- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 123
- 34
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Haydi sımdıden hayırlı olur ınsallah ama benden kahverengi kan geldibat 23 nisan benimde bakalım :)
Haydi sımdıden hayırlı olur ınsallah ama benden kahverengi kan geldi
Bu kadar erken olmaz sanırım degıl miyerleşme kanaması mı acaba???
Adet agrisindan başka hiç bi belirti olamaz olsa da bunu ilk gebeliği olanların anlaması mümkün değil , çoğu kişi psikolojik olarak çok fazla belirti yasıyor ama alakası yok göğüs ucu etrafi kararması vs onlar bile sonradan oluyorKızlar bu belirtiler icin cok erken degil mi ya psikolojik olmasin...
Adet agrisindan başka hiç bi belirti olamaz olsa da bunu ilk gebeliği olanların anlaması mümkün değil , çoğu kişi psikolojik olarak çok fazla belirti yasıyor ama alakası yok göğüs ucu etrafi kararması vs onlar bile sonradan oluyor
Ben ogluma hamıleyken koku hassayetı 2 aylık oldugunda olmustu . Bence cogu arkadaşın psıkolojık gıbıAynen.ben de onu demek istedim
Bulantilar koku hassasiyetleri falan adet gecikmeden birakin gecikmeyi en az bir hafta gecikmeden olmaz
Sabir gerekiyor kendinizi bosuna dinlemeyin
Benimde 31 martta regle bitti düzensiz oluyorum ben.tlfdan uygulama kullanan varmı yumurtlama takvimi için ve ovulasyon testi?
Benimde programda 8 nisandı değerlendirdik ama bugün test daha koyu çıktı dünden beri kasik agrım akıntıda vardı bugün yumurtlama oldu galiba mecbur bugünü de değerlendirdikpepapp diye bir program yükledim ben ama benimde dongume gore degil.. gecen ay ovulasyon yesti kullandim program yuzundenngec kaldim.. bu defa reglim biter bitmez basladim 5.gün cift cizgi gorundu yani yumurtlamam cok erken oliyormus benim ama farkinda degilim
Benimde programda 8 nisandı değerlendirdik ama bugün test daha koyu çıktı dünden beri kasik agrım akıntıda vardı bugün yumurtlama oldu galiba mecbur bugünü de değerlendirdik
Bu kadar erken olmaz sanırım degıl mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?