- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
- 208
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Hadi hayırlısı inşallah canım ya işte Rabbim ne zaman ol derse oluyor bende tam 1 yıllık evliyim hiç korunmadk ama bizimde yok henüz doktora felan gittim muayene tahliller felan yapıldı hepsi güzel bi sıkıntı yok esimde çıktı acaba insanın sorun diye onunda maşallah çok güzel çıktı 9 aylik evliyken gitmiştim şimdi 1 yil oldu Dr. 1 yıl olana kadar deneyin olmazsa tekrar gel dedi bakalım olmazsa biraz daha bekleyip yeniden gidicem bide tüplere baktircam birazda çok istiyoruz düşünüyoruz Rabbim de bizi böyle imtihan ediyor. Ama Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz diye düşünüyorum Rabbim evlat sahibi olmak İsteyen herkese nasip etsin inşallah yokluğuyla imtihan etmesin inşallah.2 senedir korunmuyorum ama pek istemiyoduk düzenli ilişki olmuyordu bu ay tam düzenli ovulasyon takibi düzenli ilişkiyle deniyoruz bakalım hayirlisi:)
Canım belirti demek için çok çok erken ama akıntı yum. Akıntısı olabilir ve bazı zamanlar yum. Döneminde ve ilişki sonrasında lekelenme olabilirmiş öyle okumuştum bi kaç yerde ama inşallah bebis geliyodur :)kizlar bat a 12 gun var gecen carsamba reglim bitti.. ama yarim saat kadar once lavaboya gittim kahverengi leke arti seffaf akinti beraber.. ne olabilir bu?? doktora gittim herhangi birsey cikmadi tahlillerim de normaldi?? ayy sok oldum yaa
Amin inşallah cnm bende fsh yüksekliği var dr can sıkıcı konuştu eşime baktirmadikta bu ay kendimde kürlerle meryem süresiyle deniyoruz bakalım rabbim inşallah hayırlısıyla nasip eder herkese banada.Hadi hayırlısı inşallah canım ya işte Rabbim ne zaman ol derse oluyor bende tam 1 yıllık evliyim hiç korunmadk ama bizimde yok henüz doktora felan gittim muayene tahliller felan yapıldı hepsi güzel bi sıkıntı yok esimde çıktı acaba insanın sorun diye onunda maşallah çok güzel çıktı 9 aylik evliyken gitmiştim şimdi 1 yil oldu Dr. 1 yıl olana kadar deneyin olmazsa tekrar gel dedi bakalım olmazsa biraz daha bekleyip yeniden gidicem bide tüplere baktircam birazda çok istiyoruz düşünüyoruz Rabbim de bizi böyle imtihan ediyor. Ama Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz diye düşünüyorum Rabbim evlat sahibi olmak İsteyen herkese nasip etsin inşallah yokluğuyla imtihan etmesin inşallah.
Aynen erken bende merakla bekliyorum hayırlısı inşallah cnm.ayy insAllah yaa.. gebelik dusundugum andan itibaren adetim dengesizlesince korkuyorum.. leke gelip 2 gun sonra basliyor cunku ama suan cooook erken
Benimde yarın inşallah kırmızıları görmeyizAdet gunum. Yarinnnnnn
Anladım canım fsh kaç benim de ilk gittiğimde tsh yüksekti dahiliyeye yönlendirdi oda ilaç verdi 15 günde baya distu ama gitmedim bidaha kesinlikle iyotsuz tuz kullancaksn bundan sonra dedi artık öyle kullanıyorum ama kontrol amaçlı gidcem yine çünkü ilaç bitti belki ilaçsız tekrar yükselme olmuş olabilir oda cok engellermis gebe kalmayı benim fsh 6.5 yaziyo. Ama mutlaka esinde gitsin canım ihmal etmeyin zor birşey değil gidecek ornek verecek sadece aynı gün içinde çıkıyor sonuçAmin inşallah cnm bende fsh yüksekliği var dr can sıkıcı konuştu eşime baktirmadikta bu ay kendimde kürlerle meryem süresiyle deniyoruz bakalım rabbim inşallah hayırlısıyla nasip eder herkese banada.
