- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
benimde buugn doğumgünümBu ay olsa bana da eşime de sürpriz olacak ikimizin de doğum günü var ay sonunda![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde buugn doğumgünümBu ay olsa bana da eşime de sürpriz olacak ikimizin de doğum günü var ay sonunda![]()
Yoruyom canım inşalalh da olurBelli olmaz benim ilk gebeliğimde de akrabamız beni görmüştü doğru cıktısen hayra yor yine de
InşallahBat 2 nisan .. inşallah olmam hasta ya![]()
Benimde oyleee nisanda eğer olursa doğum gününe denk gelecek inşallahBende gelecek ay olursa doğum günü hediyesi düşünüyorum daha ne olsun büyük süpriz![]()
birde diğer aya hamile kalsam muthis olucmMutlu yıllar baby![]()
yumurta pik oludktan sonra testte silklesiyor o catlamayaÇünkü tam catlayacağı saatten emin olunamadığından.![]()
cnm buraya nisanlari aliyoruzDasmeer benim de bat 22 mart canım
tesekkur ederimNice yaşlarınız olsun![]()
Bol umutlu hayırlı bebişli nisan ayı dilerim.Marttan umudu kesenler buraya
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.
@moonandstar bat 2nisan
@bsr0745 bat 7nisan
@smu bat 12nisan
amin inşllahBol umutlu hayırlı bebişli nisan ayı dilerim.![]()
Napsın martlar dağılsın mi? Sizinde 20 mart değil miamin cnmm oo sen nisanın basini cekeceksin gibi inşallah ilk haberi senden alırız inşallah
Benim bat mart 20![]()
Senin icin dua etcem sende benim icin et olur muBende gelecek ay olursa doğum günü hediyesi düşünüyorum daha ne olsun büyük süpriz❤
bneimde ayni cnm bende marti esgectimDasmeer canım bu ay hsg çektirdiğim için bu ayı es geçiyorum o yüzden nisan a niyetliyim. O zaman nisan için yeni bat bildiririm
Ayy hadi inşallahhhbneimde ayni cnm bende marti esgectim
Hadi nisana beraber kalalim![]()
subat 28rhaim filmiAyy hadi inşallahhh![]()
buyuk ihtimal mart 20reglimsubat 28rhaim filmi
Senin nezaman