Selamlar,
17 Nisan da nişanım olacak
... evde yapıcaz
Nişan sandıklarını aldık, Aşkımın takım elbisesinide aldık, Kendi elbisemide diktiriyorum hala ses seda yok :))) Ayakkabılarıda aldık geriye alyans ve takılar kalıyo![KK64 :64: :64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)
evde nişan yapıcaklar yada yapanlar önerilerinizi bekliyorum![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
biz söz nişan bir yapıcaz bu yüzden ilk geldiklerinde abiye ile karşılamak doğru olurmu?? Ben önce normal bi elbise giymeyi düşünüyorum sisteme olduktan sonra da abiyemi giyicem sizce tuhaf olurmu
17 Nisan da nişanım olacak
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Nişan sandıklarını aldık, Aşkımın takım elbisesinide aldık, Kendi elbisemide diktiriyorum hala ses seda yok :))) Ayakkabılarıda aldık geriye alyans ve takılar kalıyo
![KK64 :64: :64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)
evde nişan yapıcaklar yada yapanlar önerilerinizi bekliyorum
![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
biz söz nişan bir yapıcaz bu yüzden ilk geldiklerinde abiye ile karşılamak doğru olurmu?? Ben önce normal bi elbise giymeyi düşünüyorum sisteme olduktan sonra da abiyemi giyicem sizce tuhaf olurmu