Nisan Ayı Tüp Bebek Transferi

Evet ben de 13 mayısta olmuştum ben de gebelik alışı yapışmadı neyse canım geç olsun güç olmasın
Her doktor farklı uyguluyor heralde canım sen nasılsın transferden sonra nasıl hissediyorsun :) çok ilaç kullanıyor musun

Canım ne güzel de anlatmışsın kavuşmanızı umarım herşey yolunda gidiyordur.Son uğraşlar inşallah güzel haberler alacağız..İçime bir kızın daha olacakmış gibi doğdu neden bilmemsağlıklı haberlerini alalım inşallah

Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum kızları severim neden olmasınhayırlı evlatlar olsunlar daşükür her şey yolunda canım

Her doktor farklı uyguluyor heralde canım sen nasılsın transferden sonra nasıl hissediyorsun :) çok ilaç kullanıyor musun
Çok iyiyim şükür tek sıkıntım iğneler beyaz tenliyim bir de karnım mosmor kalçadan vurulan da fena işte iki göbekten bir kalçadan üç iğne vajinal jel günde bir kez estrofem 6 tane devamfolik asit coraspin ve dekort bu kadarcık ama benim çok kullanmam yaşımla da ilgili olabilir biraz belimde ağrı var şiş bir de göbüşüm var ilaçlardan

Merhaba aldınız mi sonucu?hadi bize güzel haberler verin
Malesef hayir. Ikinci transfer basladik. Acikcasi uzulmedim ve en doğruydu bence. Allah istediği zamanda verecek ve biz sabredeceğiz. Elbet olacak insaAllah. Icim ferah tutiyorum. Ve herkes icin dua ediyorum hayirlisi olan versin insaAllah, kimse umidi kaybetmesin, icin ferah tutsun. Olacak insaAllah

Aarkadaslar iğne yerler ağriyorsa lahananin yapraklar sarilin. Buz dolaptan cikart mor yere koy poset ve esrapla bağlayin. Bana bu cok faydali oliyor. Benim memleketimde cozum bu

Olacak tabikiii kısmet bir dahaki aya sadecetutmayınca hemen ilk regl ile dondurulmuş transfer için başlanabiliyor mu? İnşallah gerek kalmaz hepimizin kucağı dolar amin

Olacak tabikiii kısmet bir dahaki aya sadecetutmayınca hemen ilk regl ile dondurulmuş transfer için başlanabiliyor mu? İnşallah gerek kalmaz hepimizin kucağı dolar amin

Canım hala adet olamadım ben . 23 Mayısta olmam lazımdı.
Ama olucak gibi her belirtimde var. Transfer olucak diye 2 hafta estroferm kullandım acaba omu etkiledi

Canım hala adet olamadım ben . 23 Mayısta olmam lazımdı.
Ama olucak gibi her belirtimde var. Transfer olucak diye 2 hafta estroferm kullandım acaba omu etkiledi
Adet söktürücü kullanacaktın o da mı söktürmedi?

Nasılsın ? Durumlar iyidir umarım güzel haberler ver bana
Dün çok duygu karmaşası yaşadım yazdığını görmemişim 10. Günümde idrarda negatif çıkınca netleştirmek için hastanenin yolunu tuttum sonuç 14,6 çıktı şu an pozitif görünüyor bakalım çarşamba artacak mi? Ne hissedeceğimi bilemiyorum anlayacağın sen ne yaptın?

Haftasonu adet oldum ve transfer hazırlıgına başladım canım. İnşallah artar çünkü 5. Gündü senin emriyon merak etme.

Umarım bu ay transferim olur ve senin gibi pozitif olur
Yarın mutlaka haber ver kan sonucunu

Bir sonraki transferin ne zaman olucak canım ?

Oldum canım geçen hafta pazar. Ama taaaa 2 hafta gecikti
Benimki de bir ara oyle oldu. Tup bebek basliyacakti ama hasta olamiyordum. Genelde her 32-36 gun hasta oliyorum bu sefer nerdeyse 3 at. Piskoloji. Simdi sen rahatlaaaa guzel. Yumurtalarin kaliteli olsun. (Iliskin yumurta kalitesi artiyor diye biliyorum) coktan senin mesajlar okudum ama hatirlsmiyorum tamamen sifirtdan tup bebek yoksa yarimda kaldiği devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…