Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında umutla bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim adet gecikmesi genelde hep oldu ama son 6 aydır hep 32 gunde oluyodum hiç sasmadi düzelmisti artık ama adet olmadan 7 gün önceden acabami diyerek ovulasyon testi yaptım hiç yapmamıştım genelde ovülasyon hamileliği gosteriyomus denedim 2 çizgide koyuydu ama gebelik negatifti o yüzden bi daha yapmadım hiç

Benim de normal sartlarda bugun adet olmam lazim resmen vucudumu dinliyorum memelerde sislik, kasiklarda agri var. cene bolgemde sivilcelenme de cok fazla, ben ergenligimde bu kadar sivilcelenmedim. Cuma da hala olmazsa test yapacagim

Ovulasyon testi hamilelik göstermez canım. Sen idrar testi ya da kan testi yaptır. Ne sabırlısın maşallah:)

Benim de normal sartlarda bugun adet olmam lazim resmen vucudumu dinliyorum memelerde sislik, kasiklarda agri var. cene bolgemde sivilcelenme de cok fazla, ben ergenligimde bu kadar sivilcelenmedim. Cuma da hala olmazsa test yapacagim
her belirtiyi ona yoruyorsun demi, inşallah hayırlısıyla öğreniriz gebeliğimizi

Bata son 2 kaldı ne ağrı var ne belirti çok tuhaf oldu bu ay normalde bugün benim ağrılarım olması lazımdı
Sende de mi var ne test falan yaptın mı canım, aynı ya ondan soruyorum, gördüysen paylaştıklarımı, ağrılar gitti her zaman sivilcelerim çok çıakrdı bu ay az hatta bir tane çıktı, kendimi çirkin hissetmedim hani adet olacakken olur ya.. hayırlısı hadi

bata 5 gün varken test yaptım negatif çıkmıştı bir daha yapmadım her sabah ateşimi ölçüyorum bu sabah 36.7 çıktı yarın sabah ta ölçücem eğer düşmezse test yapmayı düşünüyorum bende sivilce çıktı bir kaç tane ama bende bugün kendimi güzel hissediyorum iş yerindeyim ve makyaj bile yapmadım bugün düşün yani

5 gün erken olmuş erken gebelik testi değilse, benimki de ucuz 5lik testlerdendi, mensten 1 gün sorası da sonuç verir diyordu, evet sende öyle yap yarın sabahtan hadi inşallah.

5 gün erken olmuş erken gebelik testi değilse, benimki de ucuz 5lik testlerdendi, mensten 1 gün sorası da sonuç verir diyordu, evet sende öyle yap yarın sabahtan hadi inşallah.

Yok erken gebelik testi değildi normal 5 tllik olandan :) hayırlısı bakalım inşallah ateşim düşmez yarın pozitif çıkar testim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…