- 2 Ekim 2019
- 358
- 313
- 23
- 34
- Konu Sahibi sardunya58
-
Devlet hastanesi mıydı özel poliklinik miBende bugün Doktora gittim.İstesekte yapamayız bakanlık durdurdu dedi.
Ne zaman biticek bu durum
Bana da oyle dediler saglik bakanligi yasak getirmisBende bugün Doktora gittim.İstesekte yapamayız bakanlık durdurdu dedi.
Özel poliklinik mıydı sizindeBana da oyle dediler saglik bakanligi yasak getirmis
Ozel univ. hst. Ama tum tup bebeklere yasak gelmis.. daha dogrusu tum hastanelere girislee riskli olundugu icin boyle karar alinmisÖzel poliklinik mıydı sizinde
Hakkımızda hayırlısı olsun keşke böyle bisey yaşamasaydık da normal ertelesenseydi inşallah beklediğinize değer sağlıklı gebelikler elde ederizOzel univ. hst. Ama tum tup bebeklere yasak gelmis.. daha dogrusu tum hastanelere girislee riskli olundugu icin boyle karar alinmis
Bana da oyle dediler saglik bakanligi yasak getirmis
Ya bi de belirsizlik var su zamana kadar felanda degil ki belki 1 sene surucek 1 sene mi bekliycezHakkımızda hayırlısı olsun keşke böyle bisey yaşamasaydık da normal ertelesenseydi inşallah beklediğinize değer sağlıklı gebelikler elde ederiz
Yok ya o kadar beklemeyiz benceYa bi de belirsizlik var su zamana kadar felanda degil ki belki 1 sene surucek 1 sene mi bekliycez
Allah korusun bir yıla rezerv bile azalır.Devlette tüp bebek transfer, aşılama hepsi durdu.Demek özelde de durum aynıYa bi de belirsizlik var su zamana kadar felanda degil ki belki 1 sene surucek 1 sene mi bekliycez
Devlet hastanesi mıydı özel poliklinik mi
Allah korusun bir yıla rezerv bile azalır.Devlette tüp bebek transfer, aşılama hepsi durdu.Demek özelde de durum aynı
Kim dedi iptal oldugunu nerden öğrendiniz benim.haftaya tramsferim var .transfer asamasindakileri iptal etmeyeceklerini dusunuyorum insanlar zaten stres halinde lutfen detayli bilgi paylasin.yani bu drum hastahaneye ve tedavinin asamasina gore degisklik gosteriyordur mutlakaTup bebekler iptal olmus
Siz yenimi baslayacaktinizBende bugün Doktora gittim.İstesekte yapamayız bakanlık durdurdu dedi.
Yenimi baslayacaktiniz sizBana da oyle dediler saglik bakanligi yasak getirmis
Devlette transferlerde durdu. Yumurtası toplanıp döllenenlerin transerleri kaldı maalesef... ama sizin özelse belki hastaneye göre değişiyordur.Kim dedi iptal oldugunu nerden öğrendiniz benim.haftaya tramsferim var .transfer asamasindakileri iptal etmeyeceklerini dusunuyorum insanlar zaten stres halinde lutfen detayli bilgi paylasin.yani bu drum hastahaneye ve tedavinin asamasina gore degisklik gosteriyordur mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?