- 3 Nisan 2018
- 359
- 206
- 33
- 38
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Canim adet gecikmesi genelde hep oldu ama son 6 aydır hep 32 gunde oluyodum hiç sasmadi düzelmisti artık ama adet olmadan 7 gün önceden acabami diyerek ovulasyon testi yaptım hiç yapmamıştım genelde ovülasyon hamileliği gosteriyomus denedim 2 çizgide koyuydu ama gebelik negatifti o yüzden bi daha yapmadım hiçCanım kan testi yaptır eğer o da negatif çıkarsa adet geçikmesi için doktora başvur. Gerçi mevsim geçişlerinde gecikme olabiliyor. Bazen de stresten oluyor. Kendini daha iyi tanırsın. Oluyor muydu böyle gecikmeler. İdrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyormuş. Ben de hiç olmadı ama
seni ne zamandı canım bat ? inşallah hamilesindirne lekelenmem oldu ne ağrım var. ne gelen var ne giden:))
Ovulasyon testi hamilelik göstermez canım. Sen idrar testi ya da kan testi yaptır. Ne sabırlısın maşallah:)Canim adet gecikmesi genelde hep oldu ama son 6 aydır hep 32 gunde oluyodum hiç sasmadi düzelmisti artık ama adet olmadan 7 gün önceden acabami diyerek ovulasyon testi yaptım hiç yapmamıştım genelde ovülasyon hamileliği gosteriyomus denedim 2 çizgide koyuydu ama gebelik negatifti o yüzden bi daha yapmadım hiç
Canim mecbur sabırsızım daha önce 16 gün gecikme oldu bişey yoktu çok ağlamıştım mutlaka kendini belli eder varsada o bana kendini hissettirirOvulasyon testi hamilelik göstermez canım. Sen idrar testi ya da kan testi yaptır. Ne sabırlısın maşallah:)
her belirtiyi ona yoruyorsun demi, inşallah hayırlısıyla öğreniriz gebeliğimiziBenim de normal sartlarda bugun adet olmam lazim resmen vucudumu dinliyorum memelerde sislik, kasiklarda agri var. cene bolgemde sivilcelenme de cok fazla, ben ergenligimde bu kadar sivilcelenmedim. Cuma da hala olmazsa test yapacagim
bat dündü canım duan kabul oldu inşallah hamileyimm galiba:) test yaptım, belirgin bir çizgi vardı..seni ne zamandı canım bat ? inşallah hamilesindir
Sende de mi var ne test falan yaptın mı canım, aynı ya ondan soruyorum, gördüysen paylaştıklarımı, ağrılar gitti her zaman sivilcelerim çok çıakrdı bu ay az hatta bir tane çıktı, kendimi çirkin hissetmedim hani adet olacakken olur ya.. hayırlısı hadiBata son 2 kaldı ne ağrı var ne belirti çok tuhaf oldu bu ay normalde bugün benim ağrılarım olması lazımdı
Sende de mi var ne test falan yaptın mı canım, aynı ya ondan soruyorum, gördüysen paylaştıklarımı, ağrılar gitti her zaman sivilcelerim çok çıakrdı bu ay az hatta bir tane çıktı, kendimi çirkin hissetmedim hani adet olacakken olur ya.. hayırlısı hadi
5 gün erken olmuş erken gebelik testi değilse, benimki de ucuz 5lik testlerdendi, mensten 1 gün sorası da sonuç verir diyordu, evet sende öyle yap yarın sabahtan hadi inşallah.bata 5 gün varken test yaptım negatif çıkmıştı bir daha yapmadım her sabah ateşimi ölçüyorum bu sabah 36.7 çıktı yarın sabah ta ölçücem eğer düşmezse test yapmayı düşünüyorum bende sivilce çıktı bir kaç tane ama bende bugün kendimi güzel hissediyorum iş yerindeyim ve makyaj bile yapmadım bugün düşün yani
5 gün erken olmuş erken gebelik testi değilse, benimki de ucuz 5lik testlerdendi, mensten 1 gün sorası da sonuç verir diyordu, evet sende öyle yap yarın sabahtan hadi inşallah.
amin inşallah nisan çıkmadan daha çok güzel haberler alalım amin.:)Yok erken gebelik testi değildi normal 5 tllik olandan :) hayırlısı bakalım inşallah ateşim düşmez yarın pozitif çıkar testim
amin inşallah nisan çıkmadan daha çok güzel haberler alalım amin.:)
aaaaa çok sevindim yaaaaaabat dündü canım duan kabul oldu inşallah hamileyimm galiba:) test yaptım, belirgin bir çizgi vardı..
9 ay oldu sanırım canım..amin canım inşallah siz ne zamandır deniyorsunuz
yani heralde galüba sanırsam:)) duanı görünce haber vereyim dedim:))aaaaa çok sevindim yaaaaaaallaaaaa bebek geliyor desene
9 ay oldu sanırım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?