- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Ay inşallah hayırlısıyla canımiyi yapmissiniz canimprograma gore benimki 11 nisan dusun ovulasyon testine gore de 8 nisan oldu tabi bizde degerlendirdik insAllah tutar bu ay
Benim 18-19-20 arasında. ov. Test kullandım 6sında yumurta çatladığı için 20 Nisan galiba inşallah müjdeli haberleri paylaşırız hepimiz
Belirti yok bel ve adet olacak hissi. Var ama ona yorumlamıyorum erken diye
Amin canımmmm valla bnde suan tık yok 10 gün varben ilk hamileliğimde aşırı halsizlik ve uyku hali vardı, 2.aya yaklaştıkça koku hassasiyeti ve diş fırçalarken öğürmeler başladı, göğüslerim büyümeye başladı ve saçlarım ile cildim yağlanmaya başladı. Ama 8. haftanın içinde düşük yaptım maalesef. İnsallah bu sefer sağlıklı bir şekilde tutar
Canım profıle baktım senın 15 ekim dogum günüm bnmdeben ilk hamileliğimde aşırı halsizlik ve uyku hali vardı, 2.aya yaklaştıkça koku hassasiyeti ve diş fırçalarken öğürmeler başladı, göğüslerim büyümeye başladı ve saçlarım ile cildim yağlanmaya başladı. Ama 8. haftanın içinde düşük yaptım maalesef. İnsallah bu sefer sağlıklı bir şekilde tutar
Benimde düzenli olursa o civarlar inşallah güzel haberler alırızMerhaba kızlar benimde 21 nisan bat bakalım yine kırmızılar mi olacak yoksa müjde mi :)
İnşallah canım benim düzenlidir bazen ya 1 gün önce yada 1 gün sonra gelir ama genelde tam gününde ne zamandır istiyosunz canimBenimde düzenli olursa o civarlar inşallah güzel haberler alırız
2 senedir korunmuyorum ama pek istemiyoduk düzenli ilişki olmuyordu bu ay tam düzenli ovulasyon takibi düzenli ilişkiyle deniyoruz bakalım hayirlisi:)İnşallah canım benim düzenlidir bazen ya 1 gün önce yada 1 gün sonra gelir ama genelde tam gününde ne zamandır istiyosunz canim
Neden cnmBat 25 nisan ama bu ayda ümidim yok
Yerleşme kanaması olabilir cnm inşallah öyledir:)kizlar bat a 12 gun var gecen carsamba reglim bitti.. ama yarim saat kadar once lavaboya gittim kahverengi leke arti seffaf akinti beraber.. ne olabilir bu?? doktora gittim herhangi birsey cikmadi tahlillerim de normaldi?? ayy sok oldum yaa
Yerleşme kanaması olabilir cnm inşallah öyledir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?