Nişan NİsAN ayı NİşANlanacak kızlar ne durumdayızz??

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

milan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
173
0
66
İstanbul
Selamlar,

17 Nisan da nişanım olacak :nazar: ... evde yapıcaz
Nişan sandıklarını aldık, Aşkımın takım elbisesinide aldık, Kendi elbisemide diktiriyorum hala ses seda yok :))) Ayakkabılarıda aldık geriye alyans ve takılar kalıyo :64:

evde nişan yapıcaklar yada yapanlar önerilerinizi bekliyorum :71:
biz söz nişan bir yapıcaz bu yüzden ilk geldiklerinde abiye ile karşılamak doğru olurmu?? Ben önce normal bi elbise giymeyi düşünüyorum sisteme olduktan sonra da abiyemi giyicem sizce tuhaf olurmu

bır arkadasımında aynı sekılde olmustu normal kıyafetle karsılamıstı ve aksam oluncada abıye elbısesını gıymıstı :)

tebrıkler bu arada :)

canım tebrik ederim benimde 23 nisanda olacak allahın izniyle. benimde evde olacak. şuan hiçbir hazırlığımız yok. umarım yetişir. stres yapmak istemiyorum. kolay seçeceğimi düşünüyorum.

canım tebrik ederim benimde 23 nisanda olacak allahın izniyle. benimde evde olacak. şuan hiçbir hazırlığımız yok. umarım yetişir. stres yapmak istemiyorum. kolay seçeceğimi düşünüyorum.

teşekkür ederim bende tebrik ederim tatlım :71: benden bi hafta sonra yani :46: :64: yetişir canım öyle abartılcak bişe yok.. paran olduktan sonra 1 günde bile bitirebilirsin bence

hayırlı olsun hepinizeee :):) benim nişanımda 10 nisanda kısmetse :61: ama salonda olcak elbisemi diktiriyorum yaaa çok az kaldı Allah herkese nasip etsin düşününce daha çok heyecanlanıyor insan :1: takılar,elbiseler,bohça hazırlıkları bitti ama sözlümün takım elbisesi kaldı.Yalnız henüz saç modelime karar vermedim.O gün kuaföre bırakmak doğru olur mu? :44:

hayırlı olsun hepinizeee :):) benim nişanımda 10 nisanda kısmetse :61: ama salonda olcak elbisemi diktiriyorum yaaa çok az kaldı Allah herkese nasip etsin düşününce daha çok heyecanlanıyor insan :1: takılar,elbiseler,bohça hazırlıkları bitti ama sözlümün takım elbisesi kaldı.Yalnız henüz saç modelime karar vermedim.O gün kuaföre bırakmak doğru olur mu? :44:

tebrik ederim arkadaşım hayırlı olsun seninde çok az kalmıış :64:

saç için modellere bak bi fikir olur yine kafanda , yengemde kuaföre bırakmıştı gayette güzel oldu

Kızlar benimde nişanım 23 nisanda olcak.Dışarda yapıcaz elbisem ayakkabım tamam ama alyansları hala almadık:)Daha doğrusu gönlümüze göre bulamadık napıcaz bilmiyorum:)nişan bohçasınıda ailelerle anlaştık nişandan sonra yapıcaz daha düğüne çok var çünkü.Araya sıkıştırmak istemedik bide onun telaşıyla uğraşmayalım diye biraz detaycı olduğumuz için baya bi oyalanıyoruz.Herkese hayırlı uğurlu olur inş geri sayım başladı:)))

Kızlar benimde nişanım 23 nisanda olcak.Dışarda yapıcaz elbisem ayakkabım tamam ama alyansları hala almadık:)Daha doğrusu gönlümüze göre bulamadık napıcaz bilmiyorum:)nişan bohçasınıda ailelerle anlaştık nişandan sonra yapıcaz daha düğüne çok var çünkü.Araya sıkıştırmak istemedik bide onun telaşıyla uğraşmayalım diye biraz detaycı olduğumuz için baya bi oyalanıyoruz.Herkese hayırlı uğurlu olur inş geri sayım başladı:)))

tatlım hayırlı olsunn bence düz alyans al artık o moda çok kullanışlı fiyatlarıda daha uygun kafa karıştrmaya gerek yok :))::)

benimde 24 nisan herşeyim hazır o günü bekliyorum ben elbisem ile karşılayacağım o kadar bekledim elbisemi giymeyi o gün çıkarmıyacağım üstümden :9:

benimde 24 nisan herşeyim hazır o günü bekliyorum ben elbisem ile karşılayacağım o kadar bekledim elbisemi giymeyi o gün çıkarmıyacağım üstümden :9:

o zman listemiz şuan itibariyle

17 Nisan-Milan :) benn
24-Nisan-Nilalp

ya bende çkarmak istemiyorum da :17: kahve falan verirken eğilcem frikik vermiyelim :4:

benim nişanımda 16sında arkadaşlar çok heyecanlıyım elbisem hazır ayakkabılarım hazır kuaförle fotoğrafçı işi kaldı sadece

ama bende bi konuda kararsızım benim isteme nişan aynı gün olucak kıyafetim abiye öyle karşılamak nasıl olur sizce bide kahve faslı var kafam karışık bu konuda...

kuaför ve fotoğraf randevularım da tamam artık son bir hafta kaldı heyecan bastı iyice:52:
eee nisan ayında nişanlanacaklar nerelerdesiniz??

Back