Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında umutla bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende idrar koyuluğu ve sağ kasığımda 5 gündür agri var zaman zaman kramp şeklinde bazen sağ bacagima vuruyor dünden beridirde göbeğime dogru anlık sızlama oluyor

Amin inşallah 2.ciside 2.5 aylıkkn farkedildi inanılacak gibi değil biliyomusum sen nasıl düşük yapmadın dediler kese büyüyordu lendiliğinden kalp atışını duymadan hamileyim dememek lazım

seninki mucize gibi birşey olmuş ne güzel ya evladın sıkıca tutunmuş sana benimki malesef tutunamadı düşük yaptım, mutluluğum kursağımda kaldı rabbim yine o mutluluğu tattırır inşallah tüm isteyenlere.

B
Bat 21 nisan canım son 4 gün kaldı aminn inşallah yaa 7 aydır istiyoruz deniyoruz insalalh hepimiz hamilelik haberimiz alırız

benimde 21 nisan bakalım nolcak meraktayım bizde 3 aydır deniyoruz ama ondan öncesinde bir düşüğüm oldu. inşallah ikimizde hamileyizdir ya haber verelim birbirimize :)

benimde 21 nisan bakalım nolcak meraktayım bizde 3 aydır deniyoruz ama ondan öncesinde bir düşüğüm oldu. inşallah ikimizde hamileyizdir ya haber verelim birbirimize :)
İnşallah canım veririz tabi olumlu olumsuz olumsuz olursa da morali bozmak yok Geçmiş olsun canım üzüldüm ama inşallah bu bebesin sımsıkı tutunur ve bırakmaz inşallah ama şu yönden dusun en azından hamile kalabiliyosun bunu biliyorsun canim bende daha hiç gerçekleşmesi gebelik esimde de bende de bi sıkıntı da çıkmadı ama demek ki zamanı değil daha ne kadardır evlisin

Yok canım bende 2.5 aylıkken kürtaj oldum boş gebeliktem

aynen bende o şekilde avutuyorum kendimi zaten. inşallah sende hamile kalırsın en kısa zamanda, 1 senelik evliyim sen ?

Canim pek gonlu yok ben bunu bissediyorum zaten cunki bu rahatimiz olmucak sorumluluk falan filan hep bunlardan bahsediyo bende iyice sinir oluyorum o ne derse desin ben cok istiyorum bu bebegi

Canim pek gonlu yok ben bunu bissediyorum zaten cunki bu rahatimiz olmucak sorumluluk falan filan hep bunlardan bahsediyo bende iyice sinir oluyorum o ne derse desin ben cok istiyorum bu bebegi
Öyle şey mi olurmuş kız rahat bozulcakmis ne rahatı bozulcakmis pardon o ise gitcek gelecek bütüngun bebekle sen ilgilenceksin mantığı yanlış canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir

Öyle şey mi olurmuş kız rahat bozulcakmis ne rahatı bozulcakmis pardon o ise gitcek gelecek bütüngun bebekle sen ilgilenceksin mantığı yanlış canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir
Amiiinnn insallahh kopegimiz var evde onu da ilk alirken aldirmadi bakamayiz edemeyiz sorumluluk gerektirir falan filan dedi tirnagi kirilsa oturuyo agliyo benden cok duskun eminim bebisede oyle yapcak ama insanin morali bozuluyo iste

Amin canım seninde evladını Allah bağışlasın en azından bir tane evladın var çok şükür onunla avutursun kendini Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin canım çık şükür bir kızım var karnımı sevip kardeş kardeş diyor o kadar zoruma gidiyorki inşallah bu sefer tutar

Bilgisi olan arkadaş yardımcı olurmu acaba adetim 4 gün geçti ama bende adet olacağım gün karın ağrısı ve çok fazla bel ağrısı vardı adet olmadan 4 ve 2 gün kala test yaptım negatifti o yüzden hayal kurmadım şuan son iki gündür sarı akinti geliyo ama belimin ağrısı ara ara başlıyo neden olurki

Canım kan testi yaptır eğer o da negatif çıkarsa adet geçikmesi için doktora başvur. Gerçi mevsim geçişlerinde gecikme olabiliyor. Bazen de stresten oluyor. Kendini daha iyi tanırsın. Oluyor muydu böyle gecikmeler. İdrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyormuş. Ben de hiç olmadı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…