- Konu Sahibi yenibirhayal
Evet 10 dakika sonra test bildiğin pozitif oldu silik çizgiyi de geçti ama ben ilk 5 dk olunca çektim fotoğrafını artık testle takip edicem 9 gün oldu bence yavaş yavaş geçiyordur iğne etkisiHafif gölge var sankii he
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 10 dakika sonra test bildiğin pozitif oldu silik çizgiyi de geçti ama ben ilk 5 dk olunca çektim fotoğrafını artık testle takip edicem 9 gün oldu bence yavaş yavaş geçiyordur iğne etkisiHafif gölge var sankii he
Şimdi o zaman azalırsa iğne etkisi artarsa hamilelik demek olcak dğeil miYaa inşallah yarın sabah tekrar yenilicem bakalim
O halini de atsana çöpe atmadıysanEvet 10 dakika sonra test bildiğin pozitif oldu silik çizgiyi de geçti ama ben ilk 5 dk olunca çektim fotoğrafını artık testle takip edicem 9 gün oldu bence yavaş yavaş geçiyordur iğne etkisi
Bu belki 10 belki 15 dk sonra falanki haliydi ben ciddiye almadım ilk 5 dk baktım öyle çektim çünkü durdukça kuruyor ve daha çok iz çıkıyorO halini de atsana çöpe atmadıysan
Evet eğer yarın yaptığımda negatif çıkarsa ya da daha silik o zaman iğne etkisi olur ama biraz bile koyulasma olursa umitvarŞimdi o zaman azalırsa iğne etkisi artarsa hamilelik demek olcak dğeil mi
Aynen bi beş gün devam edebilirisn:)Yaa inşallah yarın sabah tekrar yenilicem bakalim
Yine atarım buraya inşallah koyulasma olur da bende benim givi bekleyen herkese umut olurumAynen bi beş gün devam edebilirisn:)
Sen femara mı kullandn bu ay canımYine atarım buraya inşallah koyulasma olur da bende benim givi bekleyen herkese umut olurum
Bu test hangi marka çok beğendim evet bariz çıkmış burda ama ilk 5 dk da da gölgesi var belli oluyor eğer kullanma kılavuzunda 5 dkdan sonrayı dikkate almayun diyorsa 5 dk. Bazısında 10 dk yazıyorBu belki 10 belki 15 dk sonra falanki haliydi ben ciddiye almadım ilk 5 dk baktım öyle çektim çünkü durdukça kuruyor ve daha çok iz çıkıyor
Evet canım femara kullandımSen femara mı kullandn bu ay canım
10 dakika yazıyordu kağıtta birgebeningunlugu sayfasından ovulasyon testi aldığımda 2 tane de içinde gebelik testi vardı onu kullandimBu test hangi marka çok beğendim evet bariz çıkmış burda ama ilk 5 dk da da gölgesi var belli oluyor eğer kullanma kılavuzunda 5 dkdan sonrayı dikkate almayun diyorsa 5 dk. Bazısında 10 dk yazıyor
Aay bnde bu ay kullanacağim bakalım ilk kez bu senin ilk kullanımın mı canımEvet canım femara kullandım
Evet bu ay ilk drfa tedaviye başladık doktorum direk femara ile başladı sonra da iğne isteAay bnde bu ay kullanacağim bakalım ilk kez bu senin ilk kullanımın mı canım
Ovu testleri güzel mi beğendin mi peki10 dakika yazıyordu kağıtta birgebeningunlugu sayfasından ovulasyon testi aldığımda 2 tane de içinde gebelik testi vardı onu kullandim
Güzel canım beğendim benOvu testleri güzel mi beğendin mi peki
Kendiliğinden mi çatlamış yumurtanız peki. Pregesterona bakıp mı anladı yumurtanın çatladığını acaba. 17sinde de benden istedi bekliyorum. Bir de çatlama iğnesi vs yapıldı mı acaba? Sizin 9 gün olmuş gibi duruyırHerkese iyi günler.Adetim 18 martta başlamıştı. İlk kez Femara kullandım. 31 martta yumurtlama gördüm. 4Nisanda doktor çağırdı, progesteron 12.9 çıktı ve yumurtlaman olmuş dedi. Ultrasonda da gördü. 3 gündür belimin ortasında ve karnımın orta alt kısmında hafif kasılmalar oluyor.ozellikle sirt üstü yattığımda belim ağrıyor. Çok uykum geliyor ve sürekli gazım var. Bir de kabızlık var..psikolojik midir bilemiyorum. Heyecan ve stresle bekliyorum. Benzer durumda olan var mıdır acaba ?? Ne zaman test yapsam cikar ki
Kendiliğinden çatlamış, zaten sol kasigimda agri vardi. Ovulasyon testinde pik görmüştüm. Yine de pcos olduğu için emin olamadım. Progesteron değerini gördü ve yumurtlamissin dedi. Sonrasinda ultrasonda bakınca sol yumurtaliktan yumurtlamissin dedi,gördü yani onu. Bugünü de değerlendirin sonra serbest dedi. Kendiliğinden olduğu için iğneye gerek kalmadı.Kendiliğinden mi çatlamış yumurtanız peki. Pregesterona bakıp mı anladı yumurtanın çatladığını acaba. 17sinde de benden istedi bekliyorum. Bir de çatlama iğnesi vs yapıldı mı acaba? Sizin 9 gün olmuş gibi duruyır
Ne güzl bakalım bnde haftaya başliyorm inşallah femaraya ilaç etkiliymiş klomeene göre umutluyum bnde inş güzel haberşer aliriizEvet bu ay ilk drfa tedaviye başladık doktorum direk femara ile başladı sonra da iğne iste
Anladım çatlama olduğunda hangi günler değerlendirilmesi gerekiyormuş peki siz nasıl yaptınız.Kendiliğinden çatlamış, zaten sol kasigimda agri vardi. Ovulasyon testinde pik görmüştüm. Yine de pcos olduğu için emin olamadım. Progesteron değerini gördü ve yumurtlamissin dedi. Sonrasinda ultrasonda bakınca sol yumurtaliktan yumurtlamissin dedi,gördü yani onu. Bugünü de değerlendirin sonra serbest dedi. Kendiliğinden olduğu için iğneye gerek kalmadı.