Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında umutla bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 16 nisan :) Bir hafta önce pembe leke oldu hayırlısı bakalım :) ilk gebeliğimde de yerleşme olmustu ama adete 3 gün kala. Şubatta kürtaj oldum ilk adetim bittikten 15 gün sonra diğer adet geldi kanama bitti , her günü değerlendirdim . Aklımı karıştıran şey ikinci düzensiz gelen adet bittikten bir hafta sonra pembe leke oldu bendeki durumlar karışık :)

18 nisan benim de sırtımda çok ağrım var, koku hassasiyeti had safhada

peki sizin koku durumunuz nasıl, gerçi adet olacağımız zaman da kokularda hassasiyet oluyor..

Kızlar bu belirtiler icin cok erken degil mi ya psikolojik olmasin...
Adet agrisindan başka hiç bi belirti olamaz olsa da bunu ilk gebeliği olanların anlaması mümkün değil , çoğu kişi psikolojik olarak çok fazla belirti yasıyor ama alakası yok göğüs ucu etrafi kararması vs onlar bile sonradan oluyor

Aynen.ben de onu demek istedim
Bulantilar koku hassasiyetleri falan adet gecikmeden birakin gecikmeyi en az bir hafta gecikmeden olmaz
Sabir gerekiyor kendinizi bosuna dinlemeyin

Benimde 31 martta regle bitti düzensiz oluyorum ben.tlfdan uygulama kullanan varmı yumurtlama takvimi için ve ovulasyon testi?

Benimde 19 nisan ama şuan sol taraf ara ara zıplıyo gibi başka bi belirti yok gibi umarım hayırlı sonuçlanır.

Aynen.ben de onu demek istedim
Bulantilar koku hassasiyetleri falan adet gecikmeden birakin gecikmeyi en az bir hafta gecikmeden olmaz
Sabir gerekiyor kendinizi bosuna dinlemeyin
Ben ogluma hamıleyken koku hassayetı 2 aylık oldugunda olmustu . Bence cogu arkadaşın psıkolojık gıbı

Benimde 31 martta regle bitti düzensiz oluyorum ben.tlfdan uygulama kullanan varmı yumurtlama takvimi için ve ovulasyon testi?

pepapp diye bir program yükledim ben ama benimde dongume gore degil.. gecen ay ovulasyon yesti kullandim program yuzundenngec kaldim.. bu defa reglim biter bitmez basladim 5.gün cift cizgi gorundu yani yumurtlamam cok erken oliyormus benim ama farkinda degilim

Benimde programda 8 nisandı değerlendirdik ama bugün test daha koyu çıktı dünden beri kasik agrım akıntıda vardı bugün yumurtlama oldu galiba mecbur bugünü de değerlendirdik

Benimde programda 8 nisandı değerlendirdik ama bugün test daha koyu çıktı dünden beri kasik agrım akıntıda vardı bugün yumurtlama oldu galiba mecbur bugünü de değerlendirdik

iyi yapmissiniz canim programa gore benimki 11 nisan dusun ovulasyon testine gore de 8 nisan oldu tabi bizde degerlendirdik insAllah tutar bu ay

Selam kızlar benimde bat 22 nisan. Umarım hayırlı haberler alırız bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…