kızı göndermiş gibi komik geldi yaa

canım öyle tatile gider gibi koymuyoruz herhalde bohçalara sarıp süsleyip içine yerleştiriyoruz bide bavulun üstünüde süslüyoruz yerimseniben ama ben bavul değilde şu eklediğim hasır kutuları kullanabilirim CADIARZU

Anaa Süper Fikirmiş Bu :teytey:

Bende Böyle Yapıcam :dilcikar:

bende bu sandıklara sıcak bakmyordum hasır sepetler güzel fikir
evde banyoda filanda kullanılır :)

Canım bohça yapın işte, niye illa sandık, hasır kutu olsun ki,hele bavul çok saçma..Onun yerine bir parça daha şey alırsın wallaa billaaa yerimseniben Güzel bir bohça alırsın koyarsın içinede bi güzel, sığmadıysa iki bohça alırsın , tutturursun iyice , sonra tüller kurdelalar süsle süsle oldu bittiii yaniii. Ben öle yapcam wallaaa.

bana sandıkla geldi, erkeğe de şase içerisinde bavula koyup götürdük, evlendikten sonra lazım olabilecek bişey neticede ;)

biz dediğin gibi parlak sert kırılmaz valizlerden aldık aynı 2 büyük boy

bohçaları valizde götürdük

valizide tülle ve kuru çiçekle süsledik bir ay öncee

düğünden sonraa valizlerimizlee hooop balayına gidieczz

o sandığı nereye koyacam ben yaa istemezdim sandık mandıkk

bana böylesi mantıklı geldii

herkesin fikri farklı tabii

ama ileriyi düşünürek harket edilmeli bencee

Son düzenleme:
he o valizlerin içinde bohça yokmuydu vardı tabii
kayınvalidem çift astarlı boncuk işi yaptırmış tüm evime büyük parçasını bohçamı koymuşş,

annemde beyaz iş bohça yaptı dama da bide kolaladı onuu

ohh miss hepsi valizin içinde gitti geldii

bağırsak gibi dağılmadı derli toplıu durduu

hem benim südyneler falan iç çamaşırları da herkes görmemiş olduu

Bu bavul işi mantıklı ama biz nişanda sadece damada bohça veririz oda küçük bişey zaten ama düğün de halaya ,amcaya,teyzeye falan hepsinie verilir onca bohça nasıl gitçek? eğer seninki de öle kalabalıksa hepsini toptan bavula koy ha bavula koymuşsun ha tek tek götürmüşsün ne farkeder ki?
ama sanırım sadece damada yapacaksın ozaman küçük bir bavul alıcaksın heralde? yinede kutu veya bohça daha iyi olur toplu bohçaları koymucaksan.

banada nişanımda bavul gelmişti.şimdi çok işime yarıyo valla.çekçekli büyük bir bavul.tatile giderken kolaylık oluyo.herşeyi alıyo içine.

banada bavul gelmişti bolca kağıt çantalardan birde küçük süslü sandık ..

bavulu kullanıyorum, kağıt çantaları atmışımdı hatırlamıyorum bile ama sandık çok saçma

orda burda sürünüyor. çeyiz sandığı değil hee şöle orta boy nişan sandığı hani üstü güllü müllü oluyor...

Back