Fsh 23.59 çıktı cnm erken menapoz diyolar bu ay bir iki yumurtan var ama belki belki tup bebek dedi bastan savma ama başka bişey yapmak yok bıraktım herşeyi ya rabbime sığındım bakalım bu ay nasıl olacak.Anladım canım fsh kaç benim de ilk gittiğimde tsh yüksekti dahiliyeye yönlendirdi oda ilaç verdi 15 günde baya distu ama gitmedim bidaha kesinlikle iyotsuz tuz kullancaksn bundan sonra dedi artık öyle kullanıyorum ama kontrol amaçlı gidcem yine çünkü ilaç bitti belki ilaçsız tekrar yükselme olmuş olabilir oda cok engellermis gebe kalmayı benim fsh 6.5 yaziyo. Ama mutlaka esinde gitsin canım ihmal etmeyin zor birşey değil gidecek ornek verecek sadece aynı gün içinde çıkıyor sonuç
Canım belirti demek için çok çok erken ama akıntı yum. Akıntısı olabilir ve bazı zamanlar yum. Döneminde ve ilişki sonrasında lekelenme olabilirmiş öyle okumuştum bi kaç yerde ama inşallah bebis geliyodur :)
Üzülme canım moralini bozma olumlu düşün fsh için ilaç kullanıyo musun tek Dr. La kalma başka Dr. Da git Yasin kaç acabaFsh 23.59 çıktı cnm erken menapoz diyolar bu ay bir iki yumurtan var ama belki belki tup bebek dedi bastan savma ama başka bişey yapmak yok bıraktım herşeyi ya rabbime sığındım bakalım bu ay nasıl olacak.
inşAllah.. o lekeden sonra hiç bir şekilde birşey gelmedi hayırlısı bakalım..[/QUOTE
Hayirlisi olsun canım benimde dünden beri ara ara hafif derece de ağrı oluşuyor ama adetime 9 gün var belirti yaşayıp ta olumsuz sonuç oldu kaç aydır o yüzden hiç sanmıyorum bu ay bebekten olduğunu usuttum muhtemelen
Sıfır belirti ile yola devam :)))) bazen adet olacak gıbı bı agrı oluyo bata son 9günaydınlar bata son 6, belirtiler ne alemde benim bugün maşallah hiç bi sıkıntım yok dün gece yatarken iğne gibi batma dışında..titretti resmen ne bacak ağrısı ne sırt ağrısı bir de ağız kuruluğu var gibi..
günler de geçmiyor böyle bekledikçee:))Sıfır belirti ile yola devam :)))) bazen adet olacak gıbı bı agrı oluyo bata son 9
ben de düşünmüyorum adet gününden önce bişiy yapmayı, kızım da 6 gün geçince idrar testinden öğrenmiştim ben de.Oglumda hıc belirti yasamadım. Ama sankı adet olacak gıbıyım . Geçen ay erken sonuç veren testlerden yaptım hamıle gosterıyordu benı :))) günum gecmeden yapmıcam test:)
Insallah güzel haberler verırız beklemek zor kaç yasında kızınızben de düşünmüyorum adet gününden önce bişiy yapmayı, kızım da 6 gün geçince idrar testinden öğrenmiştim ben de.
Yaş 30 cnm valla bıktım drlardan senelerdir ilaç kullanıyorum 2 senedir bıraktım kendi haline bu ay da tam teşekküllü deniyoruz çok umutluyum niyeyse hayirlisi:))Üzülme canım moralini bozma olumlu düşün fsh için ilaç kullanıyo musun tek Dr. La kalma başka Dr. Da git Yasin kaç acaba
kızım 8 yaşında sizin oğlan kaç yaşında..Insallah güzel haberler verırız beklemek zor kaç yasında kızınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?